• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkiden sonra gögüs kasık agrısı

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
merhaba kızlar. 17 Mayısta adet oldum ilk defa adetim tam 5 gün sürdü normalde 7 veya 8 gün sürüyordu. adet bitiminden sonra ilişki oldu ve 2 3 gün sonra yine ilişki oldu. O ilişkiden sonra ilk kasıgım agrıdı ama gecti ertesi günden itibaren gögüslerim acıyor yani tahminen 25 inde baslayan gögüs agrısı büyümesi sertlesmesi yasıyorum mide boslugum agrıyo karnım agrıyor bir anlam veremedim sizce iltihap mıdır iltihapsa gögüsle alakalımıdır? 35 38 günler arası adet oluyorum. Bir evladımız var çekilme yöntemiyle korunuyoruz. Sizce ne yapmalıyım

merhaba kızlar. 17 Mayısta adet oldum ilk defa adetim tam 5 gün sürdü normalde 7 veya 8 gün sürüyordu. adet bitiminden sonra ilişki oldu ve 2 3 gün sonra yine ilişki oldu. O ilişkiden sonra ilk kasıgım agrıdı ama gecti ertesi günden itibaren gögüslerim acıyor yani tahminen 25 inde baslayan gögüs agrısı büyümesi sertlesmesi yasıyorum mide boslugum agrıyo karnım agrıyor bir anlam veremedim sizce iltihap mıdır iltihapsa gögüsle alakalımıdır? 35 38 günler arası adet oluyorum. Bir evladımız var çekilme yöntemiyle korunuyoruz. Sizce ne yapmalıyım
Siz korunmuyorsunuz korunmuş gibi yapıyorsunuz.
Gebelik bile olabilir.

Siz korunmuyorsunuz korunmuş gibi yapıyorsunuz.
Gebelik bile olabilir.
evet malesef hani eşim afedersiniz ama tam boşalmadan tekrar devam edebiliyordu. Ama gebelik olcagını sanmıyorum ya hani olmaz tahminimce

Çekilme korunma yöntemi değil inanın. Prezervatifler dahi tam korumuyorken siz hiç korunmuyor sayılırsınız.
Test yapacaksınız, başka ne olabilir ki?

• Beğen
Reactions: Z P
Çekilme korunma yöntemi değil inanın. Prezervatifler dahi tam korumuyorken siz hiç korunmuyor sayılırsınız.
Test yapacaksınız, başka ne olabilir ki?
daha adetime var acaba cıkarmı kan testi yapsam daha mı iyi olur

daha adetime var acaba cıkarmı kan testi yapsam daha mı iyi olur

Elbette kan testi daha net sonuç verecektir, virüs nedeniyle gitmek istemezseniz 1-2 hafta bekleyip evde yapılanlardan yapabilirsiniz, ama en net sonucu kan testi verir.
Gönlünüze göre sonuç alırsınız umarım.
Lütfen bundan sonra prezervatif kullanın.

• Beğen
ben iltihap tan şüphelendm hatta ilişkiden sonra akıntı olmustu sıvı bi şekilde beyazımsı ona bile şaşırmıştım. Yani gögsüm karnım agrıması hamilelik aklıma gelmiyor psikolojikmen taktımmı diye düşünüyorum yok yani

Evet prezervatifte güven olmuyo yirtila biliyo en kötüsü içe kaçma ola biliyo
Sizin sözde korunma şeklinizden bin kat güvenli emin olun. İçeri kaçması için de büyük boy alınmış olması lazım, penis büyüklüğüne göre alınırsa çıkmaz.

• Beğen
Elbette kan testi daha net sonuç verecektir, virüs nedeniyle gitmek istemezseniz 1-2 hafta bekleyip evde yapılanlardan yapabilirsiniz, ama en net sonucu kan testi verir.
Gönlünüze göre sonuç alırsınız umarım.
Lütfen bundan sonra prezervatif kullanın.
biz onu kullanmayı da hiç bilmiyoruz eşim kendine asırı güveniyor pek takcagını da sanmam ama bakalım yarın doktora gitmeyi düşünüyorum yada bi idrar testi yapmalıyımm

okadar forumlara baktım benim gibi yasayan da hiç denk gelmedim

Pardon anlıyamadım sozde bn hangi korunma şeklini söyledimki bn yıllardır prezervatif kullanıyorum ve yaşadıklarımı söyledim havadan atmadım yani😉😊
Sizin sözde korunma şeklinizden bin kat güvenli emin olun. İçeri kaçması için de büyük boy alınmış olması lazım, penis büyüklüğüne göre alınırsa çıkmaz.

Pardon anlıyamadım sozde bn hangi korunma şeklini söyledimki bn yıllardır prezervatif kullanıyorum ve yaşadıklarımı söyledim havadan atmadım yani😉😊
Konu sahibi sandım sizi, pardon, prezervatife güvenmeyip geri çekilmeye güvendiği için.

• Beğen
Çocuğun kaç yaşında küçük değilse hastalık olmasında hamile ol kız nolacak bi bebișten sanki 😂

• Beğen
Çocuğun kaç yaşında küçük değilse hastalık olmasında hamile ol kız nolacak bi bebișten sanki 😂
😀öyle canavarki fena yani 2yasına 2 ay kaldı. Olursa sevinirim tabiki tüp bebekle oldum cocugum . Normal yolla olmasını isterim ama eşim istemiyor hiç daha doktora gidemedim korona yüzünden heryer yogun ama idrar testi yapmak istiyorum ve agrılarım gitti nedense

Back
X