İlişkiden sonra halsizlik

Ağrır tabiki, bende 28 yaşındayım mesele 3-4 sene önce çok rahat olduğum pozisyonlarda 2.dkda nefes nefese kalıyorum. Bu birazda ilişkide kimin baskın olduğuyla da alakalı bi durum. Çok üstte kalıp siz yönetiyorsanız sizin yorulmanız çok normal. Ben gebeliğimde pozisyon engelleri dolayısıyla hep dana gibi devrilerek yattığım için kocam daha çok yoruluyo oh dünya varmış diyorum. Sık sık pozisyon değişikliği vs yaparak rahat olduklarınızı seçin. Sürekli bacaklarınız açıkça kalcanız vs ağrıması çok normal
Büyük ihtimalle birde zayıfım

Pozisyona göre normalde çalışmayan kas gruplarınız çalışıyorsa yorgunluk normal. Benim de bazen üst bacaklarım, bazen alt bacaklarım, bazen de belim ağrıyor :D Hele o bel ağrısından bazen Aydemir Akbaş gibi yürüdüğümü hissediyorum ahsfhs

Bir de orgazm sonrası tansiyonunuz oynuyor olabilir.

Nasıl iyi yeni evliyim 1 aylık daha kolumu kaldıracak halim olmuyor
Acemi olduğun için o.vücudunu nasıl kullanacağını bilmiyorsun.tecrübe kazan 2 saate bana mısın demezdin.ilk zamanlar benim de öyle oluyordu.üstw çıkıyordum bacaklarım kopuyordu, hemen soluk soluğa kalıyordum.

Pozisyona göre normalde çalışmayan kas gruplarınız çalışıyorsa yorgunluk normal. Benim de bazen üst bacaklarım, bazen alt bacaklarım, bazen de belim ağrıyor :D Hele o bel ağrısından bazen Aydemir Akbaş gibi yürüdüğümü hissediyorum ahsfhs

Bir de orgazm sonrası tansiyonunuz oynuyor olabilir.

bende de öyle, bu ara bi toparlanma var, ard arda 2. orgazmı görebiliyorum, ikinciden sonra ben iptal, suyumu bile kocamdan istiyorum, ikiyi nadir görürdüm önceden, bu ara ikinciyi çabuk görüyorum. vitaminlerime her iki durumda baktırdım pek bi fark yoktu, d vitamini kullandım bu süreçte bide fazla kilom vardı onu verdim, sanırım kilodan.

Back
X