İlişkiden sonra kanama ve yanma

deni12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
45
17
23
Herkese merhaba, son iki gündür ilişkiden sonra kanama oluyor ama şiddetli bir kanama değil sadece peçeteyle sildigimde geciyor devamı gelmiyor ki sonrasında tuvaletimi yaparken aşırı yanma hissediyorum o bölgede. Reglimde 19 gün gecikti hala olmadım acaba enfeksiyon vs olabilir mi cuma gününe kadın doğuma randevu aldım ama önden size de bir bir sormak istedim. Aynı durumu yaşayan var mı ne yapmam gerekir?

Herkese merhaba, son iki gündür ilişkiden sonra kanama oluyor ama şiddetli bir kanama değil sadece peçeteyle sildigimde geciyor devamı gelmiyor ki sonrasında tuvaletimi yaparken aşırı yanma hissediyorum o bölgede. Reglimde 19 gün gecikti hala olmadım acaba enfeksiyon vs olabilir mi cuma gününe kadın doğuma randevu aldım ama önden size de bir bir sormak istedim. Aynı durumu yaşayan var mı ne yapmam gerekir?

Ben benzer sebepten gittiğimde enfeksiyon kapmışsın deyip fitil vermişti.

2-3 ay önce de sadece kaşıntı ve akıntı sebebiyle gitmiştim orada da enfeksiyon diyip fitil vs vermişti ama şu anki bir değişik yani inşallah kötü bir şey yoktur.

Aynı aynı bende de semptomlar aynıydı. Her iki türlüsünü de yaşadım.

Hpv testi yaptırdınız mi? hpv kapanlarda da oluyormuş bu belirtiler

Hpv testi yaptırdınız mi? hpv kapanlarda da oluyormuş bu belirtiler
Yani hiç aklıma gelmemişti bu seçenek 3 ay önce smear testi yaptırmıştım sadece. Siğil vs gibi bir görüntü yok afedersiniz ama elimde ayırıp baktigim zaman sadece bir noktada iğne ucu gibi bir kan yeri gözüküyor kanayipta kanı durmuş yara gibi aynı. Her ihtimale karşı doktoruma gene söylerim gerekirse yaptırırım testi.

Yani hiç aklıma gelmemişti bu seçenek 3 ay önce smear testi yaptırmıştım sadece. Siğil vs gibi bir görüntü yok afedersiniz ama elimde ayırıp baktigim zaman sadece bir noktada iğne ucu gibi bir kan yeri gözüküyor kanayipta kanı durmuş yara gibi aynı. Her ihtimale karşı doktoruma gene söylerim gerekirse yaptırırım testi.
Sonuç nedir ben de ilişki sonrası kanama yaşıyorum

Yanma büyük ihtimalle idrar yolu iltihabından dolayıdır. Peki ilişki sırasında ağrı oluyor mu? Kayganlastirici kullanın rahat edersiniz, mutlaka jinekoloji ye gidin

Sonuç nedir ben de ilişki sonrası kanama yaşıyorum
Yeni gördüm alıntınızı kusura bakmayın. Vajinal enfeksiyon kaynaklıymış fitil ve krem verdi doktorum 1 hafta - 10 gün kadar kullandım kullanırkenden ilişki vs yasaktı zaten. Kullandıktan sonra geçti şükür.

Vajinal enfeksiyon varsa ve emziriyorsanız fitil zararlı. Bir litre suya yarım çay bardağı doğal ev sirkesi karıştırın ve gün boyunca bunu için. Allah'ın izniyle bu şekilde kurtulursunuz. Ben bu şekilde atlattım

X