İlişkiden sonra yoğun kanama ve yanma

Zeyno1Oemer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
52
16
3
32
Merhaba hanımlar,

Ben 5 aylık evliyim fakat bazı sebeplerden dolayı eşimle ilişkiye girememiştik, fakat bu sorunu geçtiğimiz cuma aştık. Çok ağrılı olsada ilişkiye girmeyi başardık. Cumadan beri hergün ilişkiye girdik. İlk 1-2 gün çok kanama oldu 3. & 4. Kezde çok hafif gercekten çok az kanama oldu. Dün gece yine ilişkiye girdik ve sabah uyandığımda aşırı bi kanama olduğunu fark ettim tuvalete gittiğimde. Şuan hafifledi ama hem yanıyor hemde karnım ağrıyor. İlk ilişkiye girdiğimiz günde yumurtlama günüme 5 gün vardı. Yani bugün yumurtlama günüm. Birde idrarımı yaparken canım yanıyor. Sizce çok fazla yüklendiğimiz için mi oldu bu ? Doktorumu aradım yeni olduğu için olabilir dedi, biraz daha bekleyin dedi ama korkuyorum :(

Canım benim de ilk 6 7 ilişki böyle geçmişti. Öyle ki adamcağız kan revan içinde kaldı şok ve panik oldu. Doktora gittim hemen. 10 gün batikon kullanmamı ve ilişkiye girmememi istedi. Sonra geçti. Zar bir kaç defada yırtılmış olabilir dedi. Bir de ilk başta alışana kadar tahriş falan oluyor o tahriş olan yerler sonraki ilişkide kanamaya sebep oluyor. O yüzden yanma olabilir. Bide balayı sistiti diye bir şey var araştır. Bol su iç, pamuklu çamaşır giy, temiz tut. 1 haftaya toparlarsın. Geçmiş olsun

Başka bir doktora gitmenizi öneririm idrarda yanma enfeksiyon belirtisi olabilir
Basit bir antibiyotikle geçecek birşeyi erteleyip daha kötü olması sizin için kötü olur boşuna ağrı çekmeyin

Canım benim de ilk 6 7 ilişki böyle geçmişti. Öyle ki adamcağız kan revan içinde kaldı şok ve panik oldu. Doktora gittim hemen. 10 gün batikon kullanmamı ve ilişkiye girmememi istedi. Sonra geçti. Zar bir kaç defada yırtılmış olabilir dedi. Bir de ilk başta alışana kadar tahriş falan oluyor o tahriş olan yerler sonraki ilişkide kanamaya sebep oluyor. O yüzden yanma olabilir. Bide balayı sistiti diye bir şey var araştır. Bol su iç, pamuklu çamaşır giy, temiz tut. 1 haftaya toparlarsın. Geçmiş olsun
Tamam ben mutlaka bi doktora görüneyim. Yanma sadece bugün oldu diğer günler yanma yoktu şuan ne olur ne olmaz diye ped kullanıyorum. İçim rahatladı biraz çok teşekkür ederim.

Canım bana aynısı evliliğimin 4. Ayında oldu. İlişkiye giriyorduk ama hiç kanama olmamıştı
4. Ay kanama çok yoğun bir şekilde geldi adet gibi ped ped. Ama adetime çok vardı. O sıra da tatildeydik dönüşte doktora gittim Kıxlık zarı iki bölmeliymiş (7 çeşitmiş) o yüzden küçük bi operasyonla o bölmeli olanı açalım yoksa normal Doğum zor olur dediler 15 dk lik narkozlu bi işlemdi sonrasında hiç ağrı kanama hissetmedim ilişkiden sora
Bi git Muayane ol bakalım

Back
X