İlişkiden sonra..

masoleil

Çalıkuşu
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
1.133
582
53
Esimle birlikte olmadan önce yatağa nevresim (cift katli) seriyoruz onun üstüne yatiyoruz. Bitince de ben onu diger camasirlardan ayri tek yıkıyorum. Bazen iki aksam o nevresimi kullaniyoruz yıkamadiysam. Ama son zamanlarda baslayan titizlik takıntım yüzünden bunun yanlis olduğu kanisina vardim ve surekli carsaf nevresim yıkiyorum ve kis oldugu icin de kurumuyor. Siz bu isi nasil hallediyosunuz? Iliskiden sonra butun nevresim carsaf yastiklar yikaniyor mu?

Dip not: prezervatifle korunuyoruz

Son düzenleme:
biz direk banyoya dalıyoruz canım

yatakta olursa da yatagın içine gitmiyoruz yatak örtüsünü yıkamak daha kolay

Prezervatifle korunuyoruz ama. Yani carsafa bisey bulasmiyor

Esinizin carsafi yikamasi gerekmiyor illa tovbe ya konusturucaksin. :KK70: Bitaraflariniz degiyor hep, ter olur nebiliyim, ondan degil sizden gelen sürünür, değer. Daha fazla birsey yazmayayim illa gozle gorunur derecede batmasi gerekmiyor bana göre. Ben 2.ye kullanmam.

Bebeklerin tek kullanimlik alt degistirme ortulerinden kullan atarsin carsafi degistirmene gerek kalmaz zaten korunuyormussunuz.

biz direk banyoya dalıyoruz canım

yatakta olursa da yatagın içine gitmiyoruz yatak örtüsünü yıkamak daha kolay
Yatagin ustundeki herseyi baska bi yere alip çift katli nevresimi seriyorum yani sadece o oluyor yatakta. Sonra da o nevresimi yikiyorum. Carsaf yatak koruyucu yada yastiklar kirlenmemis oluyor

Yatagin ustundeki herseyi baska bi yere alip çift katli nevresimi seriyorum yani sadece o oluyor yatakta. Sonra da o nevresimi yikiyorum. Carsaf yatak koruyucu yada yastiklar kirlenmemis oluyor

o zaman en üstteki çarşafı yıkıyorsunuz alttaki zaten temizmi

Esinizin carsafi yikamasi gerekmiyor illa tovbe ya konusturucaksin. :KK70: Bitaraflariniz degiyor hep, ter olur nebiliyim, ondan degil sizden gelen sürünür, değer. Daha fazla birsey yazmayayim illa gozle gorunur derecede batmasi gerekmiyor bana göre. Ben 2.ye kullanmam.
Bende kullanmıyorum cogu zaman. Ama bazen camasirligim full dolu oluyor. Cok misafirim geldigi icin icerde de kurutamiyorum ama eziyet geliyor artik cunku onu ayri yikiyorum

Her seferinde komple yıka her şeyi, ne olacak... Evde kurumuyorsa bir çamaşır kurutma makinesi alabilirsiniz. Çamaşır yükünü çok azaltıyor kurutma makineleri.

Bende kullanmıyorum cogu zaman. Ama bazen camasirligim full dolu oluyor. Cok misafirim geldigi icin icerde de kurutamiyorum ama eziyet geliyor artik cunku onu ayri yikiyorum

Kac kisisiniz bilmiyorum. Biz 2 kisiyiz, cocuk yok. Camasir biriktimi makinayi aciyorum hic banyoda yiginla camasir dagi oluşmuyor. :D
Bana pek misafir gelmez. Ben carsaflari kapilara bile asiyorum. :)) zaten 1 en fazla 1,5 gunde kuruyor icerde.

kaloriferin üzerine koyun bi saatte kuruyor

Back
X