İlişkiden sonra ...

evlimutluvecocukLuu

Bin Şükür 🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
644
704
Kiiizzzlar Merhaba Ben yeniyim ve hepinizin hayalini kurduğu şey için burdayım :)
Sizden çok utanarak ve özür dileyerek soruyorum, ilişkiden sonra o sıvıyı nasıl içinzde tutuyorsunuz?ben hemen peçete koyuyorum ama oda sıvıyı emiyor.derinlere gitmesine engelmi oluyorum acaba o yuzdenmi çocuğumuz olmuyorrr :KK43:( daha yeni evliyim yani 10 ay oldu ama hicbisi bilmiyorum bu konu hakkında ailemlede ozelimi paylasmiyorum.özür dileyerek sizden cevap bekliyorum...

Icine bosaldiginda zaten ilk firlayanlar gidecegi yere gidiyor gerisi tabiki dokuluyor milyarlarca spermden birisi basarabiliyor bunun icin sen alt ppozisyonda ol ve ayaklarin havada pozisyonda bosalma olsun zaten ilk giden gidecektir

bir tanesi bile yetiyo, millet korunurken oluyo. biz maymuna dönüyoruz içimizde kalsın diye, yanlış yaptığın bişey yok üzülme.
güldürdün beni:KK48: doğru valla, ne yapacağımızı şaşırdık, maymuna döndük...kırk takla atıyoruz, sonuç değişmiyor:KK53: bunlarla alakası yok galiba olacağı varsa bir tanesi lazım sonuçta..

güldürdün beni:KK48: doğru valla, ne yapacağımızı şaşırdık, maymuna döndük...kırk takla atıyoruz, sonuç değişmiyor:KK53: bunlarla alakası yok galiba olacağı varsa bir tanesi lazım sonuçta..
bunlarla ilgisi yok kesinlikle,henüz zamanı gelmemiş olmuyo, bunu kabullensek böyle maymunluklar yapmayız. herşeyden umut besliyoruz işte

bunlarla ilgisi yok kesinlikle,henüz zamanı gelmemiş olmuyo, bunu kabullensek böyle maymunluklar yapmayız. herşeyden umut besliyoruz işte
Bilmezmiyim ne duysak yapıyoruz belki faydası olur, ona olmuş banada olur mantığıyla...Söylediğin gibi vakti zamanı geldiyse olur, nasipte yoksa ne yapsak boş. Rabbim bizlerin elini boş çevirmesin inşallah.

X