- 13 Şubat 2024
- 484
- 216
- 18
- Konu Sahibi MehmetinAnnesii
-
Allah hayırlı eylesin canim maşallahbende de pcos var ama reglim düzenlidir. reglime 10 gün falan kala kasıklarımda oturup kalkarken veya kahkaha atarken batma oluyordu. 7 gün önce de regl sancım başladı. bende ishal olmadı. normalde günde 3 kez tuvalete çıkan ben 2 günde bir çıkmaya başladım ve gaz ve şişkinliğim oldu çok. regle 4 gün kala da göğüs ağrım oldu. başka hiçbir belirtim olmadı gayet normal ilerliyoruz su an göğüs ağrısı hariç hiçbir şey kalmadı
Allah hayırlı eylesin tamamına erdirsin canim benim merak ettiğim ilişkiden sonraki ilk hafta bir belirti yasadinizmiBenim yerleşme belirtim (sanırım) 5 -6 gün önce öylesine kuaförde otururken birden sancı girdi karnıma. Ama sanki regl olacakmışım gibi ama 1 dk falan sürdü. Sanırım o sıra yerleşti. Sonra ki gün bacak ağrım başladı göğüslerim şişti normalde hiç şişmez ağrı olmaz. Hassas bile olmaz. Şuan hala bacak ağrısı çekiyorum allah gönlüne göre versin inşallah
o hiçbir şekilde hissedilmiyor. en erken hissedilecek şey yerleşme ağrılarıAllah hayırlı eylesin canim maşallahbenim merak ettiğim spermin yumurtayı döllerken belirtiler yada farklılık yaşayan oldumu.yani ilişkiden sonraki ilk hafta
Bence o hissedilmiyor şu ana kadar kimseden hissettiğini duymadımMerhaba ilişkiden sonraki ilk haftalar ne gibi döllenme belirtileri yasadiniz. Benim ishal halsizlik ve devamlı uyuma ihtiyacım var.ve belimin arkası hafif ağrıyor hafifde ishal gibiyim bağırsaklarım iyi çalışıyor. Gebe kalan arkadaşlar ne gibi belirtileriniz oldu. Ben kendimi değişik hissediyorum daha bat 18 Haziran ama pko var.yani döllenme belirtisi hisseden oldumu?
Kuzum göğüs ağrısı nasıl bir ağrı tarif etme şansın var mı. Reglime 2 gün var benim 3 gün önce filan çatlama oldu göğüslerimde dolgunluk var belirgin bir ağrı ypk ama böyle hani kalp atışı gibi hafif bir sızlama var uçlarında belirgin bir dikleşme yok. Ovülasyon testlerim maşallah hala pozitif çatladıktan sonra tekrar koyulaşmaya başladı gebe değilsem sırf bunun için gidicem doktorabende de pcos var ama reglim düzenlidir. reglime 10 gün falan kala kasıklarımda oturup kalkarken veya kahkaha atarken batma oluyordu. 7 gün önce de regl sancım başladı. bende ishal olmadı. normalde günde 3 kez tuvalete çıkan ben 2 günde bir çıkmaya başladım ve gaz ve şişkinliğim oldu çok. regle 4 gün kala da göğüs ağrım oldu. başka hiçbir belirtim olmadı gayet normal ilerliyoruz su an göğüs ağrısı hariç hiçbir şey kalmadı
benim uçları bayağı belirgin. 2 kat giysem bile uçları belli oluyorKuzum göğüs ağrısı nasıl bir ağrı tarif etme şansın var mı. Reglime 2 gün var benim 3 gün önce filan çatlama oldu göğüslerimde dolgunluk var belirgin bir ağrı ypk ama böyle hani kalp atışı gibi hafif bir sızlama var uçlarında belirgin bir dikleşme yok. Ovülasyon testlerim maşallah hala pozitif çatladıktan sonra tekrar koyulaşmaya başladı gebe değilsem sırf bunun için gidicem doktora
Merhaba regl sancılarını nasıldı ne kadar sürdübende de pcos var ama reglim düzenlidir. reglime 10 gün falan kala kasıklarımda oturup kalkarken veya kahkaha atarken batma oluyordu. 7 gün önce de regl sancım başladı. bende ishal olmadı. normalde günde 3 kez tuvalete çıkan ben 2 günde bir çıkmaya başladım ve gaz ve şişkinliğim oldu çok. regle 4 gün kala da göğüs ağrım oldu. başka hiçbir belirtim olmadı gayet normal ilerliyoruz su an göğüs ağrısı hariç hiçbir şey kalmadı
yoğundu ama ani gelip gidiyordu. yani sürekli bir sancım yoktu. günde 5-6 kez gidip geliyordu. su an 7 haftalık hamileyim hala arada bir hafif regl sancısı oluyor.Merhaba regl sancılarını nasıldı ne kadar sürdü
Aslında bir konu açmıştım bugün ama kimse yazmadı. Buraya bir kopyasını bıraksam bu şekilde şeyler mi oldu. Bu arada Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.yoğundu ama ani gelip gidiyordu. yani sürekli bir sancım yoktu. günde 5-6 kez gidip geliyordu. su an 7 haftalık hamileyim hala arada bir hafif regl sancısı oluyor.
ben catlatma iğnesi olduğum ay da bunları yasamıştım. batmalar regl sancıları falan. o yüzden bilemiyorum.Aslında bir konu açmıştım bugün ama kimse yazmadı. Buraya bir kopyasını bıraksam bu şekilde şeyler mi oldu. Bu arada Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
12 Haziranda çatlatma iğnesi 14 Haziranda ise aşılama oldum. İlk üç dört gün hafif batma oldu sonra hiç bir belirti kalmamıştı. Ta ki 9. Güne kadar. 9. Gün garip bir şekilde gece yatarken alt karnımda ağrı mı desem ne desem tarif edemediğim batma ağrı gibi bişeyler oldu. Sonra uyku sersemi uyuyakalmışım yine ne kadar sürdü bilemiyorum. Bugün yani 24 Haziran itibariyle gün içerisinde 3-4 defa adet ağrısı gibi 5-10 saniyelik ağrı girdi geçti hemen. Bir kaç kez ise sol kasığıma yakın bir bölgede batma hissettim. Bu arada sağ tarafımda yumurta büyümüş ve çatlamıştı. Birde son olarak hsg çekildiğimden bu yana adet ağrım hiç olmuyordu. Ne bu şimdi erkenden adet mi olacağım yoksa hamilelik belirtisi mi ?
Doktorum bişey demedi adet gününden önceben catlatma iğnesi olduğum ay da bunları yasamıştım. batmalar regl sancıları falan. o yüzden bilemiyorum.
ama ben hamile olduğumda ilk sağ belirti güldüğümde veya otururp kalkarken sağ tarafta batma oluyordu. hatta ben fıtık falan sanmıştımsonra da beklenen reglimden 1 hafta önce sancılarım olmaya başladı anlattığım sekilde. en son da göğüs ağrımdan süphelenip test yapmıştım.
ama herkeste de farklı oluyor bi sey diyemiyorum. ne zaman kan vereceksiniz?
Bu arada ben bundan önce iki kez daha çatlatma iğnesi olmuştum onlarda böyle bişey olmamıştı. Şimdi dayanamayıp test yaptım ama bişey yok gibi ama erken galiba henüz.ben catlatma iğnesi olduğum ay da bunları yasamıştım. batmalar regl sancıları falan. o yüzden bilemiyorum.
ama ben hamile olduğumda ilk sağ belirti güldüğümde veya otururp kalkarken sağ tarafta batma oluyordu. hatta ben fıtık falan sanmıştımsonra da beklenen reglimden 1 hafta önce sancılarım olmaya başladı anlattığım sekilde. en son da göğüs ağrımdan süphelenip test yapmıştım.
ama herkeste de farklı oluyor bi sey diyemiyorum. ne zaman kan vereceksiniz?
doktor kan testi için tarih vermedi mi?Bu arada ben bundan önce iki kez daha çatlatma iğnesi olmuştum onlarda böyle bişey olmamıştı. Şimdi dayanamayıp test yaptım ama bişey yok gibi ama erken galiba henüz.
Adet tarihine kadar bekleyelim 15. Gün test yaparsın dedi. Başka ilde olduğu için doktorum yanına çağırmadıdoktor kan testi için tarih vermedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?