Iliskiler uzayinca civki mi cikiyor? Siz nasil evlendiniz?

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Selam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.

Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)

Selam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.

Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)
4yilin sonunda evlendim, hatta evlenme teklifini de nikah islemlerine baslayacagimiz gunun bir gun evvelinde aldim.
iliskinin ciddiyeti en basinda isim koymakla olmuyor; soylenilmeyenlerin desturunda yasanarak gosteriliyor.
civarinizda aksini iddia ederek yol alanlara itibar etmeden bu yahut yeni iliskinize sahiplenerek yol almanizi oneririm. bahtiniz ve yolunuz acik olsun.

Kesinlikle evlilik dusunmuyorum, o sorumlulugu alamam, isim olmaz, evlilik insani degilim aile kurmak falan bence cok absurd dedim.
40 gunde evlenme teklifi aldim.
Yuzuk takilana kadar bize dair bir cop almadim da aldirmadim ya. 3 ayda da soz nisan yaptik.
Yildonumumuzde evlendik. (Sureci bilerek uzun tuttuk)

Esim iliskinin bastaki gaziyla birakirim onu diye korkmus. Ben de gaza gelip kabul etmistim zaten.

Evlendigimize hala inanamiyorum. Nerdeyse bir senedir ayni evdeyiz hala durup dururken "ya biz evli miyiz aheey" diye sariliyorum adama.

% 100 calisiyor.

Son düzenleme:
4.5 yillik iliskinin sonunda evlendik, eşim beni gorur gormez evlilik hayalleri kurmaya baslamis, ben nikah gunu hala napiyorum ben modundaydim :KK14:
Bu arada ilk kez bu evlilik hayallerini bana iliskimiz basladiktan 1 ay sonra falan açmıştı.

Selam hanimlar,

Esimle tanistik ilk sene evlenmek istedigini soyledi 17 yasinda oldugum icin kabul etmedim 6 yil ciktik bi baktim yas 25 halada evlenmek istiyor hadi evlenelim dedim :KK50: 2 yildir evliyiz toplam 8 yili devirdik nerdeyse

Bir ay sonra 14 senemizi dolduracağız, evliliğimizin ise 4 yılı bitti...tanıştığımızda 19 yaşındaydım...daha öğrenciyken evlenmeyi kurmuştuk kafamızda ama olmazsa olmaz gözüyle de bakmadım hiç...hala da bakmam ya...birlikte olduğumuza çok mutluyum o ayrı tabi:)

Selam hanimlar,

Hiç bir ilişkimde sonumuz ne olur, olur mu diye düşünmedim. Sanırım bu yüzden evlenmek için yanıp tutuşan adamlar hep beni buldu.

Eşimle beş sene ilişki yaşadık. İkimizin de bir engeli olmamasına rağmen ben beş sene evlenmeye ikna olamadım. İkna olduğumda da dört beş ay içinde evleniverdik.

Çizgim falan da yoktu benim hiç. Ciddi ilişki kavramından hoşlanmıyorum. İnsanlar birbirini tanımak, birlikte güzel zamanlar geçirmek için ilişki yaşar. Bunun ciddisi gayriciddisi olmaz bence.

Başlıktaki soruya cevabım hayır, siz çıkarmazsanız hiçbirşeycik olmaz:)

4yilin sonunda evlendim, hatta evlenme teklifini de nikah islemlerine baslayacagimiz gunun bir gun evvelinde aldim.
iliskinin ciddiyeti en basinda isim koymakla olmuyor; soylenilmeyenlerin desturunda yasanarak gosteriliyor.
civarinizda aksini iddia ederek yol alanlara itibar etmeden bu yahut yeni iliskinize sahiplenerek yol almanizi oneririm. bahtiniz ve yolunuz acik olsun.

Benim bitirdigim iliskimdeki erkek arkadasimin hic bi zaman evlilik hayalleri olmadi. Anca beraber yasayinca falanla baslayan cumleler kuruyordu ama 3 yilin sonunda insan artik bilmek istiyor ne zaman gerceklesecek tum bunlar. Surekli hayal kuruyordu, plan yapmiyordu. Yildim ben de sonunda

İlişki uzayınca cıvkı çıkmıyor yazmaya geldim ama konu içeriği biraz farklıymış. Kısa sürede evlenilmesiyle ilgili bir şey diyemeyeceğim çünkü yaşlar küçüktü, okul vardı, askerlik vardı; seneler sonra evlendik biz. Bence evlilik baskısı yapılması,iki tarafın da özel alanı olmaması erkekleri kaçırır;aynı şekilde kadını da.
İki tarafta evleneceğiz diye başlamamalı,mutlu olmak için başlamalı ilişkiye.

Benim bitirdigim iliskimdeki erkek arkadasimin hic bi zaman evlilik hayalleri olmadi. Anca beraber yasayinca falanla baslayan cumleler kuruyordu ama 3 yilin sonunda insan artik bilmek istiyor ne zaman gerceklesecek tum bunlar. Surekli hayal kuruyordu, plan yapmiyordu. Yildim ben de sonunda

sevgili tom ve jerry;

hayat, kosullara gore belirlenir; kriteri yoktur.
yasiniz ve eski erkek arkadasinizin yasi kac bilmiyorum; ancak maddi - manevi sorumluluklarin seyrine gore bazi kararlar alindigi gibi, bazi kisiler de bilakis her sey olmasina ragmen sorumluluk korkusuyla adim atmaya cekinir. ancak bunun bir netligi yoktur, bir yilda su olursa olur, olmazsa olmaz degildir. his ile bellidir, nettir bu. benim iliskimde o kadar cok dis ses vardi ki, ben evet evlenecegili biliyordum ama dedigim gibi islemlerden bir gun once net olarak ogrendim :)
sikmayin caninizi.

Evlilik fobim vardı,işe burnunu sokan kaynanalar aileler bana çok saçma gelirdi.Ayrıca her türlü geleneklerden hep nefret ettim.Ayrıca özgürlüğüm gidecek diye ödüm bi tarafıma kaçıyordu.
O çook eskiden tanıdığım biriydi,tekrar karşılaştık.Benim fobilerimin hepsine tamam dedi sen ne dersen o olacak ve gerçekten çok şükür 3 yıldır öyle.
Sevgili olduk ve şaka denecek kısa bir sürede evlendik.
Ama avatarımda hala inatçıyım :KK53::KK53:

İnsanına bağlı bence İlişkimizin 7.senesinin içerisinde evlendik ben 25 eşim 29 yaşında :KK60:9 aylık evliyim hala ilk günü gibi aynıyım değişen bir durum yok :nazar:Kişiler sorunluysa 1 ayda da laçkalaşır saçma bir ilişki alır durum yoksa evlenince aynı evin içine giriyorsun senelerce beraber oluyorsun dürüstlük saygıyla devam ediyor laçkalaşma her şekilde olur yani:KK16:Ara ara konuşsakta askere gitmeden net bir şey söylemedik her şey anı yaşamalarımızla gelişti akışına bıraktık zamanla oturdu okullar bitti mesleklerimize geçtik askerlik bitti evlilik adımını attık eşinle büyümekte çok güzel bir duygu Rabbim herkesin yuvasında huzur nasip etsin:nazar::KK68:

3 sene oldu nişanlandık :) çok zorluk çektik ama hep birbirimize sarıldık. Ben atanmamıştım, o işsizdi... Kafeye gidip zor otururduk :( sonra ben atandım o polis oldu çok şükür :) cıvık cıvık derken yani şöyle oluyor artık herşeyin oluyor zamanla.. Onsuz bir an düşünemiyorsun şükrediyorsun çok şükür diyorsun :)

Back
X