Iliskiler?

Ay kendi önüne gelenle konuşuyor eminim hepsi at hırsızı tipler gelmiş 30 yaşındayım 2 ilişkim olmuş sen niye yaptın diyor. E kardeşim benim uzun sürüyor demek ki problem kendinde anlasın diye yazdım ama umarım anlar ne diyeyim 😀

ama en azından bir süre neden ilişkim olmuyor neden benden kaçıyorlar diye konular olmayacak saat başı Buda güzel bir şey şimciiiiikkk🤭🤭🤭

Kızın başka repliği yok. Robot gibi. Sanki bozuk plak misali aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor aynı cevapları alınca '' yozmoyon o zomon '' diyor. Biz tiksindik kendisinden erkekler napsın. Hayatımda ilk defa erkekler adına üzülüyorum :D

Kızın başka repliği yok. Robot gibi. Sanki bozuk plak misali aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor aynı cevapları alınca '' yozmoyon o zomon '' diyor. Biz tiksindik kendisinden erkekler napsın. Hayatımda ilk defa erkekler adına üzülüyorum :KK70:
Bir seyler soylemek istiyorum ama banlanmadan nasil yapacagimi bilmiyorum.😥 En nazik sekilde sunu diyebilirim, bu isler bir miktar zeka da istiyor sanki.

Back
X