Ben işi tamamen dini kısmından ele alacağım ve kesinlikle evlilik öncesi bir cinsel ilişkiye girmemeni tavsiye edeceğim. Madem ki evlilik öncesi bir ilişki yaşayacaksın tatlım o zaman hanzo kıro türklerle yaşayacağına git Georgela Davidle yaşa.Fransız sevgilim var İtalyan sevgilim var dersin. Yapacaksan tam yap. :)))) (Bu işin şakası)
Bu arada erkeklerin cinsel problemleri oluyormuş yok işte gay oluyorlarmış anlamıyormuşsun diyen arkadaşı da çok garip karşıladım kardeş o zaman tüm kızlar evlenmeden yatsın mazallah adamlar gay çıkar diyerek mi çocuk yetiştireceğiz ahlakımız bu mu olacak? Gay adam konuşma tarzından, arkadaşlarından, hareketlerinden, ilgi duyduğu alanlardan, gittiği ortamlardan da anlaşılır. Zaten ben bu devirde gaylerle takılmak varken kadınlarla takılanını da görmedim ki beğenmiyorlar bizi :)
Bizim kültürümüzde dedelerimiz ve babalarımız mastürbasyonu sık sık yapmak zorunda kalmadılar çünkü askerden dönünce 20li yaşlarda evlendiler. Şimdi evlenme yaşı ilerledi aslında geri kalmışlık, körlük cinselliği yaşamamaktan değil doğru düzgün erkek çocuğu yetiştirmemekten, kendi kendine yetebileni mutlu, akli dengesi yerinde birey sayımızın az olmasından ve bir o kadar da kadın döven öldüren sayımızın fazla olmasından kaynaklanmakta.
Kadınların en fazla mutlu olduğu ülke Finlandiya ve Norveç. Bunun sebebi de kadınlara tanınan sonsuz sınırsız haklar, kız çocuklarının baskı ve eziklikle yetişmemesi, anne haklarını kamuda dahi harika şekilde düzenlenmesi veeeeee inanılmaz derecede anlayışlı ve evlilik hayatında yardımcı kocalardır. Yoksa Almanyada son bir anket yapılmış kadınlar neden evlenmiyor diye malum nüfusları da az. Evlenilecek adam bulamıyoruz, baba olacak yetenekte insan yok demişler yoksa seks yapamadım yaptım zart zurt değil.
Ayrıca poposunu suyla temizlemeyip afedersiniz b..lu b..lu yemek yiyen ve bunun için en ileri düzeyde salgın ve parazit hastalığının bulunduğu (bilimsel makalelerde yazıyor) İngiltere mi gelişmiş? Sapıklığın lezbiyenliğin soruk noktası Amsterdam mı? Yeniden bekareti önemseyelim sınıflarda ders olarak okutma kararı alalım diyen ABD mi? Adamlar gazetelere bile haber oldular. Yani kısacası iyi bir evlilik kararı cinsellik yolundan geçmiyor. Adam bana cehennemi yaşatıyorsa yatakta iyiymiş bana ne? Zaten kadınların zevk alması da duygusaldır. Secmediğin bir adamdan zevk de almazsın.
Kısaca konu sahibine notum: Yok belli yaştan sonra erkeğin ihtiyacıymış yok onun beklentisiymiş valla evlendikten sonra kirli çorabını gidip kirli sepetine atmayacak :) Onun değil senin ihtiyacın, senin isteğin önemli diyorum. Ben ne kapılarda köpek olup bekleyen erkekler gördüm cinsellik yaşamadan diyorum ve konuyu kapatıyorum.
Mesajının neresinden tutsam elimde kalıyor o kadar basmakalıp ve hafif ırkçılık kokuyor ki..
bir kere tüm kızların evlenmeden yatmasında ne sakınca var? evet, yatabilirler gay mi değil mi kontrol için. hatta günübirlik ilişkiler de yaşayabilirler bu onların kişisel hayatıdır. bunu öcü gibi göstermenin kimseye faydası yok. erkekler yaparken iyi de bize gelince mi sorun?
sonra kendinle çelişen yorumların var.
bir kere kadınların mutlu olduğu ülkelerde ilişkileri anlatmışım. demişsin onlarda baskı yok şu yok bu yok. evet, baskı yok. cinsellikte de özgürler o sebeple. bizde çok namusluyuz sözde ama kadın cinayetleri, namus cinayetleri, pedofili kol geziyor. evet evlenmeden cinsellik cıs ama çocuklarla evlenmek, kadın öldürmek gani.
bu mu ahlak?
bu mu namus?
adamlar da yok öyle bişey. almanya'da bahsettiğin anketi bi görmek isterim ayrıca.
avrupa'da bireysel yaşam yaygındır. çünkü genel ideoloji o şekilde. bu da kültürel bir durum.
3 sene amerika'da yaşadım o bahsettiğin bekaret konusunu görmedim. hangi eyaletin hangi şehrinde?
eşcinsellik sapıklık değildir. o senin yorumun. kıç yıkama konusunu da kendine dert etme. kullandığın her şey o kıç yıkamayanların eseri. o iş taharetle olsaydı hepsini bizimkiler üretirdi ama bırak ülkeyi müslüman dünyasının ürettiği hiçbir şey yok. kıç yıkamayla olmuyor bu işler.
kültürel bir durum da olabilir. başka kültürlere saygın yok belli ki.
evlenmeden cinsellik kişisel bir durumdur. iyi evlilik içinde cinsel uyum da gerekir. bunu anlamak için de cinsel ilişki ya da şehvet içeren temaslar gerekir. bunlar size uymuyorsa sevgili olmayın.
bu kafayla devam edin. sonra ne namus cinayetimiz eksilir ne tacizimiz ne kadınların ezilmesi..