- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Biraz daha mı zaman versem diyorum tam emin değilim hani zaten basta ben ayrılcam senden deyip engellemiştim sonra pişman oldum. Net karar alamıyorum tam kafamda bitiremedim bende ne istediğimi bilmiyorum galiba ayrıl barıs ayrıl barıs laçkalaşsın istemiyorum tam emin olmadan"Kendi göbek bağını kendi kesmek" deyimini seviyorum.
Karşındaki karar alamıyorsa, kendi iyiliğin için sen karar al.
Biraz daha mı zaman versem diyorum tam emin değilim hani zaten basta ben ayrılcam senden deyip engellemiştim sonra pişman oldum. Net karar alamıyorum tam kafamda bitiremedim bende ne istediğimi bilmiyorum galiba ayrıl barıs ayrıl barıs laçkalaşsın istemiyorum tam emin olmadan
Evet aynen öyle tam üstüne bastınız. O bi adım atsa düzelme yönünde bende atıcam böyle saçma sapan triplere girmicem ama göremiyorum ki bi program yapmaya calıs cumartesi günü gel yemek yiyelim bi şeyler yapalım de yok adam da en sonda ben kendi kendime sinirlenip cumartesiye plan yaptım haberin olsun dedim. Sinirlensin diye. Herkes kendi alanında oynuyo acıkcası.Anladıgım kadarıyla aranızda konusma yok sadece trip kavga kendi kendini yeme falan değişik bi düzeniniz var
İki tarafında kendisini düzeltmesi lazım yoksa kısır döngü gibi küs ayrıl barıs süre ver süre bitti aynı seyleri yasar durursunuz
İyi de bu dediginiz ilişki değilkiEvet aynen öyle tam üstüne bastınız. O bi adım atsa düzelme yönünde bende atıcam böyle saçma sapan triplere girmicem ama göremiyorum ki bi program yapmaya calıs cumartesi günü gel yemek yiyelim bi şeyler yapalım de yok adam da en sonda ben kendi kendime sinirlenip cumartesiye plan yaptım haberin olsun dedim. Sinirlensin diye. Herkes kendi alanında oynuyo acıkcası.
Zaten bu düzende gitse gitse en fazla bir ay gider ki biraz flörtöz bi tipim ömrümü sana ziyan mı edicem diye kesip atarım saplantılarım yok ama işte o evreye gelene kadar galiba sabır cekicem ya da o evreye gelmeden düzelicez. Zoruma giden taraf o kadar iyi kötü her seyimi paylastıgım hicbi şeyden cekinmediğin adamdan acaba sunu mu desem şöyle mi desem nasıl davransam diye düşünüyo olmam. Ama net erkeklerin hepsi aynı sevgiyi ve iyi niyeti suistimal ediyolar.Ben de senin gibiyim.
O zaman tam emin olman gereken ne varsa onu yap.
En son elimden geleni yaptım dediğin noktada kesmesini bil ama.
Oradan kaptırıp gidersen bu sefer de senin hayatından zamanından çalarsın.
Zaten bu düzende gitse gitse en fazla bir ay gider ki biraz flörtöz bi tipim ömrümü sana ziyan mı edicem diye kesip atarım saplantılarım yok ama işte o evreye gelene kadar galiba sabır cekicem ya da o evreye gelmeden düzelicez. Zoruma giden taraf o kadar iyi kötü her seyimi paylastıgım hicbi şeyden cekinmediğin adamdan acaba sunu mu desem şöyle mi desem nasıl davransam diye düşünüyo olmam. Ama net erkeklerin hepsi aynı sevgiyi ve iyi niyeti suistimal ediyolar.
Şunları duymaya cok ihtiyacım vardı ama zoruma giden tarafta tam olarak buydu. Genelde zaten şunu şöyle mi yapsak buraya mı gitsek diye planları ben yapardım. Taktiksiz saf güzel gidiyordu şimdi taktiğe evrildi ilişkim hiçbi şeyden cekinmez etmezdim simdi acaba mı diyorum.İyi de bu dediginiz ilişki değilki
Eşimle evlenmeden sevgiliyken evlendikten sonra vs neredeyse tüm planları ben yaptım yapıyorumda hala ne kaybederim ki ha o yapmıs ha ben
İlişkiyi iki kişi yasıyor sürekli ondan bişeyler beklemeyin sebepsiz inada baglamayın o adım atmıyorsa düşünemiyor olabilir siz adım atın siz plan yapın emin olun bişey kaybetmezsiniz gururunuzdan
Şuan onu düşünmek bile istemiyorum biliyor musunuz. Evet aramız limoni birbirimizi kırdık ettik belkide ilişkiyi yürütemiyoruz ama çok güzel de bir kalbi var. Kaybetmekde istemiyorum şuan.İnşallah hepsi aynı değildir diye ummak istiyorum
Şaka bir yana da umarım 1 ayla kurtarırsın.
Ayrıca ben çok rahatlayacağını düşünüyorum, üstünden yük kalkacak
Yazarsın buraya bak
İlişkilerdeki ana kural ne biliyormusunŞunları duymaya cok ihtiyacım vardı ama zoruma giden tarafta tam olarak buydu. Genelde zaten şunu şöyle mi yapsak buraya mı gitsek diye planları ben yapardım. Taktiksiz saf güzel gidiyordu şimdi taktiğe evrildi ilişkim hiçbi şeyden cekinmez etmezdim simdi acaba mı diyorum.
Şuan onu düşünmek bile istemiyorum biliyor musunuz. Evet aramız limoni birbirimizi kırdık ettik belkide ilişkiyi yürütemiyoruz ama çok güzel de bir kalbi var. Kaybetmekde istemiyorum şuan.
Hahahaha cok hoş:)) zarf attım şimdi , hala bekliyorum diye. Neyi deyince. Cumartesi günü beraber vakit geçirelim benimle tv izlemeyi özlediğini söylemiştin , gel tv izleyelim dedikodu yapalım demeni dicemİlişkilerdeki ana kural ne biliyormusun
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk
Baktın karsındaki hayalindeki gibi değil -ki hic bi zaman yüzdeyüz hayalindeki gibi biri yok olmayacakta- o zaman onu yontmak senin elinde
Plan yapamıyor mu sen yap uymuyorsa o zaman evet bu adamdan olmaz de
Hem senin istedigin olmus olur her zaman hep sen fikir verirsen senin istedigin yerlere gidilir mesela ben direk nereye ne yapmak istiyorsam onu söylüyorum eşimde buna alıstı sadece plana uyuyor o kadar :)
Ay ben öyle 3638832 tane flört ilişki yaşadımİnşallah düzelir tabii ki, sana tüm kalbimle şans diliyorum
Ama ufak bir dip notçuk: ilişkide çabalamayan bir adam için 1 ay önce "Ay ben naparım giderse onsuz nasıl nefes alırım" dramlarına girecek kadar zıvanadan çıkmıştım, şimdi ehihi diye gülüp eğleniyorum, hayatım canlandı, bazısının varlığı bazısının yokluğu mutlu eder :)
Ay ben öyle 3638832 tane flört ilişki yaşadımo yüzden biliyorum mecbur o nefesi alıyorsun yani hemde bol oksijenli böyle ciğerlerin acılıyo :)
Erkeklerden bizim gibi olmalarını bekleyemeyizHahahaha cok hoş:)) zarf attım şimdi , hala bekliyorum diye. Neyi deyince. Cumartesi günü beraber vakit geçirelim benimle tv izlemeyi özlediğini söylemiştin , gel tv izleyelim dedikodu yapalım demeni dicem
Ilk cumleniz cok dogru bir tespit,katiliyorum. Onun icin denir ya hani olmuyorsa vardir bir hikmeti.Başka birilerini tanıyıncaya kadar böyle sürünür, sonra tanışılan başkalarından alınan cesaret ve ‘dünyadaki tek insan bu değilmiş napalım’ hissinden sonra yollar ayrılır.
İlişki olgunlaşmadıysa sonrasında da olgunlaşamıyor, problem kişilik uyumsuzluklarından kaynaklanıyor ve içinden bakınca insan bunu farkedemiyor. Dışardan ve çok sonra bakınca ‘aslında biz uygun değilmişiz’ diyor.
Öyle işte. İnşallah siz uyumu yakalarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?