Ilişkilerde paranoyak olmaya başladım yardimmm?

Falanfilannnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
559
2.062
28
Bir süre sonra sosyal medyalarını araştırıyorum yıllar önceki şeyleri bile takmaya başlıyorum. Adama güvenemiyorum. Kafama takıyorum. Hep şüphe duyarak insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya o kadar ilerledimki stalk konusunda kafayi yicem nerdeyse. Şuan benimle ve düzgünse beni seviyorsa diyip güvenemiyorum. Şüphe şüphe şüphe çıldırıcam bana yardım edebilecek fikir verebilecek varmı

O kadar zorlaniyorum ki artık birşeyler araştırmak istemiyorum ama içimdeki o güvensizlik duygusu varya engellenemez derecede ve benim mutlu olmama engel oluyor resmen

Galiba eski yaşadıklarım artik bir insana güvenmekte o kadar zorlanır olmuşum ki. Şuanki hayatımdaki kisi suan bana cok iyi ama ondanda şüphe duyuyorum icimdeki korku var hep ve araştırıyorum istemsizce ve muhakkak birsey çıkıyor. Ya bu eskiden olmuş birsey deyip onume bakamıyorum. Oysa adam suan oyle biri degil mesela

Siz böyle hayatı kendinize sonra da karşınızdakine zindan ederseniz ama.. 😔
Ediyorum zaten sürekli sikayetci bundan adam degismis dahada değişmeye hazır ama ben boyle yaparak uzaklastiriyorum ve mutlu olamama problemim var gecmistekilerle kıyasliyorum oyle olacak korkusu yasiyorum

Bir süre sonra sosyal medyalarını araştırıyorum yıllar önceki şeyleri bile takmaya başlıyorum. Adama güvenemiyorum. Kafama takıyorum. Hep şüphe duyarak insan kafayı yiyecek gibi oluyor ya o kadar ilerledimki stalk konusunda kafayi yicem nerdeyse. Şuan benimle ve düzgünse beni seviyorsa diyip güvenemiyorum. Şüphe şüphe şüphe çıldırıcam bana yardım edebilecek fikir verebilecek varmı
Sizde oluşmuş bu güven eksikliğinin en büyük sebebi önceden yaşadığınız hayal kırıklığı olmuş gibime geldi böyle bir duygu durduk yere oluşacak bir şey değil ,ben de aynı duyguyu çok yoğun yaşamıştım ,çünkü baya büyük kazıklar yedim ,sonrasında güven problemi yaşadım bu insanın doğasında var üzülmek istemediğimiz korktuğumuz için gelişen kendimizi koruma mekanizması çok ta kafaya takılacak birşey değil öyle bir zamandayızki güvenilecek adam yok denecek kadar az dikkatli temkinli davranmak birşeyler yaşayıp kötü tecrübeler edip üzülmekten çok daha iyi

Sizde oluşmuş bu güven eksikliğinin en büyük sebebi önceden yaşadığınız hayal kırıklığı olmuş gibime geldi böyle bir duygu durduk yere oluşacak bir şey değil ,ben de aynı duyguyu çok yoğun yaşamıştım ,çünkü baya büyük kazıklar yedim ,sonrasında güven problemi yaşadım bu insanın doğasında var üzülmek istemediğimiz korktuğumuz için gelişen kendimizi koruma mekanizması çok ta kafaya takılacak birşey değil öyle bir zamandayızki güvenilecek adam yok denecek kadar az dikkatli temkinli davranmak birşeyler yaşayıp kötü tecrübeler edip üzülmekten çok daha iyi
Haklisiniz artık iyi insan hic yok gibi gelmeye basladi hatta ailemdeki erkekler de acaba disari karşıboyle mi falan diye dusunmeye basladim

Ben de bunu çok yapiyordum, stalk! Güven problemi varsa aslında belki de direkt bitirmeli. Bazen çok basit çözümleri görmez oluyoruz, korkularimiz ya da zaaflarımiz bizi paranoyaya ve mutsuzluga esir ediyor. Dile kolay tabii ben de suan ki ilişkimden ayrılmak istedim sosyal medyaya takmış durumdaydim. Takıntılı halim onu yalan söylemeye itti... Aylar geçti. Artik stalklamiyorum :KK70:bir sey soracaksam direkt ona soruyorum. Kendi kendime dedim güvenmiyorsan kuruntular bitmeyecekse kendini de adami da darlama ayrıl yani. Zaten sevip istemese onlar bu kadar darlanmaya gelmez terk eder. Eskiler, kötü yaşamışliklarimiz simdi hayatimizdaki insanların sucu degil sonucta... :süslü:

Back
X