- 28 Şubat 2014
- 4.146
- 4.342
- 333
Çok teşekkürler senin için de , bu arada sildim ben numarasınıHakkında hayırlısı olsun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler senin için de , bu arada sildim ben numarasınıHakkında hayırlısı olsun canim

Neler yaptınYaptım hepte tuttu![]()
Kendince yaşamak lazım taktik sağlam başlamayan bi ilişki demek bencemerhaba kk. güzel hatunları sizce ilişkilerde taktik ne kadar doğru ? Siz yaparmısınız ,???
Neler yaptın
Canimm yazdı benim ki....Çok teşekkürler senin için de , bu arada sildim ben numarasını
Sevindim canım demek işe yaradı sizde hayırlısıCanimm yazdı benim ki....
Valla hayatımda ilk defa taktik yapim dedim cidden tuttu.
Msj atti bu kadar mı sürdurdun ilişkiyi diye :)
Hahahahha bide trip atiyo ya. Neyse ben bunu baya surundurDüm Özür diledi şu an barıştik ..
Neler yapıyorsun işe yarıyor mu ?Taktik yaptığım durumlar oluyor bazen. Ama bu son ilişkimde taktiksiz günüm yok neredeyse. Valla kızlar bu plan proje işleri insanı çok yoruyor sürekli şöyle yapıyım böyle davranıyım derken doğal olamıyorsun. Bence bi ilişkide taktik yapma gereği duyuyorsan o ilişkide bi problem vardır. Normal düzgün gidebin bi ilişkide asla böyle şeylere ihtiyaç duymazsın![]()