Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence aralarında ki yaş farkı uygun değil...
Besteyle adam arasındaki yaş farkı benimle babam arasındaki ya farkıyla neredeyse aynı...
Bestenin babası kaç yaşında acaba?
Duygularına birşey diyemem ama dışardan görünen durum hiç hoş olmuyor...
Bana mı oyle geldi bilmiyorum ama sanki olumsuz yorumlara karşı saldırgan bi tavriniz var
Aralarında 17 yaş fark var şimdi her şey güzel olabilir.Geçelim toplum ne düşünür aile ne der mevzularını
Yaş ilerleyince ne olacak karşılıklı birbirlerine uyumsuzluklar çıkacak 35 inde kadınlığının zirvesinde Beste,52 sinde ununu elemiş eleğine asmış bi adam.
Şimdi gençler ikisi de belki birbirlerinin ayarında olabiliyorlar yaş ilerledikçe bu böyle olmayacak.
babası 55 yaşındaymış, evet dışarıdan görünen durumu yorumları merak ediyor oda, birde kendisi genç gösteren bir kız 24 ama 21-22 gösteriyor..
ama olmaz değil, evlenmek istiyorlar ve galiba evlenecekler de..
çok zor ben arkadaşımın yanındyaım herşeye göğüs gereriz diye ümitedeyorum.
onun üyeliği yok onaylanma süreci vs ben eski üyeyim, burayı da ben söyledim kabul etti, yanımda şuan da zaten..
teşekkür ediyorum yorumlara gerçekten.
ama zor çok zor süreç Allah önce ona sonra bana yardım etsin.
galiba öyle, saldırgan demeyelim de mesela yazıklar, küçük düşürücü, ilişkiye girdiği için aşağılayıcı şeyler sezdiğimde kzııyorum, ne acımasız insanlarız diye bir yandan da üzülüyorum açıkcası. arkadaşım da yanımda ister istemez yüzünün aldığı şekilden etkilenmiyor da değilim. bakın durum hoş değil derler, çirkin derler, uygunsuz, terbiyesiz... derler. hakları konuyu açan benim çünkü. ama ooo ilişkiye de girmiş alan almış satan satmış şekilde mahalle ağzı, afedersiniz ama ucuz ağızlar hoşuma tabii ki gitmez. ben üzülüyorum ya karşımdaki de insan diyorum, gelmiş konu açmış ne denli çaresiz ki tanımadığı insanlardan fikir istiyor, onlara sığınmış diyorum. yaptığı yanlışsa dahi uygun söyleyeyim benim dediğim yüzünden tanımadığım bi insan alt üst olmasın, gözünden sinirden bile olsa bir damla akmasın diyorum.. aynı şeyi beklediğimden de yorumların bazılarına evet saldırganlaşıyorum, özür dilerim ama..
Allah yardımcınız olsun şahsen benim cesaret edebilceğim bir durum değil...
Çevreme aileme buda damadınız diyemem...
Hem şu an herşey çok yeni zaman ilerledikçe neler olur acaba...![]()
Kusura bakmasın arkadaşın, kırdıysam özür dilerim.
Beste bence dört duvar arasinda sadece
Bu adamikendine yakistiriyor ...
icten ice aklinda kendine yakistirmiyoki disarda elini bile tutamiyo...
deli gibi seven bir insan asik.olan bir insan
Sevdigini saklamaz.. Gururla tutar elini ve iste bu benim Sevdigin adam der!!
Insan sevdimi tum dunyay haykirir , yas farki tabiki onemli bir durum..
ama buna ragmen mutlu olanlar var , evlenenler var
Ve sorunsuz yasayanlar var...
millet ne der diye.dusunmezdim acikcasi banane milleten
Ben sevdikten begendikten sonra , zaten bizim millet konusacak biseyler bulur herzaman...
hani isteyen istediğiyle olsun ama bahanesi garipmiş; niyetini anlamak için adamla yatılmaz. bu yazıyı okuyan güzel kardeşlerim, yok böle bişey. seven adam seninle birlikte olmayı düşünmez zaten. 40 yaşlarında 20 li yaşlardaki kızla çıkan, çok af edersiniz ama kızla birlikte olan bir adam. nedense bana hiç güven vermedi arkadaşının sevgilisi.
hani bişiler anlatılır da kulağını tırmalar ya, hah işte bu hikayeyi okurken de aynı şeyi hissettim. sanki filmin bir yerlerinde kurgu hatası yapılmış.
arkadaşın sevgili konusunda çok şanslı olmasa da, arkadaşı konusunda çok şanslıymış. ne mutlu onun yerine derdini yazıyor, çözüm bulmaya çalışıyor, yetmiyor onun yerine üzülüyor, onu savunuyorsun![]()
bu arada hep mahalle baskısından söz etmişsiniz de, bence önce bi ailenle konuşsan, onlar kabul edecek mi bu durumu diye? ailen kabul ettikten sonra konuşanlar çok önemli değil bence.
ha konuşulur mu dersen, konuşulur valla ne yalan söyliyim. babası yaşında adam, şimdi onu karizmatik bulsan da, bi 10-20 yıl sonra adamın karizmasından eser kalmaz, bunları da hesap et.
hayırlısı olsun...
yaş farkı sayı olarak değil de olgunluk olarak değerlendirilmeli.
kız genc 25 yaş tam genclik yaşı ama 40 yaşındaki erkek birçok şeyi görmüş yaşamış
haliyle 25 yaşındaki insan kadar aktif olamaz. beden yaşlanıyor çünkü kaldıramıyor genclikteki gibi. biz geleceği tabi bilemeyiz mutlu olmayacakları ne malum?
ama işte sevgi bazen çoğu şeyi dinlemiyor.
asıl hayatı iş resmiyete binince görüyoruz.
şimdi ne siz ne biz ne desek boş gelir kıza. yaşayıp görmeden de şimdiden karar vermez.
Aynı sektörde olsun ne olacak..Adam tanınıyor olsun... Veya yaş farkı olsun..
Eğer seviyorsa o onu demiş, bu bunu demiş, şu şöyle düşünmüş diye kimseye kulak vermesin.. Kendi mutluysa mutludur, yanındayken huzurluysa huzurludur.. Eğer bir ömür boyu birlikte geçirebileceğine eminse, göze alabiliyorsa herşeyi, adamın çocuğunu vs.. El alemin ne düşündüğü pek de umrunda olmamalı.. O konuşanlar sevmicek, ya da o konuşanlar evlenmeyecek..
Arkadaşınız kendi kalbinin sesini dinlesin.. Ve duygularından emin olsun.. Eminse de kimsenin lafına kulak asmasın..
Bana sorarsanız başıma öyle birşey gelmedi tabi bilemem,fakat bana göre yaş farkı çok.. Ama her insanın kafa yapısı başkadır.. O onunla anlaşabilmişse, evlenecekse de vardır herşeyde bir hayır..