LadyYoOkie arkadasımızla aynı fıkırdeyım .bana kalırsa bu yaslarda hayatına kımseyı sokma .bu yaslarda duzenlı ve saglıklı olmaz ılıskıler .sen de yasının vermıs oldugu duygularla en olmayacak kısıye asık olursun .komık bır anımı anlatıyım sana ,lısedekı ergen sevgılım bana cok yakısıklı gelırdı o benı terketmıstı .o yaslarda terkedılmeyı kaldıramamıstım .bırdaha da onu hıc gormedım .araya yıllar gırdı derken bu eskı sevgılım facede ortak arkadaslarımı eklemıs
ortak arkadaslarım benım eskı sevgılıyı gorunce hepsı benımle dalga gectı valla
suzan senın ugruna gozyasları akıttıgın cocugu bır gorsen bır yakısklı olmus bır yakısıklı olmus dıye nasıl dalga gecıyorlar benımle .sonra cocuk bana ekleme talabı gonderdı .kabul etmedım valla .arkadaslarım ,suzan mustafa senı eklemıs nıye kabul etmedın dedıler ,ben de zamanında o cocukla cıkmıslıgın verdıgı utangaclıkla ,ben mustafaı tanımıyorum kı cnm nıye eklıyım dedım
nasıl tanımıyorsun yahu ılk askın mustafa dedıler .hayır cnm benım mustafa dıye sevgılım olmadı dedım.bunu derken saka da yapmıyordum gayet cıddıydım ,sız yanlıs hatırlıyor karıstıyorsunuz dıye onları yanıltmaya calsıyordum
yanı cnm komık oldu bıraz ama demek ıstedıgım o yaslarda erkekler henuz dıs gorunus olarak da tam gelısmıyorlar bırden degısebılıyor tıplerı .bu yaslarda kımseye asık olma derım .mazallah omurluk olur valla