İlişkilerdeki anlamsızlık

Ssozz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
20
0
36
İstanbul
17 yaşında bugüne kadar hiç kimseyle ilişki yapmamış bir kızım. Böyle şeyler için her zaman erken olduğunu düşünmüşümdür. Ama 13-14 yaşlarında ufak çapta bir etkileşim olmuştu bir erkekle. İşte çıktık çıkamadık derken ayrıldık bir süre konusmadık haber alamadık birbirimizden 1 sene sonra tekrar aynı seyler yasandı. Basıma son kez bu kıs boyle bişey geldi. Tekrar mesaj atmalar falan yine tilki kürkçü dükkanına döndü. Uzak mesafedeydik görüşemiyorduk zaten hiçbit zaman onu unutmak veya nefret etmek gibi eylemlerde bulunmadım. Çok özlemiştim ve de üstüne. 2-3 senedir görüşmüyorduk. Mesajlarda sanırım baya yakın davranmısım. Sonra yaz geldi buluştuk falan. Daha ilk buluşmada o kadar çok kafam karıştıki inanılmaz yakın sanki hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu. Fazla yakındı.. Bende geri püskürttüm 2.geceden sonra görüşmedim. Bariz belliydi hoşlandığı ama bende hoşlandığım halde uzaklaşmak zorunda kaldım. Çünkü güvenemedim. Ama uzaklaşınca işler daha da kötü oldu falan derken 2-3 gün önce ilişkisi olduğunu öğrendim. Ve bana fazla ağır geldiğini fark ettim. Sanırım psıkolojimi bozdu durduk yere aglamalar falan. Sadece normale dönmek istiyorum ve bunu nasıl yapacağım hakkında fikrim yok..

erkek arkadaşın da senle aynı yaştaydı sanırım ve bilki senin yaşıtın olan erkeklerin herhangi bir karakteri yok. onlara zaten kısaca ''ergen'' diyoruz. hassas biriysen ergen ilişkilerine bulaşma derim:12:

LadyYoOkie arkadasımızla aynı fıkırdeyım .bana kalırsa bu yaslarda hayatına kımseyı sokma .bu yaslarda duzenlı ve saglıklı olmaz ılıskıler .sen de yasının vermıs oldugu duygularla en olmayacak kısıye asık olursun .komık bır anımı anlatıyım sana ,lısedekı ergen sevgılım bana cok yakısıklı gelırdı o benı terketmıstı .o yaslarda terkedılmeyı kaldıramamıstım .bırdaha da onu hıc gormedım .araya yıllar gırdı derken bu eskı sevgılım facede ortak arkadaslarımı eklemıs :27:ortak arkadaslarım benım eskı sevgılıyı gorunce hepsı benımle dalga gectı valla:1:suzan senın ugruna gozyasları akıttıgın cocugu bır gorsen bır yakısklı olmus bır yakısıklı olmus dıye nasıl dalga gecıyorlar benımle .sonra cocuk bana ekleme talabı gonderdı .kabul etmedım valla .arkadaslarım ,suzan mustafa senı eklemıs nıye kabul etmedın dedıler ,ben de zamanında o cocukla cıkmıslıgın verdıgı utangaclıkla ,ben mustafaı tanımıyorum kı cnm nıye eklıyım dedım :1:nasıl tanımıyorsun yahu ılk askın mustafa dedıler .hayır cnm benım mustafa dıye sevgılım olmadı dedım.bunu derken saka da yapmıyordum gayet cıddıydım ,sız yanlıs hatırlıyor karıstıyorsunuz dıye onları yanıltmaya calsıyordum:1::1::1: yanı cnm komık oldu bıraz ama demek ıstedıgım o yaslarda erkekler henuz dıs gorunus olarak da tam gelısmıyorlar bırden degısebılıyor tıplerı .bu yaslarda kımseye asık olma derım .mazallah omurluk olur valla :1:

Son düzenleme:
erkek arkadaşın da senle aynı yaştaydı sanırım ve bilki senin yaşıtın olan erkeklerin herhangi bir karakteri yok. onlara zaten kısaca ''ergen'' diyoruz. hassas biriysen ergen ilişkilerine bulaşma derim:12:

bende zaten bu yaşlarda böyle seylere cok iyi bakmıyorum haklısınız. 19 yaşında aslında pek ergen sayılmaz sanki ama...

LadyYoOkie arkadasımızla aynı fıkırdeyım .bana kalırsa bu yaslarda hayatına kımseyı sokma .bu yaslarda duzenlı ve saglıklı olmaz ılıskıler .sen de yasının vermıs oldugu duygularla en olmayacak kısıye asık olursun .komık bır anımı anlatıyım sana ,lısedekı ergen sevgılım bana cok yakısıklı gelırdı o benı terketmıstı .o yaslarda terkedılmeyı kaldıramamıstım .bırdaha da onu hıc gormedım .araya yıllar gırdı derken bu eskı sevgılım facede ortak arkadaslarımı eklemıs :27:ortak arkadaslarım benım eskı sevgılıyı gorunce hepsı benımle dalga gectı valla:1:suzan senın ugruna gozyasları akıttıgın cocugu bır gorsen bır yakısklı olmus bır yakısıklı olmus dıye nasıl dalga gecıyorlar benımle .sonra cocuk bana ekleme talabı gonderdı .kabul etmedım valla .arkadaslarım ,suzan mustafa senı eklemıs nıye kabul etmedın dedıler ,ben de zamanında o cocukla cıkmıslıgın verdıgı utangaclıkla ,ben mustafaı tanımıyorum kı cnm nıye eklıyım dedım :1:nasıl tanımıyorsun yahu ılk askın mustafa dedıler .hayır cnm benım mustafa dıye sevgılım olmadı dedım.bunu derken saka da yapmıyordum gayet cıddıydım ,sız yanlıs hatırlıyor karıstıyorsunuz dıye onları yanıltmaya calsıyordum:1::1::1: yanı cnm komık oldu bıraz ama demek ıstedıgım o yaslarda erkekler henuz dıs gorunus olarak da tam gelısmıyorlar bırden degısebılıyor tıplerı .bu yaslarda kımseye asık olma derım .mazallah omurluk olur valla :1:

evet bende aynen sizin dediğiniz gibi düşünüyorum. bu yaşta sonu olmayacak bir ilişkiye başlamayı hiç istemiyorum zaten bu yüzden kendimden uzaklaştırdım. aslında çok ergen sayılmaz 19 yaşında çok dengesiz orası ayrı

diğer arkadaşlara katılıyorum bu yaşlarda sağlıklı düzgün bi ilişki olmaz sen istesende erkekten tık çıkmaz çünkü daha ergendir ya ben anlam veremiyorum 13 14 yaşında çıkıyorlar faaln bana çok saçma geliyo daha olgunlaşana kadar boşver uğraşma

diğer arkadaşlara katılıyorum bu yaşlarda sağlıklı düzgün bi ilişki olmaz sen istesende erkekten tık çıkmaz çünkü daha ergendir ya ben anlam veremiyorum 13 14 yaşında çıkıyorlar faaln bana çok saçma geliyo daha olgunlaşana kadar boşver uğraşma

bana da saçma geliyor gerçekten :44: ama diyorum ya ağır geldi sanki bana. yani dediğim gibi 19 yaşında pek çocuk sayılmaz artık.. :59:

sevgilimle tanıştıgımda 14 cıkmaya bşladıgmzda 15 yaşındaydım.oda benden 4 5 yaş büyüktü.şimdi 5 senelk bi ilişkim yaşca büyük olgunluk olarak hala küçük bi sevgilim var :1:

dicemm o kii.evet ciddiye almamalı ama o yaştada duygulara karşı gelinmiyo.yani ben 15 yaşındayım kimseyi sevemem beni sevenlerde ciddi degillerdir demek saçma.herşey olabilir hayatta.bulmuşşsan aşkı o yaşta bulmuşşsundur.gerçekse ilerler degilsede işte seninki gibi biter.
ama bunu yaşa baglamak saçma olur. bn öyle yaşadıgım için söylüyorum..
o olmasaydı karşıma 1 deil 10 kişi daha cıkardı tabiki ama belkide hiç biri böyle kalıcı olmazdı.senin karşıda daha kimler cıkıcak canım

Back
X