17 yaşında bugüne kadar hiç kimseyle ilişki yapmamış bir kızım. Böyle şeyler için her zaman erken olduğunu düşünmüşümdür. Ama 13-14 yaşlarında ufak çapta bir etkileşim olmuştu bir erkekle. İşte çıktık çıkamadık derken ayrıldık bir süre konusmadık haber alamadık birbirimizden 1 sene sonra tekrar aynı seyler yasandı. Basıma son kez bu kıs boyle bişey geldi. Tekrar mesaj atmalar falan yine tilki kürkçü dükkanına döndü. Uzak mesafedeydik görüşemiyorduk zaten hiçbit zaman onu unutmak veya nefret etmek gibi eylemlerde bulunmadım. Çok özlemiştim ve de üstüne. 2-3 senedir görüşmüyorduk. Mesajlarda sanırım baya yakın davranmısım. Sonra yaz geldi buluştuk falan. Daha ilk buluşmada o kadar çok kafam karıştıki inanılmaz yakın sanki hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu. Fazla yakındı.. Bende geri püskürttüm 2.geceden sonra görüşmedim. Bariz belliydi hoşlandığı ama bende hoşlandığım halde uzaklaşmak zorunda kaldım. Çünkü güvenemedim. Ama uzaklaşınca işler daha da kötü oldu falan derken 2-3 gün önce ilişkisi olduğunu öğrendim. Ve bana fazla ağır geldiğini fark ettim. Sanırım psıkolojimi bozdu durduk yere aglamalar falan. Sadece normale dönmek istiyorum ve bunu nasıl yapacağım hakkında fikrim yok..