ilişkilerdeki yaş farkı?

nowayout

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
21
0
0
İstanbul
kızlar 85 dogumluyum ve bir ilişki yaşıyorum...kendisi 61 dogumlu...ve onunla ılgılı uzun suren hayaller ve evlılık konusunda hayaller kurmaktan kendımı alamıyorum.kendısı bekar ve hatta 88 dogumlu bırde kızı var.ne yapacagımı bılmıyorum hayaller kuruyorum ama sizce ilerisi için ne şekilde düşünmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm canım sanki yaş farkı birazcık fazla, dahası adamın senin yaşında kızı var.Bu tip durumlarda ben pek erkeklere güvenemiyorum.%100 böyledir diyemiyorum elbette.Ama yine de insan merak ediyor bir adam kızı yaşındaki biriyle ne yaşayabilir, aşk namına ne paylaşabilir diye.

İlişkilerdeki yaş farkı kabul edilebilir olmalırdır bana göre. 10 yaş gibi.

Sizin aranızda nesil farkı var. Keza ben 85 liyim babam 61li.

ya ne diyeceğimi bilemiyorum.ne yaşanıyor diye sorarsan esasında herşey yaşanıyor...bu sadece cınsellık değil.hanı ılk dusununce o yastakı bır erkegı ve bu yastakı bır kızı ılk akla gelen cınsellık oluyor ama....olay bu degıl tam olarak....bız bırbucuk senedır beraberız,bırsuru problem yasadık ve yasamayada devam edıyoruz ama ya ona karsı cok yogun bır ıstek duyuyorum ve kendımı alamıyorum bundan.....yanı baslarda sorguladım cok ne işi olur bu yastakı bır ınsanın benle dıye oda aynı seyı sorguluo cok ama...ya cok karısık nerden baslanır nasıl anlatılır bılmıyorum......ama evlendıgımızı dusunsek ılerıkı yaslarda ne gıbı bızı problemler beklıyor belli....gecen sene evlenme teklıf ettı kabul etmedım.aılemle tanıstı vs....sonra ayrıldık.sonra benım tarafımdan tekrar gorusmeye basladık falan fılan.ınıslı cıkıslı bı ılsıkımız var.ama ıstıkrarı benı cıdden sasırtıyor..kızına karsı bı saygısızlıgımız yok ne benım ne de onun.....kızına cok duskun ...aılesıne cok duskun...cok efendı cok duzgun bır ınsan.....dusuncesız bır ınsan asla degıl.bır adım atmadan once ellı defa dusunur......hatta bu sıralar iyice detayları dusunmeye basladı ...bazenılıskımız umıtsız gıbı gorunuyor mantıklı dusungumuzde ama ben nedense gun gectıkce hep hayallere kapılıyorum ve bılmıyorum yani onun eşı olmak ıstıyorum ıste daha nasıl anlatayım....

İlişkilerdeki yaş farkı kabul edilebilir olmalırdır bana göre. 10 yaş gibi.

Sizin aranızda nesil farkı var. Keza ben 85 liyim babam 61li.

ya ne desen haklısın......ne dıyecegımı bılemıyorum....evet nesıl farkı var ....ama ayak uydurabılıyoruz cok rahat bırbırımıze.......ama mesele ayak uydurmakmı sadece dıye sorarsan tabıkıde degıl......

ya kzılar maddıyat falan degıl mesele......maddı durumu yetıo ıste kendıne.....bukadar kucumsemeyın lutfen olayı...

baba sevgisi ve ilgisi görmemişindir sen . snein bu psi. açığındna faydalanıyor fırsatcı sübyancı. kullandırtma kendini

baba meslesıne gelırsenız ne desenız haklısınız.....baba sevgısı gormedım....ya neden ben...herseyımı etkılıyor bu gercekten.ısyan edıyorum bazen...kendıme guvenmıyormuyum dıyorum.....şevkat gosteren ve yasca buyuk erkeklere ılgı duyabılıyorum cogu zaman.....nasıl duzelır bılmıyorum ama olaylar bu noktaya geldı ıste.

cinsel ihtiyaçlarını karşılamasan 2 gün yanında tutmaz seni. Kendi kızı 24 yas yas büyük bir herifle çıksa o adamı ne yaparmış sor bakayım..

ya cınsellıkten falan cıktı kızlar olay artık ama......belkı baslarda busekılde ılgı duymus olabılır ama, yanı cınsel ıhtıyaclarını karsılamasan dıye bı durumda kalmadı yani.....
evet osekılde sorsam kesınlıkle oldurur du adamı....ya hıcbısey bılmıyorum ve uzuluyorum artık ...kafam okadar karıstıkı anlatamam sıze....

okadar hassasımkı bu dedıgın soruyu artık soramam bıle....:( gercekten soramam ve oda cevap veremez.ama yapı ıtıbarıyle ıstemezdı boyle bırseyı kesınlıkle....bu soruyu sorsam ve cevabını soylese busefer karsımdakı ınsana ben zıplarım cok kotu...ofkemde dınmez ....berbat durumdayım......ve cıddı bıbunalımın esıgındeyım

Sen baba sevgisi ihtiyacını gideriyorsun bu adamla. Sakın evlenme. Gün gelir büyürsün, baba değil eş istersin yanında. işte o zaman karşılayamaz senin ihtiyaçlarını. Gez toz gider ruhsal eksikliğini ama sakın evlenme.

ya ne desen haklısın......ne dıyecegımı bılemıyorum....evet nesıl farkı var ....ama ayak uydurabılıyoruz cok rahat bırbırımıze.......ama mesele ayak uydurmakmı sadece dıye sorarsan tabıkıde degıl......

Şöyle düşün; vizyona yeni bir film girdi ve aradan 25 yıl geçti. Sen filmi görmek istiyorsun ama arkadaşın önceden izlemiş. Seni kırmamak adına beraber izliyorsunuz ama onun yüzünden daha önce izlemiş olduğu belli. Ne kadar şevkle izleyebilirsin ki o filmi?

Ben olaya kullanılmak veya kullanmak olarak bakmadım hic. Yaşanmışlıkları düşün. Hayatın getirdiği yorgunlukları düşün. O çok yorgun, sen koşturmaya başlamadın bile :D

Son düzenleme:
bey amcanın maddi durumu nasıl :7:

konu sahibnin kafası karışmış,kötü bi ithamda bulunuyo gibisniz...dalga geçilcek bi durum değil...
konu sahibinide şunları söylicem...
sen 26 o 51 yaşında
20 yıl sonra sen 46 o ise 71 yaşında olcak....
bunları düşün..o hayatndan bezmiş olcak belki biçok hastalık sarıcak bedenini...sende pişmanlıklar içinde olcaksın yastlarına baktıkça onların eşleryle aralarndaki uyumu gördkçe belkide pişmanlklar sarıcak dört bi yanını..
yada şöyle düşün kızıyla yasıt saylrsın...kızı kendi dengne uygun bryle evlenicek ve düşün çevre ne düşünücek sennle ilgili...belli bi süre sonra hep huzursuz olcaksın...
kendi kendni sorgula bu bi hayranlıkmı yoksa alışkanlıkmı....babandan bir sevgi ilgi görmedysen eğer bekide o adam sana bunları veriyoso sana vazgeçlmez gelmiş olabilir...
ben ünv okurken bi arkadaşmın arkadaşı vardı oda 85 lydi babası yoktu...kendsnden 30 yaş büyük bryle aşk yasıyodu....onun sevdği adamla benim diyoluğum vardı amca derdim ona yardmsever brydi...atıyorum adnı ayşeye sorsan harika biri ince biri evllk düşünüyoruz vs...der....ama o aca ise o kızın arkasndan neler neler anlatrdı bize...
aklın durr...anlatmaya çalştğm şey gerçekten güenme kmseye ben şahit oldum bu duruma daha önce...
kız üzüntüsünden kansere yakandı en son...sonra ne oldu haber alamadım...
neticede ben evlensen dahi koca bi hata yapacağınıa inanmıyorum buna EMİNİM....

Son düzenleme:
bende seninle yaşıtım. ama senin yerine kendimi koyup düşündüm de, bence bu kötü bir durum. Ben olsam, babam yaşında biriyle etrafta dolaşmak, onun elini bile tutmak istemezdim... Yaşıtlarım dururken... Karşındaki insanı bende kınıyorum, çünkü senin yaşında kızı var ve sana "kızı" gözüyle bakması gerekir... 10-20 yıl sonra neolacak? Duyguları kenara bırak ve mantıklı ol derim ben... Silkelen, kendine gel ve etrafındaki yaşıtlarını değerlendir...

yazacak okadar cok sey varkı keske yazmasaydım.....yıne bunaldım cok.......uzuluyorum vede......gezıp tozmakta ıstemıyorum......cunku duzgun bı ılıskı yasamak ıstıyorum cıddı bı ılıskı....yasım ve dusuncelerım oyonde.....gecen sene o evlenme teklıf etmıstı.benkabul etmedım vs vs...aılem tanıstı falan fılan.sonra gıttım kendım bulastım.defalarca ayrıldım tekrar barıstım kendı kendıme.....busenede ben evlılık olursa devam edelım olmazsa ılıskı yasamak falan ıstemıyorum busekılde bellı belırsız dedım.bu senede o ben bundan 10 yıl sonrasını dusunuyorum demeye basladı.......cıldırcam......okadar saçmalıklar ıcerısındeyımkı.ıster ıstemez bende sevdıgımı dusundugum adamla cıddı bıseyler dusunuyorum oyonde hareket etmek ıstıyorum bu seferde o oldu bıttı yapmak ıstemıyorum falan fılan demeye basladı.ozaman gorusmeyelım dedım....ama sozumde duramadım ben merak edıyorum onu cok.sımdı hıcbısey demıyor.gecen sene ugrasıp duruodu evlenmek ıcın....garıp bı sessızlıge burundu....

Şöyle düşün; vizyona yeni bir film girdi ve aradan 25 yıl geçti. Sen filmi görmek istiyorsun ama arkadaşın önceden izlemiş. Seni kırmamak adına beraber izliyorsunuz ama onun yüzünden daha önce izlemiş olduğu belli. Ne kadar şevkle izleyebilirsin ki o filmi?

Ben olaya kullanılmak veya kullanmak olarak bakmadım hic. Yaşanmışlıkları düşün. Hayatın getirdiği yorgunlukları düşün. O çok yorgun, sen koşturmaya başlamadın bile :D

garıptır...bu dedıgını zaten yasıyoruz...ama benım soyle bır yapım varkı eskılere vs heranlamda meraklıyımdır....ve onun bunları bılıp bana ogretmesı falanda hosuma gıtmıyor degıl.....

Back
X