bey amcanın maddi durumu nasıl
konu sahibnin kafası karışmış,kötü bi ithamda bulunuyo gibisniz...dalga geçilcek bi durum değil...
konu sahibinide şunları söylicem...
sen 26 o 51 yaşında
20 yıl sonra sen 46 o ise 71 yaşında olcak....
bunları düşün..o hayatndan bezmiş olcak belki biçok hastalık sarıcak bedenini...sende pişmanlıklar içinde olcaksın yastlarına baktıkça onların eşleryle aralarndaki uyumu gördkçe belkide pişmanlklar sarıcak dört bi yanını..
yada şöyle düşün kızıyla yasıt saylrsın...kızı kendi dengne uygun bryle evlenicek ve düşün çevre ne düşünücek sennle ilgili...belli bi süre sonra hep huzursuz olcaksın...
kendi kendni sorgula bu bi hayranlıkmı yoksa alışkanlıkmı....babandan bir sevgi ilgi görmedysen eğer bekide o adam sana bunları veriyoso sana vazgeçlmez gelmiş olabilir...
ben ünv okurken bi arkadaşmın arkadaşı vardı oda 85 lydi babası yoktu...kendsnden 30 yaş büyük bryle aşk yasıyodu....onun sevdği adamla benim diyoluğum vardı amca derdim ona yardmsever brydi...atıyorum adnı ayşeye sorsan harika biri ince biri evllk düşünüyoruz vs...der....ama o aca ise o kızın arkasndan neler neler anlatrdı bize...
aklın durr...anlatmaya çalştğm şey gerçekten güenme kmseye ben şahit oldum bu duruma daha önce...
kız üzüntüsünden kansere yakandı en son...sonra ne oldu haber alamadım...
neticede ben evlensen dahi koca bi hata yapacağınıa inanmıyorum buna EMİNİM....