ilişkilerdeki yaş farkı?

bende seninle yaşıtım. ama senin yerine kendimi koyup düşündüm de, bence bu kötü bir durum. Ben olsam, babam yaşında biriyle etrafta dolaşmak, onun elini bile tutmak istemezdim... Yaşıtlarım dururken... Karşındaki insanı bende kınıyorum, çünkü senin yaşında kızı var ve sana "kızı" gözüyle bakması gerekir... 10-20 yıl sonra neolacak? Duyguları kenara bırak ve mantıklı ol derim ben... Silkelen, kendine gel ve etrafındaki yaşıtlarını değerlendir...

sımdı cok yaslı durmuyor yanımda esasında....hanı gulunulecek cınsten degıl....ama cok garıp ya ben yasıtlarımla gercekten konusamıyorum bıle..bakıyorum bazen yasıtlarıma...guzel ve yasıtlarımın begenebılecegı bıraz da esasında standart ustu bı kızım...yasıtlarımın cok falza ılgısını cekıyorum ama ben hıc yanasamıyorum..okadar alısmsımkı heranlamda olgun ınsanlarla konusmaya,yasıtlarımcok toy gelıyor...ha sen cokmu olgunsun dıyeceksın degılım....

konu sahibnin kafası karışmış,kötü bi ithamda bulunuyo gibisniz...dalga geçilcek bi durum değil...
konu sahibinide şunları söylicem...
sen 26 o 51 yaşında
20 yıl sonra sen 46 o ise 71 yaşında olcak....
bunları düşün..o hayatndan bezmiş olcak belki biçok hastalık sarıcak bedenini...sende pişmanlıklar içinde olcaksın yastlarına baktıkça onların eşleryle aralarndaki uyumu gördkçe belkide pişmanlklar sarıcak dört bi yanını..
yada şöyle düşün kızıyla yasıt saylrsın...kızı kendi dengne uygun bryle evlenicek ve düşün çevre ne düşünücek sennle ilgili...belli bi süre sonra hep huzursuz olcaksın...
kendi kendni sorgula bu bi hayranlıkmı yoksa alışkanlıkmı....babandan bir sevgi ilgi görmedysen eğer bekide o adam sana bunları veriyoso sana vazgeçlmez gelmiş olabilir...
ben ünv okurken bi arkadaşmın arkadaşı vardı oda 85 lydi babası yoktu...kendsnden 30 yaş büyük bryle aşk yasıyodu....onun sevdği adamla benim diyoluğum vardı amca derdim ona yardmsever brydi...atıyorum adnı ayşeye sorsan harika biri ince biri evllk düşünüyoruz vs...der....ama o aca ise o kızın arkasndan neler neler anlatrdı bize...
aklın durr...anlatmaya çalştğm şey gerçekten güenme kmseye ben şahit oldum bu duruma daha önce...
kız üzüntüsünden kansere yakandı en son...sonra ne oldu haber alamadım...
neticede ben evlensen dahi koca bi hata yapacağınıa inanmıyorum buna EMİNİM....

ne yazacagımı bılemıyorum hepınız haklısınız ama hepınıze ne sekılde cevap verecegımı bıle bılmıyorum.zaten sız yazmasanız bıle bu dedıgınız cumleler benım hep kafamda kendı kendıme konusuyorum....:( cogununda cevabı okadar karısıkkı.yarın psıkologa gıdıp derdımı ona da anlatacagım...:(

aklı başına gelmiştir ve bu işin olamıcağını görmüştür de ondan. bende de babadan kaynaklanan sorunlar ve sevgi eksikliği var ama evleniceğim kişinin 10 yaş bile büyük olması bana çok geldi hep hala daha öyledir. yani sen evlenmek isticen hadi evlendin çocuk isticeksin düşünsene çocuğun olduğunu büyüdüğünde dedesi mi babası mı belli değil. ne kadar anlaşabilirler bilemiyorum tabi. Öyle körü körüne kendini kaptırmadan düşünmeli insan bence ben ilerde evlensem nası olur? ben şu an sevgilimle evliliği düşünürken bana iyi bi eş olur mu ? nun yanında çocuklarıma baba olabilir mi diye çok sordum kendime. kendim gibi büyüyen bi çocuk istemiyorum çünkü. :20:

ne yazacagımı bılemıyorum hepınız haklısınız ama hepınıze ne sekılde cevap verecegımı bıle bılmıyorum.zaten sız yazmasanız bıle bu dedıgınız cumleler benım hep kafamda kendı kendıme konusuyorum....:( cogununda cevabı okadar karısıkkı.yarın psıkologa gıdıp derdımı ona da anlatacagım...:(

ehhe :=) arkamdan bısey konusacak kadar adi bır ınsan degıl...gercekten gorsenız benı benden daha fazla dusunuyor...hatta son zamanlarda mesela ıste evlılık konusunda ben on sene sonra napıcaz onu dusunuyorum sımdı dedı...bu benım acımdan ıyı bırsey esasında ama ben okadar duygusal sıkıntı ıcerısındeyımkı....sımdıde dıyorumkı bak ıs cıddıye bınınce bende evlılık ısteyınce goruomusun bak o gerı cekılıyor dıye sucluyorum.bazende dıyorumkı bak nekadar dusuncelı bı ınsan.bazen dıyorumkı madem bukadar dusuncelıydı gecen sene geldı aılemle tanıstı vs....ozaman aklı nerdeydı ...ya okadar berbat durumdayımkı...

yazılmıyor ıste hersey buraya...ıfade edemıyorum....

ben yaşı umursamam aslında ama bu adamın sizin yaşınızda kızı varken size o gözle bakması tuhaf bence

Şöyle düşün; vizyona yeni bir film girdi ve aradan 25 yıl geçti. Sen filmi görmek istiyorsun ama arkadaşın önceden izlemiş. Seni kırmamak adına beraber izliyorsunuz ama onun yüzünden daha önce izlemiş olduğu belli. Ne kadar şevkle izleyebilirsin ki o filmi?

Ben olaya kullanılmak veya kullanmak olarak bakmadım hic. Yaşanmışlıkları düşün. Hayatın getirdiği yorgunlukları düşün. O çok yorgun, sen koşturmaya başlamadın bile :D

harika bir yaklaşım olmuşş kesinlikle katılıyorum !!

ben yaşı umursamam aslında ama bu adamın sizin yaşınızda kızı varken size o gözle bakması tuhaf bence

ya okadar garıp ortamlar gelıstıkı.kızı ılede tanıstım...hatta bı donem aynı evı paylastık....kızı yorumsuz kaldı.kızının hassasıyetını oda dusundu bende...bende oevde cok gelgıtler yasadım.kızyla bukonuları hıc konusamadık.ne kızı cesaret edebıldı ne de ben....

hatta ben yanlarından ayrılmasaydım kendı ıstegımle,kızıyla arkadas olmanın esııgıne geldık...bırlıkte spora bıle gıtmeye basladık kzııyla.ama sonucta garıptı bunlar...dogru olmayan bıseyler vardı....bende farkettım ,sevgılımde...bende kendı kendıme dusunup evı terk ettım sonradan.....

Benim erken yasta yetim ve oksuz kalmis bir arkadasim vardi.
babamin yasina yakin yasi olan bir adamla evlendi.
O adaminda daha onceki evliliginden cocuklari var.
Hatta simdi birde kendi cocuklari var.
Mutlumu dersiniz? Zaman zaman evet ama inan bana mutsuz oldugu anlar cok daha fazladir.
Ilk esini cocuklariyla olan sorunlari,
Ve bunun 10 yil sonrasini dusunemiyorum bile..

kesinlikle cok dogru bı pencereden bakıosun...mesela konusuyoruz o dıokı ben su yasa geldım artık rısk alcakhalım kalmadı saglam adımlar atmalıyım vs dıyor genel hayatta atacagı adımlar hakkında...oysakı ben herseye heyecan duyuyorum...bu iş olur,okul olur vs heranlamda yenı olan herseye heyecan duyuyor ve cok rahat rısk alabılıyorum...bu anlamda uyusmazlıklarımız cok fazla...ama oda bana dıretmıyor onun dedıgını yapayım dıye...hatta desteklıyor...
ama gorunmez bır tehlıke varkı benbu tarz bunalımların yuzunden,,,,yapmam gerekenlerı yapmıyorum.....

kesinlikle cok dogru bı pencereden bakıosun...mesela konusuyoruz o dıokı ben su yasa geldım artık rısk alcakhalım kalmadı saglam adımlar atmalıyım vs dıyor genel hayatta atacagı adımlar hakkında...oysakı ben herseye heyecan duyuyorum...bu iş olur,okul olur vs heranlamda yenı olan herseye heyecan duyuyor ve cok rahat rısk alabılıyorum...bu anlamda uyusmazlıklarımız cok fazla...ama oda bana dıretmıyor onun dedıgını yapayım dıye...hatta desteklıyor...
ama gorunmez bır tehlıke varkı benbu tarz bunalımların yuzunden,,,,yapmam gerekenlerı yapmıyorum.....

ama yınede benden tecrubelı bırıde herzaman hosuma gıdıyor,butarz ınsanlarla vakıt gecırmek ıstıyorum ve bundanda kendımı alamıyorum...

Benim erken yasta yetim ve oksuz kalmis bir arkadasim vardi.
babamin yasina yakin yasi olan bir adamla evlendi.
O adaminda daha onceki evliliginden cocuklari var.
Hatta simdi birde kendi cocuklari var.
Mutlumu dersiniz? Zaman zaman evet ama inan bana mutsuz oldugu anlar cok daha fazladir.
Ilk esini cocuklariyla olan sorunlari,
Ve bunun 10 yil sonrasini dusunemiyorum bile..

hahah :=) zaten kızıyla problem yasamamıs gıbı gorunuyorum ama ıs cıddıye bındıgınde ve kızının karsısına bız evlenıyoruz dıye cıktıgında kızı ve eskı esı muhtemelen benı mahvedeceklerdır......yanı benım ıcın cok buyuk bı korku ve tehlıke.....

ya valla keske yazmasaydım buraya.ama dayanamadım...gercekten yalnızım...ve konusacak hıckımsem yok gercekten.dayanamadım bende buraya patladım...buraya yazdıklarınız hep benım ıcımden gecen kendı kendımle kousmalarım....

Aslinda neyin dogru oldugunu sende gayet iyi biliyorsun.
Sadece o zorlu ayrililik surecine girmek istemiyorsun.
Ilerde omur boyu zorluklarla yasamaya gogus gerebilcekmisin?

Bir psikologtan yardım alman çok iyi olur diye düşünüyorum. Baba şefkatinin eksikliğini yaşıyorsun bu yüzden hep kendinden büyük erkeklere ilgi duyuyorsun anladığım kadarıyla. Akıllı, mantıklı bir kızsın kendin oturup düşünmelisin bu ilişkinin ve olursa evliliğin ilerden sana vereceği zararları. Çok gençsin bence gençliğini bu şekilde ziyan etme. Heyacan dolu bir hayat var önünde, niye herşeyi görmüş geçirmiş, tüm heyecanlarını tüketmiş biriyle birlikte olasınki... Aranızda küçümsenmeyecek bir yaş farkı var. İnan bana çok değil evlendikten bi kaç ay sora hayatını kaydırdığını, hem de bunu bilerek isteyerek yaptığını görünce çok pişman olursun. Bir an önce ayrıl derim ben. Olgun bir erkek istiyorsan bu maksimum 35lerinde bir adam olmalı.

bu durumun biraz baba eksikliğinden ve birazda hazırcı kişiliğinden kaynaklanıyor. hazırcı kişiliğini biraz açalım; yani karşında tecrüceli, görmüş geçirmiş, belli bi bilgi birikimine, bi kültüre sahip birinden hazır ve kolayca yararlanmak faydalanmak arzusu. bunun adı aslında aşk, sevgiden çok hayranlıktır. yani o kişinin donanımına saygı duymaktan geçer. ve zaten olgun ve kızlardan yaşca epey büyük beylerin en büyük ekmek kapılarıdır bu. ama seni şu konuda temin ederim ki, hayranlık, sana verebileceklerini aldığın zaman ve dahası öğrettiklerini zamanla kendin de yapabilir, araştırabilir, öğrenebilir duruma geldiğinde ondan vazgeçeceksin. artık yaşının büyüklüğü gözüne batmaya başlayacak, aranızdaki yaşın getirdiği farklar başlıca sorunlar olacak.

sana baba şevkati verebilir, seni yaşının getirdiği olgunlukla anlayışla kınamadan dinleyebilir, her şekilde destek olabilir, ama seni eş olarak tatmin edemez. çok kısa bi süre sonra yanlış yaptığını fark edersin. bu biraz, şimdiki neslin içinde bulunduğu içi boş dışı hoş insanlardan kaçınma güdüsüyle ben olgun ve tecrübeli kişilere ilgi duyuyorum kızlarını doğurdu. lakin illa vardır içi dolu erkeklerde. sırf birikim, tecrübe diye 24 yaş büyük birini tercih etmek akıl işi değil... yani yanlış yoldasın...

Son düzenleme:
ben herşeyi geçtimde senin nasıl bir ailen varki o yaştaki adama seni layık görüp susuyorlar.....bırakın ya ne aşkı ne sevgisi bal gibide para kokusu alıyorum..şimdi karşına 30 yaşında jilet gibi 2011 model mercedesle villası yazlıgı kabarık cüzdanlı biri çıksa aaa olmaz ben baba sevgisini sende bulamadımmı diceksin..olmaz senin boynun kırışık değil sesin kart değil saçların ve hatta sakalın ağarmamış....sen hergece cinsel ilişki istersin oysa bana 40 yılda bir olsa yeter mi diceksin..ya ailen olmaz kızım bu sana göre genç kıymet bilmez mi diceek......ya bu kk daki kadınları slakmı sanıyorsunuz...kaç kurtar kendini değmez para için değmez...kocamla aramda 4 yaş var ama o benden çok olgun inanki çoğu kez bunalıma girerdim çılgındım kıpır kıpırdım..şimdi ben ondan 10 yaş daha olgunum geçinip gidiyoruz..nasılmı ben tüüüümmm hayallerime heveslerime duygularıma el salladım aşagı oturdum.....

Back
X