İlişkilere Dair Çok Özel Sorular..

cundagg

Some dance to remember, some dance to forget
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
2.965
4.480
40
Herkes farklı şartlarda, farklı hevesler ve önceliklerle yaşadı ilk gençlik yıllarını. Kimi ilk sevgilisi ile erken yaşlarda tanıştı, kiminin ilk sevgilisi kocası oldu.

Herkesin doğrusu, hayat tarzı kendi seçimidir tabiki. o yüzden soracağım soruları cevaplayan arkadaşların hayatlarını eleştirme değil, hoş bir paylaşım başlığı yaratmak istedim.

evet arkadaşlar;

1) İlk defa sevgiliniz olduğunda kaç yaşındaydınız?

2) Bugüne kadar kaç sevgiliniz oldu? kaç yaşındasınız?

3) İlk öpüştüğünüz sevgiliniz hayatınıza giren kaçıncı erkekti?

4) İlk aşkınız kimdi? ilk aşık olduğunuzda kaç yaşındaydınız?

5) ilk aşkınızı nasıl kaybettiniz? ne kadar sürede atlattınız?

6) hayatınıza giren en özel erkek kimdi ve neden sizin için en özeldi?

İsteyen arkadaşlar hepsini, istemeyenler bir kısmını cevaplayabilirler. hadi geçmişe doğru tatlı bir yolculuk yapalım. İlklerimize ve en özellerimize..

Son düzenleme:
konu benim olduğu için ilk ben cevaplayayım dedim.:KK52:

1) orta sondaydım yaşım kaç oluyor bilmiyorum, 14 mü?

2) 30 yaşımdayım kaç tane oldu bilmiyorum. 20 küsür tanedir.(kısa süreli saçma ilişkilerim oldu hep.)

3) ilk sevgilimle öpüştüm. annanemi öper gibiydi.:KK70: öpüşelim mi diye sormuştu ve bir elektrik trafosunun arkasına geçmiştik. kollarımız yanda birbirimize hiç temas etmeden.. ama hayatımın en heyecanlı anıydı. heyecandan başım dönmüştü.

4) ilk aşık olduğumda 16 yaşımdaydım. kim olduğunu yazmak istemedim benden büyük bir çocuk diyelim. ilk "serseri çocuğum"..

5) Varlığı bana zarar verdiği için ayrıldım. ben istedim ama atlatmam uzun sürmüştü çünkü sürekli ayrılıp tekrar barışıyorduk. araya başkaları giriyordu onlardan ayrılıp tekrar tekrar ona dönüyordum bu böyle sürmüştü. hatta evlendikten sonra bir avm de x müzik aletini çalarken gördüm. (avm lerde canlı klasik müzik çalarlarya bazen.) gülümsedik birbirimize ve yürümeye devam ettim. Hala hayatımda olmadığı için mutlu hissettim.

6) Kesinlikle eşim. Evlilik gibi bir deliliğe ancak onunla adım atardım. iyi bir baba iyi bir aşık ama kötü bir koca olarak tanımladığım eşim.. hayatıma giren son "serseri çocuk".. varlığı bana zarar veren son adam ama bu yüzden ayrılamadığım ilk adam..

hadi 2. de ben olayım
1- ilk sevgilim 12 yaşımda oldu kampa gitmiştik öğretmenlerimizle. başka okuldan yaşıtım birisiydi
2- bugüne kadaaarrrr 12 kişi ile çıkmışım kimi uzun sürdü kimi kısa.25 yaşımdayım
3-ilk öpüştüğüm değilde 3. çıktığım beni öptü başta ben herhalde yanlışlıkla oldu gibi düşündüm ama ikinciye yeltenince ayıktım ama çok heycanlanmıştım.
4-beni öpen kişiye aşık olmuştum 15 yaşımda.
5-ilk aşkımla 6 yıl sürdü ayrı şehirlerde yaşıyorduk.sanırım temelde bu sebepten ama extralarıda çok olması yüzünden ayrıldık ben ayrıldım.Çok zor ayrıldık hiç istemedi çok çırpındı ama nafile..zamanında yapması gereken şeyleri yapmadı çok bencildi.akılsız başının cezasını hem kendine hem bana hem ailesine çektirdi.1 senede atlattım.
6-hayatıma giren en özel erkek eşim en sevdiğim herşeyimi paylaştığım benim her aradığım özelliği bulduğum yegane insan çünkü benimle herşeyden önce güven verici bir arkadaşlık kurdu okadar anlayışlı olduki ona istesemde yalan söyleyemiyorum beni hep kucaklar sahip çıkar sakinleştiriir...Rabbim herkese gönlüne göre eş nasip etsin:KK51:

Herkes farklı şartlarda, farklı hevesler ve önceliklerle yaşadı ilk gençlik yıllarını. Kimi ilk sevgilisini ile erken yaşlarda tanıştı, kiminin ilk sevgilisi kocası oldu.

Herkesin doğrusu, hayat tarzı kendi seçimidir tabiki. o yüzden soracağım soruları cevaplayan arkadaşların hayatlarını eleştirme değil, hoş bir paylaşım başlığı yaratmak istedim.

evet arkadaşlar;

2) Bu güne kadar kaç sevgiliniz oldu? kaç yaşındasınız?

İsteyen arkadaşlar hepsini, istemeyenler bir kısmını cevaplayabilirler. hadi geçmişe doğru tatlı bir yolculuk yapalım. İlklerimize ve en özellerimize..

İlginç bir konu olmuş.
1-Galiba 11 yaşımdaydım,ilkokulu yeni bitirmiştim. İlk aşkım,ilk sevgilim,ilk erkeğim.
2-Hımmm... 5 ya da 6 tam net hatırlamıyorum sevgili sayısını.
3-Birinci maddedeki kişi ilk öpüştüğüm erkekti.
4-Yine 1. maddedeki kişi yani 11 yaşımda.
5-Yaklaşık 8 senelik bir aşktı bizimki. Herşey süperdi ama bitti. Hergün görüşürken bir anda buluşmalarımız 3 haftada bire düşmek zorunda kaldı,üzgünüm ama kopmaya başladık. Yaşımız da küçüktü,kaldıramadık sanırım.
6-Hayatımdaki en özel erkek kocamdır.
Beni yeniden hayata bağlayan,sevmenin,sevilmenin asıl ne demek olduğunu öğreten,el üstünde tutan,başının üzerinden indirmeyen,dünyanın en merhametli ve en muhteşem adamı kendisi.
O benim mucizem,hayata şükür sebebim...

1-ilk sevgilim lisede oldu.
2- yani flört ve sevgi hissettiğim 4-5 kişi.
3- yanıt yok
4-
5-
6-kesinlikle eeşim.

14 yaşındaydım

2) Bu güne kadar kaç sevgiliniz oldu? kaç yaşındasınız?

Tek sevgilim oldu. 27 yaşındayım

ilk

İlk ve son aşkım eşim

Allah ayırmasın diyelim :)

Ne kadar yazarsam yazayım kelimelerle ifade edemem sanırım,kısaca nefesim diyeyim. Seneler geçtikçe daha çok aşık oluyorum,nasıl bir erkekse artık:KK45:Sonumu iyi görmüyorum

İlginç bir konu olmuş.
1-Galiba 11 yaşımdaydım,ilkokulu yeni bitirmiştim. İlk aşkım,ilk sevgilim,ilk erkeğim.
2-Hımmm... 5 ya da 6 tam net hatırlamıyorum sevgili sayısını.
3-Birinci maddedeki kişi ilk öpüştüğüm erkekti.
4-Yine 1. maddedeki kişi yani 11 yaşımda.
5-Yaklaşık 8 senelik bir aşktı bizimki. Herşey süperdi ama bitti. Hergün görüşürken bir anda buluşmalarımız 3 haftada bire düşmek zorunda kaldı,üzgünüm ama kopmaya başladık. Yaşımız da küçüktü,kaldıramadık sanırım.
6-Hayatımdaki en özel erkek kocamdır.
Beni yeniden hayata bağlayan,sevmenin,sevilmenin asıl ne demek olduğunu öğreten,el üstünde tutan,başının üzerinden indirmeyen,dünyanın en merhametli ve en muhteşem adamı kendisi.
O benim mucizem,hayata şükür sebebim...

Lale abla sana özel mesaj göndermek istiyorum ama kapali sanirim? Nasil ulasabilirim sana?

1-)orta okuldaydım 11 yaşında.
2-)30 yaşındayım. hayatıma giren 5 erkek.
3-)üçüncü erkekti. 17 yaşındaydım.
4-)ilk aşkım kocam. 29 yaşında tanıdım onu.
5-)eşimle tanışınca 11 yıldır birlikte olduğum ve aşık olduğumu sandığım adamdan vazgeçtim. aşkın aslında benim sandığım şey olmadığını anladım eşimle. sancıları hiç kolay olmadı.
6-)hayatıma giren en özel erkek kocam. kimse beni onun kadar güzel sevmedi.. benimle olan bana ait olan herşeyi en az benim kadar sevdi.. benim için benle birlikte savaştı. eşim, arkadaşım, dostum, sığınağım oldu. en tükendiğimi sandığım zamanlarda dahi onun tükenmez enerjisi beni ayağa kaldırdı. nereye savrulsam benle geldi.. iyi ki tanımışım onu.

hepinizin mutluluklarına kocaman bir maşallah arkadaşlar.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hayatınız boyunca hep en özel erkeğinizle mutlu olun.

Herkes farklı şartlarda, farklı hevesler ve önceliklerle yaşadı ilk gençlik yıllarını. Kimi ilk sevgilisi ile erken yaşlarda tanıştı, kiminin ilk sevgilisi kocası oldu.

evet arkadaşlar;

ilk sevgilim oldugunda 14 yasindaydim ilk sevgilimin adi umut ilk opustugum erkekte oydu

1..ilk aşık oldugumda 14 yasindaydim
2..ikincisi 16yaşında hiç başlamadı ki bitsin kimseyle çıkmadım
3..ilk öpüştugum eşimdi
4 ..hayatımın en özel erkeği tabiki eşim o benim aşkım hayatım nefesim huzurum herşeyim omuzunda bulduğum huzuru mutluluğu dünyaya değişmem bana en pasaklı halimle bile dünyanın en güzel kadını oldugmu hissettiriyor kelimelerle ifade edemem onu çok ama çok seviyorum oda beni çok seviyor hissediyorum rabbim herkesin mutluluğunu dayım etsin bizimde ayy şimdiden kocacimi özledim <3<3<3<3

1)20
2) 1 sevgilim oldu benim, o'da sevgili EŞİM..
(ALLAH'a hep dua ederdim elini tuttuğum ilk adam "son" olsun diye, oldu!: )
3) İLK ve son olan aşkım yani eşim.
4)3 maddeyle aynı.
5)
Allah korusun, onun yokluğunu göstermesin bana!=(
6) Sevgili eşim, hayatımdaki yegane beni anlayan biricik! Kahramanım benim.
Her koşulda yanımda olması,sonsuz güven ve sonsuz şefkatiyle benim olması.

1.)14 yaşndaydm

2) 5 tane . 20 yaşndaym

3) ikisininde cevabı 1. kişi idi .

4)9 yaşndaydım adı efecandı ama flört olarak soruyorsan gereksizn tekiydi 14 yaşndaydm

5) O terk etti hiçbir neden yokken . 6 ayda atlattım

6) Hayatıma giren en özel erkek 5. idi .) Çünkü o son aşkımm ilklerimi paylaştığımm .. Bana gerçekten değer veren ve değer verdiğim .. Beraber bir sürü zorluğa göğüs gerip birbirimizden vazgeçmediğimiz için özeldi .. Çünkü 5. kişi son sevgilimmm ilk ve son eşimmm :)

:KK200:1) 23
2) 1 sevgilim oldu
3) beni öpen ilk erkek ilk sevgilimdi.
4) ilk aşkım ilk sevgilim ilkokul arkadaşımdı. 6 yaşında tanıştım ve aşık oldum
5) ilk aşkımı ve ilk sevgilimi kaybetmedim şuan evleniyoruz.
6) nişanlım

evet arkadaşlar;

15 yasindaydim

32 yasindayim ve flörtlerim cok oldu- sevgili yani uzun bir birliktelik 3 kisiyle

ilk sevgilimdi

ilk askim ilk sevdigim adam oldu ve 15 yasinda girdi hayatima.

20 yasinda ben ayrildim- üzüldüm ama kendim icin en hayirlisi oldugu icin hayatima devam etdim

ilk ve son askim. biri ilk oldugu icin digeride canarkadasim, sevdigim oldugu icin

21'dim. Bu sayfaya bakınca çok geç kalmışım :)

2 sevgilim oldu. 2. eşim oldu. Bence daha çok kişi görmem lazımmış. Yanlış yaptım.:işsiz:

Eşimdi.. Yani 2. oluyor.

21 yaşında bir kıymet bilmeze aşık oldum işte. Hiç değmeyecek birine..

2 senelik ilişkiydi. Son 6 ayı bitirmeye doğru yavaş yavaş hazırladı bizi zaten.
Anacı herifin tekiydi. Farklı şehirdeydi ailesi. Mezun olurken benden de mezun oldu defoldu gitti.
Uzun süre acı çekmiştim hatırlıyorum.. İyi bir şey olduğundan değil ilk olduğundan..
Aşktan yana şansım yok maalesef..

Beni çok üzmüş olmasına rağmen hayatıma giren en özel erkek eşimdir.

Çünkü tüm sıkıntılara, benim zor yönlerime rağmen bana tutunmayı tercih etti hep..
Bunu görebiliyorum.. Sanırım ilk hanzo benden kolay vazgeçtiği için eşimin bu yönü onu değerli kılıyor..

1) İlk defa sevgiliniz olduğunda kaç yaşındaydınız? 11-12 sanıyorum ilkokulda elini tuttuğum dans ettiğim pastanede görüştüğüm için o yaşa göre gayet ciddili bir ilişkiydi.ama ilişki tanımlarına asıl uyan ilk ilişkim 15 yaşında oldu

2) Bugüne kadar kaç sevgiliniz oldu? kaç yaşındasınız? 28 yaşındayım 14 yaş öncesini saymıyorum sonrası 5-6 kişi

3) İlk öpüştüğünüz sevgiliniz hayatınıza giren kaçıncı erkekti? 2

4) İlk aşkınız kimdi? ilk aşık olduğunuzda kaç yaşındaydınız? İlk gerçek aşkı 14-18 yaşlarım boyunca yaşadım.lisede sınıf arkadaşımdı

5) ilk aşkınızı nasıl kaybettiniz? ne kadar sürede atlattınız? Beraber mutlu olamadığımızı anladığımızda.hayata bakış açılarımız çok farklıydı ancak ayrıldıktan sonra çok değişti.atlatmam iki senemi aldı.

6) hayatınıza giren en özel erkek kimdi ve neden sizin için en özeldi? Tabiki eşim❤️ Diğer yanım, her bişeyim...

X