ilişkilere heyecan katma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
542
202
303
Diğer
arkadaşlar bilirsiniz ilişkilere ara sıra heyecan katmak gerekmekte...peki bunu nasıl yapmalıyız?
özellikle uzun süreli ilişkilerde bu daha bir önem arz ediyor monotonluğu yıkmak adına.fikirlerinizi bekliyorum.
ben kendi açımdan şöyle söyleyeyim hiç ummadığım anda kopup gelen bir sevgi mesajı beni heyecanlandırmakta yada bir e-kart.

bence de çok önemli ama ne yazık ki paylaşım olmamış.

heyecan ve renklilik bir evliliğin en başlıca olması gereken şeyleri bence.

romantik bir yemek olmazsa olmazım.

aniden karar verip tavla, beştaş oynamak renklilik katabilir.

değişik sürprizler arada yapılmalı. mesela tüm odayı balonlarla doldurmak.

evi eğlence yerine döndürmek de çok işe yarıyor. mesela bir gün evde sadece eşle ya da aileyle parti vermek. müzik koyup dans etmek.

bazen farklı yörelerin kıyafetini bulma şansı olabiliyor. mesela egeli yöresel kıyafeti giyip, oranın türkülerini müzik olarak açıp, bir de oralara has yemekleri yapabilirsek süper oluyor. ama erkeğe de bir şekilde giydirmek lazım.

aklıma gelen bunlar..

evi eğlence yerine döndürmek de çok işe yarıyor. mesela bir gün evde sadece eşle ya da aileyle parti vermek. müzik koyup dans etmek.

bazen farklı yörelerin kıyafetini bulma şansı olabiliyor. mesela egeli yöresel kıyafeti giyip, oranın türkülerini müzik olarak açıp, bir de oralara has yemekleri yapabilirsek süper oluyor. ama erkeğe de bir şekilde giydirmek lazım.

aklıma gelen bunlar..

evliler için çok güzel fikirler teşekkürler ama biz evlenemedik daha :(

küçük sürprizler olabilir. mesela etkileyici bir mesaj bile çok faydalı olabiliyor...yani ne bileyim küçük notlarla güzel sözlerle bile heyecan katılır diye düşünüyorum...

bekarken de yaptık bişiiler.

kurabiye yapıp hediye ettim

büyük bir kutuya 'seni seviyorum, çünkü;....................' cümleleri yazılı kağıtlar doldurmak.

birlikte otururken ve tam ona bakarken ve oda size bakarken gözlerinizi 5-6 saniye kapatın ve yavaşça açın " rüya değilmiş, yanımdasın çok sevindim" deyin. :17:

bekarken de yaptık bişiiler.

kurabiye yapıp hediye ettim

büyük bir kutuya 'seni seviyorum, çünkü;....................' cümleleri yazılı kağıtlar doldurmak.

birlikte otururken ve tam ona bakarken ve oda size bakarken gözlerinizi 5-6 saniye kapatın ve yavaşça açın " rüya değilmiş, yanımdasın çok sevindim" deyin. :17:

güzel fikirler gerçekten...

güzel fikirler gerçekten...

eveet ben de kurabiyeler yaptımm elmalı tart :) cogunlukla ona bişeyler yapıyorum zateen sekerpareler dolmalar poğacalar keklerr ohh miss daha nolsunnn :D
bide kagıtlar hazırlamıstım, kagıtlara onun hakkında dusunduklerımı, yaptgmz guzel seylerı anılarımızı falan yazıp surup şisesine atmıstımm..tek tek cıkarıp okumustuu :)
dun de resimlerimizi cıkarttırıp , cerceve alıp verdım ona fotolarımız suprız olduu..
güzell sözler gercekten işe yarıyoo cunku erkekler yanlarında buzdolabı gıbı duran bı kız ıstemez..güzel romantık sözler..ve tabıkı mumlar dans ve şarap.. :)

aklıma gelen bunlar..

parti fikrine bayıldım
ben evliyim aklıma süper fikirler getirdin çok sağol :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X