ilişkileri beceremiyorum gerçekten yardımınıza ihtiyacım var

mavisincap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
15
10
35
Merhaba kardeşlerim ablalarım..
Nereden başlayacağımı bilemiyorum. Benim ikili ilişkilerde çok büyük problemlerim var. 26 yaşındayım bir çok erkeğin hoşlanacabileceği biriyim ki hoşlanıyorlar da ama sonrası gelmiyor. Şimdiye kadar bir sevgilim oldu uzun yıllar önce ve çok uzun zaman berabardik (4-5 yıl kadar). Sonu da çok kötü bitti bende büyük yaralar açtı ama şuanda unuttum. Artık mutlu olabileceğim güzel bir ilişkiye başlamak istiyorum. Bir çok insan tanıdım, hoşlandım, zaman zaman aşık da oldum ama hepsini kaybettim. Başlarda bana yaklaşan erkeklerin çok üstüne gittiğim için olmadı diye düşündüm bu konuda kendimi düzeltmeye çalıştım. Hala sebebini bilmediğim bir şekilde yine biriyle bir ilişkiye başlayamıyorum. Tanışıyoruz, hoşlanıyor ama sonrasında soğuyorlar. Şuanda da gerçekten çok hoşlandığım benimle ilgilenen biri var. Sebebini bilmiyorum ama diğerleri gibi onun da ilgisi azalmaya başladı hatta sanırım uzak durmaya çalışıyor. Bunları aşmak istiyorum bu sefer de hoşlandığım insanı kaybetmek istemiyorum. Çok kibar iyi kalpli biri gerçekten aşık olacağım ona fakat yine kaybediyorum.
Bu yaşımda hala bu tarz şeyleri yaşamaktan dolayı çok mutsuz oluyorum. Bazı kızlar hiç aklında olmadıkları erkekleri bile kendilerine hayran (aşık) ederken ben benimle ilgilenenleri soğutuyorum.
Nasıl davranmam gerekir, neler yapmalıyım, nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. Bu konuda bana tavsiyeleriniz nelerdir? Lütfen yardımcı olun gerçekten çok mutsuzum. O da gitmesin :KK43:

Son düzenleme:
Bir formülü varsa bende alayım ikinci kez nisanlimdan ayrıldım sorunumuz ayni:)çok değer vermekten sanirim

Bir formülü varsa bende alayım ikinci kez nisanlimdan ayrıldım sorunumuz ayni:)çok değer vermekten sanirim
en azından nişanlılık aşamasına falan gelebilmişsin valla büyük başarı :KK70: tebrikler.. bırak nişanlanmayı sevgili bile olamıyorum. Bazı kızlar en ilişki karşıtı erkekleri bile kendilerine bağlarken ben benden hoşlanan insanları kaçırıyorum. Lütfen o kızlar beni duyun ve tavsiyeler verin :KK43:

Benimde ayni durumum kac senedir karsima cikan bir düzgün erkek yok en son cikan kisi cok mükemmel degildi ama benim gözümde cok iyiyidi ..
sebepsiz bitti psikolojisi bozukmus beyfendinin..
muhtemelen ayrildik söylemiyor bile

Benimde ayni durumum kac senedir karsima cikan bir düzgün erkek yok en son cikan kisi cok mükemmel degildi ama benim gözümde cok iyiyidi ..
sebepsiz bitti psikolojisi bozukmus beyfendinin..
muhtemelen ayrildik söylemiyor bile

kızlar valla siz başlıyosunuz en azından :KK70: ben bitti bile diyemiyorum başlamıyo hiç... bi çaresi yok mu bu olayların -_-

kızlar valla siz başlıyosunuz en azından :KK70: ben bitti bile diyemiyorum başlamıyo hiç... bi çaresi yok mu bu olayların -_-
1 ay sürdü topu topu ba$lamis olsa nolucak kuzum sonu hüsran yani adam keyfi birakti beni .. hersey süper giderken hemde..
erkekler dengesiz .. sende bizim gibi asktan yana sanssizlar grubundasin demek ki ..

1 ay sürdü topu topu ba$lamis olsa nolucak kuzum sonu hüsran yani adam keyfi birakti beni .. hersey süper giderken hemde..
erkekler dengesiz .. sende bizim gibi asktan yana sanssizlar grubundasin demek ki ..

ya en azından beraber vakit geçirmişsin sevdiğin kişiyle o bile güzel.. benim hayatıma bir kişi girdi artık başka birini tanımak istiyorum yani kaç yaşına geldim :KK43: dert evlenmek değil sevgili bile olamıyorum çok aşağılayıcı bir durum.. şanssızlar grubunda en öndeyim ben :KK70:

ya en azından beraber vakit geçirmişsin sevdiğin kişiyle o bile güzel.. benim hayatıma bir kişi girdi artık başka birini tanımak istiyorum yani kaç yaşına geldim :KK43: dert evlenmek değil sevgili bile olamıyorum çok aşağılayıcı bir durum.. şanssızlar grubunda en öndeyim ben :KK70:
28 yasindayim ben kac yasindasin bilmiyorum ama..
yani o raddeye gelmek mesele bana göre de cünkü bende kimseyle o asamaya gelip sevgili olmadim
iste bu kiside ilk sevgilim aslinda netten tanismistik bir kez bulustuk genede yürümedi cok iyi anlastigimiz ve hicbir sorunumuz olmadigi halde..
bence cok fazla takmamaya calis bu konuyu cevrene odaklan yeni insanlarla tanis mümkün oldugunca degisik seyler yapmaya calis illaki birgün olacaktir benim gibi hayati erteleme..

sende sorun nedir ?
bendeki dengesiz baya baska yönden bir arizasi yoktu
Ya değişik bir model işte,bilirsin.enteresan bir Tanışma 4 aylık birliktelik.sonra iletişim problemi Gündeme geldi,çok fazla aramıyor falan,medenice söyledim,zaten herseyi konuşma meraklısı.e trip atmadım sakince konuştum neyse uzlaştık ama o akşamdan sonra koptu bu,seviyorum ama enerjim yok falanlar.2 haftadır görüşmüyoruz.

28 yasindayim ben kac yasindasin bilmiyorum ama..
yani o raddeye gelmek mesele bana göre de cünkü bende kimseyle o asamaya gelip sevgili olmadim
iste bu kiside ilk sevgilim aslinda netten tanismistik bir kez bulustuk genede yürümedi cok iyi anlastigimiz ve hicbir sorunumuz olmadigi halde..
bence cok fazla takmamaya calis bu konuyu cevrene odaklan yeni insanlarla tanis mümkün oldugunca degisik seyler yapmaya calis illaki birgün olacaktir benim gibi hayati erteleme..

ben de 26 yaşındayım olacaksa olsun artık.. yeni insanlarla tanışmaya korkuyorum hoşlansam kaybediyorum başlamadan bitiyor. artık aramda elektriklenme olan erkeklere bile arkadaşça davranıyorum ki gitmesinler diye.. ama bu son çocuğa öyle yapamadım yakın davrandık çok hoşlandım ve yine kaybediyorum :KK43: ya sevgili bulunur mesele o değil aslında ama ben kendim sevebileceğim gerçekten hoşlandığım kişiyle olmak istiyorum.. o olmuyor işte.. sanırım çok üstlerine düşünüyorum..

X