İlişkilerimde aniden ghostlanıyorum?

avrupayakasiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
620
48
98
26
Kızlar 7 aylık ve 3 yıllık ilişkim bitti.Şuan ikiside çok mutlu.Ben aynı yerdeyim ve çok fazla kilo aldım antidepresan yüzünden.Kimle konuşmaya çalışsam bir kaç gün sonra yazmayı kesiyor o yazmayı kesince bende yazmıyorum ve bitiyor sürekli böyle oluyor sosyal medyadan tanışıyorum sürekli çünkü kiloluyum kimse bakmaz diye.Ve ciddende kilolulara dışarda kötü bakıyorlar yaşıtlarım vesaire.Yani neden böyle bilmiyorum birden terkediliyorum suçu kendimde arıyorum nasıl düzelebilirim kilo vererek mi?

sosyal medyadan tanışıyorum sürekli çünkü kiloluyum kimse bakmaz diye
Sosyal medyadan tanıştığında buluşma olmuyor mu? Sanaldan mı devam ediyor ilişki? Ayrıca kilolu olup çok güzel ilişki yaşayanlar da gördüm özgüven önemli. Ama zaten sağlığın için kilo vermen gerekiyor kendini bir erkeğe beğendirmek için değil

Bence siz kilo vermeye taktığınız için her şeyi ona bağlıyorsunuz. Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de kilo aldım, 1 yıl önce biri bana bu kiloya geleceğimi söyleseydi ''yok canım daha neler'' derdim.Yemeyi bırakamıyorum, aptal vücut algım yüzünden tatile bile gitmek istemiyorum sırf mayoda bikinide çirkin görüneceğim diye. Halbuki ne gerek var kendimizi böyle kısıtlamaya di mi ? Kendime challenge oluşturacağım başka çözümü kalmadı artık.

Siz daha önce kilonuzla ilgili başlık açmıştınız, hatta buluşmadan önce insanlara "bak ben kiloluyum ha" diye özellikle belirttiğinizi söylemiştiniz.

O zaman da söylemiştim size. Kilonuzu o kadar kompleks yapıyorsunuz ki muhtemelen bu yüzden farklı davranıyorsunuz, bu kompleksiniz davranışlarınıza, muhabbetinize, tutumunuza yansıyor ve karşı taraf kaçıyor.

Sosyal medyadan erkek aramayı bi kesin

Gerçek hayattan, sizin tipinizi auranızı beğendiği için yanınıza gelen insanlarla birlikte olun

Kendiniz için kilo verin ama gerçekçi olayım, kilo yaşlı ve çirkin de gösteren bir şey

Enerjinizi adam aramaya değil kilo vermeye harcarsanız daha mantıklı olur

Yani bebisim ille de tam su anda iliskiye dalmak zorunda misin? Gercekten istedigin bu mu sence? Bence bir sure iliski islerine ara ver, kendine yonel, bu kadar dert ediniyorsan kilo ver ... diger yorumlara ben de katiliyorum internet dedigin bir cop, online tanisma islerini de toptan gec.

Kızlar 7 aylık ve 3 yıllık ilişkim bitti.Şuan ikiside çok mutlu.Ben aynı yerdeyim ve çok fazla kilo aldım antidepresan yüzünden.Kimle konuşmaya çalışsam bir kaç gün sonra yazmayı kesiyor o yazmayı kesince bende yazmıyorum ve bitiyor sürekli böyle oluyor sosyal medyadan tanışıyorum sürekli çünkü kiloluyum kimse bakmaz diye.Ve ciddende kilolulara dışarda kötü bakıyorlar yaşıtlarım vesaire.Yani neden böyle bilmiyorum birden terkediliyorum suçu kendimde arıyorum nasıl düzelebilirim kilo vererek mi?
1) kendini hızlı mı açıyorsun ?
2) kendine değer vermiyor musun ? Duygusal ve fiziksel anlamda.
Unutma kendine değer vermeyene kimse değer vermez. Kilo konusuna gelince de bir insanın eğer sağlık problemi yoksa bende hep şunu düşünüyorum açıkçası neden insanlar kendisini bunu yapıyor ? Kilolu olmak kötü bir şey değil ama sağlıksız beslenmek kötü bir şey. Her şeyin fazlası zarar…

Kızlar teşekkür ederim harbiden salıcam

Nedense senden bu enerjiyi aldim konu sahibesi, bence de salmalisin, istemedigin bir seyi itiyorsun kakiyorsun hissine kapildim. Bazi seylerin olmama sebebi de icten ice o durumlari istememen oluyor. Sende de boyle olabilir mi?

Selam. Yaşın, boyun ve kilon kaç? bu değerleri bilirsek daha sağlıklı yorumlarız olayı.

Kilolu kilolu diye takmışsın hiç alakası yok! Bu özgüvenle alakalı bir durum kendinle barışık olmazsan maalesef ezilip büzülürsün. Yanlış anlama böyle demek niyetim kalp kırmak değil zaten. Ne kilolu insanlar var kendinden özgüvenli ezdirmezler kendiyle barışıktır. Hemen sevgili olmak zorunda mısın? Gelip geçici erkekler var doğru insan zamanla karşısına çıkabiliyor gerçekten akışına bırak. Antidepresana gercekten mecbur musun bilmiyorum onun yerine fitnesse gidebilirsen veya spor veya illa ki çizimler olabilir belki sevdigin hobin varsa uğraş kafan dağılır kendin için hedefleri belirlersin ordan zaman zaman kendi çevreni oluşturabilirsin. Yani şunu demeye çalışıyorum aslında sen hasta falan değilsin çevrendekiler seni hasta ediyor onlardan uzak dur. Seni mutlu edebilecek bir şeylerle uğraş bol şanslar dilerim

Bu özgüvensizliğinizi karşınızdakine yansıtmayın. Gerçekten özgüven çok önemli bir şey. Bazı insanlar var, "güzellik standartlarına" hiç uymadıkları halde öyle bir duruşları, auraları var ki aşırı çekici duruyorlar, herkes peşlerinden koşuyor. 400 kilo da olsanız siz değerlisiniz, sevilmeyi hak ediyorsunuz. Bana kimse bakmaz diye bir şey yok, sizin konuştuklarınız hanry cavill mi sanki?
Sosyal medyada ghostlanma meselesini de takmayın. Çoğu insan aynı anda 10 kişiyle konuşuyor, çoğunun amaçları ciddi bir ilişki değil, kendi kafalarında birini bulamazlarsa yazmayı kesiyorlar
Belki de bu özgüvensizliğinizi karşıya çok yansıtıyorsunuzdur. Siz kendinizi beğenmez, hor görürseniz karşıdaki de aynı şekilde davranır. Mesela bazı insanlar konuşurken kendilerini çok yeriyorlar, ben öyle insanlarla konuşmaktan hoşlanmıyorum, insan ne cevap vereceğini bile bilemiyor garip bir durum oluyor benim için belki siz de bunu yapıyorsunuzdur

Kimle konuşmaya çalışsam bir kaç gün sonra yazmayı kesiyor o yazmayı kesince bende yazmıyorum

Tutumunuzu değiştirmeyi düşünebilirsiniz, belki bu konuda başarısızsınız.
Sonuçta diğer mesajlarınızı inceleyince anksiyete ya da OKB gibi başka problemleriniz olabilir diye düşündüm.
Evden kaçma, yeniden üniversite başlama, telefon karıştırma gibi gibi.

Kızlar 7 ay beraberdik baya güvendiğim biriydi fakat yollarımız ayrıldı daha doğrusu o ayrıldı çünkü yaşımı ve okulumu ona yalan olarak söylemiştim

basen baya var ve çocukla intten görüştük sevgili olduk zayıf halimi biliyor kilollu hali mü bilmüyor ne yapmam gerek ne giymem lazım? Korse giymeli miyi

Kilonuzdan rahatsızsanız diyet ve spora başlayın. Özgüveniniz daha çabuk gelir, hem yaza girdik, akşamları bir saat yürüyüş yapsanız ve yediklerinize dikkat etseniz bile çok büyük gelişme kat edersiniz. Kilonuza da bu kadar takılmayın, çünkü çözümü var.

Tutumunuzu değiştirmeyi düşünebilirsiniz, belki bu konuda başarısızsınız.
Sonuçta diğer mesajlarınızı inceleyince anksiyete ya da OKB gibi başka problemleriniz olabilir diye düşündüm.
Evden kaçma, yeniden üniversite başlama, telefon karıştırma gibi gibi.
Bipolar bozukluğum var

Back
X