ilişkilerin kaderi mi bu ?

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.266
3.777
Lisenin ilk yillarindan beri görüştüğüm bi erkek arkadaşım var. Şimdi o 23yaşında ben 21yaşındayım. bundan önce böylesi şeyler yaşamamıştım. Bu kadar üzülmemistim hiç. Son 1aydir tuhaf şeyler hissediyorum. Amaan liseden tanıdığın biri nasılsa, bunlar çocukça şeyler, düşüncelerin daha çok degisir diye düsünenler olacaktir ama gerçekten şuan icin öyle olmuyo, bunları ben de biliyorum ama hissettiklerim ve paylasilan güzel anlar bana mantığın yolunu kapatıyor

1ay önce tartistik ve ayrılmak istediğimi söyledim ona. Söylediklerim zoruna gitmis ve ilk defa o da razı olmuş gibiydi. Yani ayriliga dair ne bi onay ne bi itiraz, nötr tam olarak. Hergün konustugun biri hayatindan cikinca insan bosluga düsüyormus cok fena. Bu yüzden çok kararlı olan ben 5gun sonunda yazdım ona. kırıldığı belliydi hakli olarak. o kadar şey konustuk ki ben onu çok iyi anladim onu üzdügüm icin 3kati ben de üzüldüm ve tuhaftir ki kaybetme korkusunu ayrilalim derken degil onun o net konusmalari sayesinde yasadim. Çünkü 5yil once ergenligin nerdeyse ilk demlerinde bile ayrilalim demeyip benim tüm triplerimi sacmaliklarimi cekmis biri simdi dusunceler oturmaya baslayinca mi cekemiyor dedim. Büyüdükçe birbirimize uygun olmadığımızı mi anladık diye dusundum ama oyle de degil ki, sorun direk bizimle ilgili olsa zaten uyusmuyoruz devam etmenin manasi yok derim ama başkaları yüzünden çıkıyor hir gur, sonra birbirimize dusuyoruz isteyerek ya da istemeyerek. Sonra tartisma esnasinda kirginliklar yasaninca durum gelmemesi gereken yerlere geliyo. Anlam veremiyorum simdi. ne beraber yapabiliyoruz ne de ayrı.

Ben bugün yine konuyu açıp bu durumun da ayrılıktan farklı olmadığını, eğer gercekten vazgeciyosak daha fazla birbirimizi yormamamiz gerektiğini söyledim. böyle arafta olmak daha zor geldi cünkü, dayanamadim böyle soguk olmaya. Ve söylediklerime karsılık olarak; bi anda ayrilik karari alip beni birakmayi dusundugun icin eksildin bende ama bu durum garip bi sekilde seni sevdigim gercegini degistirmedi dedi. Hem eksildin deyip hem seviyorum tekrar istiyorum bunun için de ugrasiyorum demek ne ola ki? Ne tam ayrilip hayatımız boyunca konusmamak, ne de eskisi gibi devam etmek tam ikisinin ortasindayiz, cok soğuğuz. İşin kötüsü 4gün sonra askere gidiyor. Biz bu durumda, böyle mi olmalıydı yani diyorum. Şimdi ne yapmam lazım bilemiyorum, gerçekten bittiğini hissetsem canımın yanmaması gerekmez miydi? Onu yalnız bırakmak tamamen ayrılmak istemiyorum , evet çok fevri davrandim aramizdaki dügümleri cozmek yerine kestim ben sonunu dusunmeden ayrilmak istedim, hatami biliyorum bi anda bırakmam gerekmezdi. Üzmemeliydim onu ama oldu iste kat be kat ben de üzüldüm bu sefer cok acıdı. ama bu durumu telafi edebilmek icin elimden geleni yaptim gecmiyosa kırgınlığı yapabilecegim bisey var mi su durumda? Zaman mi vermek gerek. Ara vermekte ayrılığın provası gibi geliyor. İlişkiler, duygular bu denli karmaşık olmak zorunda mi :KK43:

Herkesin küçük dünyasının bi büyük derdi var, benim de bu iste. Yeterince üzgün olduğumu ve gelebilecek sert bi yorumun da beni üzeceğini belirtmek isterim. Okuyanlara teşekkür ederim eminim vardir bu ve benzeri durumlari yaşayanlar

belki bir süre ayrı kalıp birbirinize karşı duygularınızı tartmanız iyi olur.
kaybetme korkusu alışkanlıktan da olabilir.
biraz bekleyip zamana bırakın ikiniz de

Zaman hiç geçmiyor gibi. Beklemek bekletilmek beklettirmekte istemiyo gibiyim. Aman allahm çok tuhaf duygular

Eheh çok tatlı geldi yalnız :)
İlişkinizde yeni bir level atlamışsınız, hayırlı olsun.
Şimdiye kadar hiç "ayrılık" yaşamayıp, ciddi trip görmediğin için olağanüstü endişelere kapılmışsın; orta kısımdaki sorunun cevabını verelim.
Senden ayrılmayacak, seni sevdiğini bu nedenle söylemiş. Sadece sana ders vermeye çalışıyor, ek olarak senin bu limoni durumlara katlanamadığını, bi nevi senin zaafını görmüş ve bunu kullanıyor ders vermek için. Muhtemelen bi süre daha sen "bu belirsizliğe dayanamıyorum" desen de belirsiz laflar etmeye devam edecek.
Bu ilk ciddi ders verişi sana; şu anki telaşını bir kenara bırakıp ne yapmaya çalıştığını görmelisin ve bundan sonra aynı olaylar tekrarlansa bile kaçanın o, kovalayanın da sen olduğu durumlara girmemeye, onun gibi olmaya dikkat etmelisin.

Son düzenleme:
Eheh çok tatlı geldi yalnız :)
İlişkinizde yeni bir level atlamışsınız, hayırlı olsun.
Şimdiye kadar hiç "ayrılık" yaşamayıp, ciddi trip görmediğin için olağanüstü endişelere kapılmışsın; orta kısımdaki sorunun cevabını verelim.
Senden ayrılmayacak, seni sevdiğini bu nedenle söylemiş. Sadece sana ders vermeye çalışıyor, ek olarak senin bu limoni durumlara katlanamadığını, binevi senin zaaını görmüş ve bunu kullanıyor ders vermek için. Muhtemelen bi süre daha sen "bu belirsizliğe dayanamıyorum" desen de belirsiz laflar etmeye devam edecek.
Bu ilk ciddi ders verişi sana; şu anki telaşını bir kenara bırakıp ne yapmaya çalıştığını görmelisin ve bundan sonra aynı olaylar tekrarlansa bile kaçanın o, kovalayanın da sen olduğu durumlara girmemeye, onun gibi olmaya dikkat etmelisin.

Bana da bu yorum çok tatlı geldi. Tesekkur ederim.
Ama başka da açıklaması yok gibi gerçekten.
Cünkü bu durumdan yorulup bi çizgi belirleyelim diyorum inan başını sisirmicem bu belirsizlikte birakma yeter ki diyorum, karar verelim zor olsa da gorusmeyiz falan. Zaten halihazirda askerlik mevzuuda varken lafı sevdiğine getiriyor. Ama sogukluktan da ödün vermiyor.devam ediyor bi yandan.erkek tribi kizlarinkinden betermis, bigün surat büker devam ederdim ama beyfendii sağolsun tüm sistemi cökertti. Asker psikolojisi denen şeye bağladım bi yandan, gözü gibi baktığı sakallar gidicek sivil hayata ara vericek zaten buhranda diyorum ama böyle de göz dağı vermemesi lazım dimi, gerçekten hosuna mi gidiyor bu durumum. Hödük tam. Uzmedim deyip üzüldüğünü bilen bi hödük :KK43:

öpüşün barışın
zaten askere de gidiyormuş
Baristik bi akşam gorusup konuştuk tamam gecti dedim ama kırgınlığı var hala soğudugunu da saklamadi. Son günleri zaten 5gun önce doğum gününü kutladık bi de askerde bakar diye albüm yapmıştım ona sevindi ama hödüklüge devam

Son düzenleme:
Aranızın limoni olması normal bence. Sonuçta arada bir ayrılık olmuş hemen hurraa aşkıııım moduna girilmesi saçma olurdu. Ama sizi sevdiğini söylemiş, ve yeşil ışık yakmış. Siz de kuruntularla kafanızı meşgul etmeyin. :)
Ayrılıp barışmış her çiftin arasına belirli bir soğukluk girer. Önemli olan zamanla bunun yerini doldurup eski sıcaklığı bulmak.
Siz de birbirinizi sevdiğiniz sürece mutlaka yavaş yavaş düzeleceksiniz, merak etmeyin . :)

Edit: Bir de askere gidecek demişsiniz. O psikoloji inanın çok farklı. Üstüne gitmeyin :)

Ayrilmayacaksiniz bence. Ama 5 yılı kolayca kesip atmanız üzmüs onu haklı olarak. Ara vermeyinde üstüne düşün biraz olmaz mı ? Hem askere de gidiyormuş yazık kafasında bir sürü düşünce vardır şimdi. Ortalıkta çok karışık malum. Eskisi gibi sıcak davransaniz yelkenleri suya indirecek gibi hissettim ben.

@cleo35 roller değiştiği için böyle oldu biraz da. Hic bu kadar icimi dokmemistim zayifligimdan mi yararlandi bilemiyorum, Aman olmasa da olur gibi bi hava yaratti hiç bu denli uzun surmezdi küslügümüz. Tek bildiğim bu duyguların hep böyle surmeyecegi.. O ortama alismisken hiç girmeyim aynı topa derse de artık benim suçum değil bunu bekliyomus derim. Zaten askerlikte anlarsin gibi anlayissiz laflar da ettim parmaklarimi baglicam yazmamak icin..Arabeske bağlatan su durumlara yazıklar olsun :KK48:

-huzur- -huzur- yapmaz olur muyum neler yaptım söyledim ama o vurdumduymazken yaptigim her şey bana cok samimiyetsiz geldi. Beraber güldugumuz günleri istedim ama şuan için mumkun degil gibi kendi de diyo zaten. opmek icin can atan adami zorla optum nerdeyse. Bu durumlar da korkutuyo iste..

İnşallah iyi dusunur ben bi çok kez bitti dedim ama o bunun blöf olduğunu bilirdi.onunki blöf olmaz ayrılıp bana o pişmanlığı yaşatmayan insan bu kaygılarımi da dindirir umarim

@cleo35 roller değiştiği için böyle oldu biraz da. Hic bu kadar icimi dokmemistim zayifligimdan mi yararlandi bilemiyorum, Aman olmasa da olur gibi bi hava yaratti hiç bu denli uzun surmezdi küslügümüz. Tek bildiğim bu duyguların hep böyle surmeyecegi.. O ortama alismisken hiç girmeyim aynı topa derse de artık benim suçum değil bunu bekliyomus derim. Zaten askerlikte anlarsin gibi anlayissiz laflar da ettim parmaklarimi baglicam yazmamak icin..Arabeske bağlatan su durumlara yazıklar olsun :KK48:

Bence de seninle inatlaşmak için de böyle umursamıyormuş gibi görünüyor olabilir. Ya da kaçan kovalanır taktiğini de uygulayabilir. Erkeklerden her şeyi bekliyorum ben :KK45:

Benimki de aynen böyle. Ayrılık lafını hiç açmıyor, seviyorum diyor ama mesafesini de koruyor. Bir süredir böyle. Bizi dize getirmeye çalışıyorlar sanırım. :KK70: Üzerimizde strateji uyguluyorlar ve sanırım başarılı da oluyorlar. :KK70: Bende aynı senin verdiğin tepkileri veriyorum ve o da hödüklüğe devam hala. :) Başlarda çok korkup artık sevmiyor, istemiyor vs. gibi düşüncelere kapılmıştım ama son birkaç gündür sevgisine dair bir şüphem kalmadı.

Sana tavsiye veremiyorum çünkü bende aynı durumdayım. :KK51:

Canım sen de bir anda ne güzel ayrilivermissin ben cesaret edemezdim . İlişkiler de her ne kadar kabul etmek istemesem de taktik işliyor. 4 senelik ilişkim var ve bu seneye kadar taktik yapmak istemedim, inan peşinde öldüm resmen. Sonra oyunu kurallarına göre oynadım şimdi ağzımdan çıkan olur, bensiz bir halt yapamaz. Seninki de sana taktik yapıyor tabiki ayrilmayacak. Şahsen benim sevgilim bir anda ayrılıp tekrar barışma istese neler yapmam :)

@cleo35 Alsimi Alsimi @merelyhappy

Tesekkur ederim aynen dediğiniz gibi strateji uyguluyorlar resmen. Algi yönetimi yapılıyor suan ustumde. Sabahtan beri hiç konuşmayip şuan naptığımı sordu duruma bakar misiniz. savaş istiyor benimle. Destansi yazilar yok artik tum duygularimi belli ettim ama bida yok.

sevgi bu olmamalı ya bi taraf mutsuzluktan ölürken diğer taraf olağan karsilamamali. Çok üzüldüm çok ağladım ama yeter bu kadarı savaş mi istiyorsun kamon dicem yeter bunaldim

Bizde eşimle aynı sizin gibi lisede tam olarak çıkmaya başladık tam olarak diyorum çünkü biz aynı mahallede büyüdük orta Okulu'da birlikde okuduk orta ikinci Sınıfta bana arkadaşlık teklif etmişdi:KK48:bende kabul etmişdim:KK45:aynı ne anlattıysan bizde ortalama yaşadık ilk önce benim çocukça tavırlarıma gösterdiği Anlayış sonralarda erkek kişiliğinin oturması afrası tafrası vs bir çok kez beni terk etti :110:en son af dilediğinde bu son birdaha olmayacak dedim söz verdi bir daha olmadı :KK51:evlendik iki çocuğumuz var:emir_bebek:başkaları için kavga etmemeyi öğrendik Hoppa

Sizin yaşadığınızda geçici bir durum gibi duruyor sevgiliniz ayrılığın Acısını fena çıkartıyor :KK34:sabredin kendiliğinden düzelecektir.

@cleo35 Alsimi Alsimi @merelyhappy

Tesekkur ederim aynen dediğiniz gibi strateji uyguluyorlar resmen. Algi yönetimi yapılıyor suan ustumde. Sabahtan beri hiç konuşmayip şuan naptığımı sordu duruma bakar misiniz. savaş istiyor benimle. Destansi yazilar yok artik tum duygularimi belli ettim ama bida yok.

sevgi bu olmamalı ya bi taraf mutsuzluktan ölürken diğer taraf olağan karsilamamali. Çok üzüldüm çok ağladım ama yeter bu kadarı savaş mi istiyorsun kamon dicem yeter bunaldim

:KK70: :KK70: :KK70:

ben dedim kamooon! diye. ama bir işe yaramadı. :KK70: bir de sen dene bakalım merak ettim.

gülüyorum kusura bakma da, daha önce kendimle bu derece benzer başka bir konu bulmamıştım. :KK45:

NAZ24 NAZ24

Allah ayırmasın :) gercekten cok var lise askiyla evlenen ama badireler atlatip.zaten zorluklarla denenmiyor muyuz su hayatta. Her adimimiz sinav

Alsimi Alsimi

Gül valla ben de guluyorum halime. Biraksam birakamiyorum devam etsem soğuk muhabbetler. Ne yapabilirim daha bilmiyorum. sevgimden emin şuan kendisi e onca yazımdan sonra. Bırakmaz diye dusunup rahatça takılıyo suan ama bi yazsam seni bırakmadım sen izin veriyosun buna Allaha emanet ol diye hakkımızda hayırlısı der. Yine bana bırakır karari o denli tuhaflastik

OTE="etipuffer, post: 41988865, member: 425592"]@cleo35 Alsimi Alsimi @merelyhappy

sevgi bu olmamalı ya bi taraf mutsuzluktan ölürken diğer taraf olağan karsilamamali. Çok üzüldüm çok ağladım ama yeter bu kadarı savaş mi istiyorsun kamon dicem yeter bunaldim[/QUOTE]
Çok tatlısı n canım sen. Hiç üzülme, H a gönlü olsun diye abartmadan duygularını anlat beklemeye geç. Sensiz yapamıyor ama zorlayacak seni. Benimki de kavga edince günlerce trip atar bilirim istediği surundurmek tir, rol yaparım azıcık surunmus gibi sonra çıkarırım acısını. :)

X