Kızlar merhaba, ilişkilerimizde biliyorsunuz ki zaman zaman farklı davranışlar sergileyebiliyoruz. Bir kitapta, aşağıda resim olarak eklediğim ilişkilerdeki iki farklı kadın davranışları var bunu inceleyebilirsiniz.
Bu tabloya göre size uyan kadın tipini belirleyip anketimi cevaplandırmanızı bekliyorum
Sahi siz hangi kadınsınız ? Yoksa her ikisinden biraz biraz mı ? Ama gerçekçi ve samimi cevaplar bekliyorum ona göre
Kitapta o şekilde adlandırılmış. Ben de başka bir şey yazamadım maalesef Önemli olan ne olarak isimlendirildiği değil zaten ben özellikleri merak ettim . Oradaki özelliklere göre seçmek gerekiyor.
Araba kullanınca, bebek isteyince, lütfen beni ara deyince pas pas mı oluyormuş kadın? Allah aşkına şu ipe sapa gelmeyen yargılarınızı bırakın bence. Bu teste göre rüyaların kadını çıkan da çok sevinmesin derim :)
Araba kullanınca, bebek isteyince, lütfen beni ara deyince pas pas mı oluyormuş kadın? Allah aşkına şu ipe sapa gelmeyen yargılarınızı bırakın bence. Bu teste göre rüyaların kadını çıkan da çok sevinmesin derim :)