Anket İlişkilerinizde daha çok hangi kadınsız ?

Aşağıdaki Konuda belirtilen özelliklere göre İlişkilerinizde hangi kadınsınız ?

• Rüyaların kadını

OY: 4 22,2%
  • Paspas

OY: 1 5,6%
  • Her ikisinden de biraz biraz ☺️

OY: 13 72,2%

• Ankete Katılan
    18

Ceyl_an

Bolluk , bereket, aşk 💚
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
2.878
2.450
63
29
Kızlar merhaba, ilişkilerimizde biliyorsunuz ki zaman zaman farklı davranışlar sergileyebiliyoruz. Bir kitapta, aşağıda resim olarak eklediğim ilişkilerdeki iki farklı kadın davranışları var bunu inceleyebilirsiniz.
Bu tabloya göre size uyan kadın tipini belirleyip anketimi cevaplandırmanızı bekliyorum☺️
Sahi siz hangi kadınsınız ? Yoksa her ikisinden biraz biraz mı ? Ama gerçekçi ve samimi cevaplar bekliyorum ona göre 😉

Eklentiler

• 02AF7E88-3D40-4391-8EEE-DA7CF0C2986A.webp
    02AF7E88-3D40-4391-8EEE-DA7CF0C2986A.webp
    60 KB · Görüntüleme: 123
Kitapta o şekilde adlandırılmış. Ben de başka bir şey yazamadım maalesef 🤷‍♀️ Önemli olan ne olarak isimlendirildiği değil zaten ben özellikleri merak ettim . Oradaki özelliklere göre seçmek gerekiyor.

Karşılaştırma yada belirtilen kısaslar çok mantıklı gelmedi ama sorunuzu yanıtsız bırakmamak adına ikisi de biraz biraz 😊

Araba kullanınca, bebek isteyince, lütfen beni ara deyince pas pas mı oluyormuş kadın? Allah aşkına şu ipe sapa gelmeyen yargılarınızı bırakın bence. Bu teste göre rüyaların kadını çıkan da çok sevinmesin derim :)

Araba kullanınca, bebek isteyince, lütfen beni ara deyince pas pas mı oluyormuş kadın? Allah aşkına şu ipe sapa gelmeyen yargılarınızı bırakın bence. Bu teste göre rüyaların kadını çıkan da çok sevinmesin derim :)

Alnından öpeceğim canım aynen bende bu düşüncedeyim 😻😛 erkeğin soyadını neden hatırlamasın yani ne alaka çok saçma geldi

Back
X