• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkim bitiyor

sınıfımda 2 erkegi sevmiyo . biz sınıfca ders bitimi kahve içmeye gittik ona eve gıdıyorum dedim . sonra tabi anladı 1.bu .
genel olarak çok kıskanc sorun bu yani .
şunu yapma şunu giyme şunla görüşme bende yaptım hep .
Yani arkasından iş çevirip ona yalan söylediğiniz için mi sizden soğumuş??
Onunla bir ilişkiye başlayarak kıskançlığını, karakterini kabul etmişsiniz. Kabul etmeden önce mücadele edecektiniz, iş işten geçtikten sonra kıskançlığından bıktım diyerek arkasından iş çevirip yalan söylemeniz gerçekten büyük bir yanlış.

Duygu zamanla zaten azalacak... ama bu sebeple iliskiyi bitirmek isteyen adamdan sen ayril zaten. Sen ona fazlasin.

Yapma dedigi seyleri yapman konusuna gelince; yapmamaliydin. Ben ona hak vermiyorum sacma sapan istekler tamam ama sana da hak vermiyorum. Tamam yapmiycam diyip yalan soyleyip yapmak cok yanlis. Ayrica kendine saygisizlik. Senin dogrun farkli benim dogrum farkli. Ben cocuk muyum diye tepkini koyup ondan sonra kendi kararlarini uygulamalisin bence

En mükemmeli değil tabi ki abartma. :oha:

demek istediğim de bu işte, herkesin iyi ya da kötü bi yanı var önemli olan karşı tarafın bunu kabullenebilmesi.
ben erkek arkadaşım hastalık derecesinde kıskanç demedim, seven insan kıskanır amenna ama ben eğer kıskanç biriyle berabersem bunu kabullenmiş ve ona göre davranmayı kabul etmiş oluyorum.tabiki psikopat derecesinde kıskanç bir insanı ve yaptırımlarını kimse kabul etmez. örneğin benimde kimi zaman hatalarım oluyor erkek arkadaşımda bunları kabul ediyor. yani bana uyuyorsa karşı tarafın isteği, kabul ederim ve ona göre hareket ederim. ama kabul edipte konu sahibi gibi yalan söylemem. açıklamak istediğim buydu ama tamamen yanlış anladın konu farklı yerlere geldi.

seviyorum ben ama
yahu nasil mazositlik nasil bir kafa. yillarca seven kiskanir diye diye gencecik cocuklarin omru curudu.
guzelim seven kiskanmaz. seven senibyaninda bu benim sevdigim ve cok guzel bakin diye tasir. arkadaslari ile tanisir.
senibyalana mecbur eden birini neden seviyorsun ki

Back
X