ilişkim bitti

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
29
hepiniz biliyosunuz ara gibi bisey vermiştik. 1 senedir beraberdik.
Bi sure konuşmak istemiyodu . dun dayanamadim artik sana tek bi soru sorcam yazdim . sor dedi . benimle bu yolda yürümek istiyomusun istemiyomusun . oda duzelmiyecek hicbisey yazmis . duygulari kaybolmus tekrar dan gelmiyomus . bende tamam defol o zaman yazdim engelledi beni .
Ben nasil unutucam onu surekli beraberdik bana hep destk oldu ailem oldu nasil unutucam . icim yaniyor . gozlerimden yaslar süzülüyor surekli . butun enerjim kayboldu kalkamiyorum yerimden . Hala cok seviyorum kizlar

Bende sizin gibileri anlamıyorum. Adam size destek olmuş, aileniz olmuş deli gibi seviyorsunuz ve üstüne "defol" diyorsunuz. Yani adamın duygularının kaybolması çok çok normal. Defol demek ne demek?
Adam gibi sormuşsunuz etmişsiniz istediğiniz cevabı alamayınca "Defol" kusura bakınız veya bakmayınız sizi engellemekte çok çok haklı.

Bende sizin gibileri anlamıyorum. Adam sana destek olmuş, ailen olmuş deli gibi seviyorsun ve üstüne "defol" diyorsunuz. Yani adamın duygularının kaybolması çok çok normal. Defol demek ne demek?
Adam gibi sormuşsun etmişsin istediğin cevabı alamayınca "Defol" kusura bakın veya bakmayın sizi engellemekte çok çok haklı.
haklisiniz belkide ama bilmiyorum napicam simdi ben

haklisiniz belkide ama bilmiyorum napicam simdi ben
Hiçbir şey yapmayacaksınız. Bu şekilde biten bir ilişkiye asla birşeyler yapın diyemem.
Eğer gururunuz varsa birşey yapamazsınız. Dayanamamışsınız ve mesaj atıp sormuşsunuz. Adamda size cevabı vermiş. Tek bir soru demişsiniz ve sormuşsunuz artık neyi sorabilirsiniz?
Gidip peşinizden koşarsanız eğer hiç iyi bir kız imajı çizmezsiniz. Defol demişseniz hele...

O yüzden oturun az acı çekin, ağlayın, zırlayın. Sonra zaten geçecek.

Gerçekten ailen olsa duyguları gitmezdi,seni bırakmazdı. İlerde bunları yaşayacağına şimdi yaşadın. Boşver bence kafa dağıtmak içinde kimsesiz çocuk yurtlarına git ve onlara ufak hediyeler götür durumun varsa. Kimin üzülmeye gerçekten hakkı var orada görür ve şükredersin.. Kimse için kendini yıpratma canım:KK200:

Gerçekten ailen olsa duyguları gitmezdi,seni bırakmazdı. İlerde bunları yaşayacağına şimdi yaşadın. Boşver bence kafa dağıtmak içinde kimsesiz çocuk yurtlarına git ve onlara ufak hediyeler götür durumun varsa. Kimin üzülmeye gerçekten hakkı var orada görür ve şükredersin.. Kimse için kendini yıpratma canım:KK200:
cok tsk ederim deniyecem

hepiniz biliyosunuz ara gibi bisey vermiştik. 1 senedir beraberdik.
Bi sure konuşmak istemiyodu . dun dayanamadim artik sana tek bi soru sorcam yazdim . sor dedi . benimle bu yolda yürümek istiyomusun istemiyomusun . oda duzelmiyecek hicbisey yazmis . duygulari kaybolmus tekrar dan gelmiyomus . bende tamam defol o zaman yazdim engelledi beni .
Ben nasil unutucam onu surekli beraberdik bana hep destk oldu ailem oldu nasil unutucam . icim yaniyor . gozlerimden yaslar süzülüyor surekli . butun enerjim kayboldu kalkamiyorum yerimden . Hala cok seviyorum kizlar
21 yasindasin yahu daha ne sevgililer gececek gonlunden hayatindan bosver gitsin..

Back
X