- 3 Kasım 2015
- 692
- 1.381
- 63
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
Yasin çok genç. Unutursun en fazla 6 ay sonra hiç bir şeyin kalmaz merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins dedigin gibi olurBir defa iliskiye ara verelim diyen kimse aslında bitirmek istiyor ama direkt demeye çekindiği için biraz da suçu karşıya yıkmak istediğinden önce ara verelim diyor. Sonra az daha zaman kazanmış oluyor ayrılmak icin.binevi iliskinin biteceğine ön hazırlık yapıyor senin açından. Sen o soruyu sormasan zaten o bitirecekti ama o cesaret de yüzde doksanında olmadığı icin senin ayrılalım demeni bekleyecekti yine.
Simdi ben bunlari niye yazdım cunku benzerini cok eskiden yaşamış birsürü arkadaşım var. Bosuna suan kendi kendini yiyorsun yok sormasam bitmez miydi acaba üstüne mi gittim falan filan. İnan ki hepsi boş çünkü seven adam ne olursa olsun ara falan veremez iliskiye. He diyelim gözü döndü verdi arayı , sen sorduğunda yumuşar yada kestirip atamazdı. Büyük ihtimalle yine bildiğini yapıp en güzel zamanlarını ah vah la geçireceksin ama ben yine de uyarmak istedim, inan ki geçiyor ve yıllar sonra ne kadar aptalmışım böylesi biri için mi üzülmüşüm diyorsun. Gez çık dolaş kendine vakit ayır, tum gününü melankolik olarak onu düşünerek geçirme. İlk bir ayı atlattın mı tamamdır gittikçe daha az aklına gelecek ve bir gün onu düşünmeden uyanacaksın sabaha![]()
Seversin seversin. Oyle seversin ki lan oncekilerde sevgimiymis allah askina dersin..sanki daha sevemem gibi geliyo ..aklima surekli anilar geliyor
bunalmisti hayattan sorun buydu buyudu buyudu boyle olduAh biz kadınlar... Önceki yazılarınızı okumadığım için sadece bu mesaja göre yazıyorum. Demek ki sen onu yeterince sevmemişsin. Sadece onun ilgisini, alakasını, güzel sözlerini, kendini iyi hissetmene neden olacak şeyler yapmasını sevmişsin. Onun sevgisi belki daha çoktu. Ama bilirsin karşılıklı olmayınca her şeyin sonu yakındır...![]()
Sonuçta istememiş bitmiş. Ara vermeyi istemek zaten biteceğini göze almak sıkılmak demek. Zaten bitirecekti kendini boşa yıpratma. Ara verelim denen hiç bir ilişkim devam etmedi.bunalmisti hayattan sorun buydu buyudu buyudu boyle oldu
hepiniz biliyosunuz ara gibi bisey vermiştik. 1 senedir beraberdik.
Bi sure konuşmak istemiyodu . dun dayanamadim artik sana tek bi soru sorcam yazdim . sor dedi . benimle bu yolda yürümek istiyomusun istemiyomusun . oda duzelmiyecek hicbisey yazmis . duygulari kaybolmus tekrar dan gelmiyomus . bende tamam defol o zaman yazdim engelledi beni .
Ben nasil unutucam onu surekli beraberdik bana hep destk oldu ailem oldu nasil unutucam . icim yaniyor . gozlerimden yaslar süzülüyor surekli . butun enerjim kayboldu kalkamiyorum yerimden . Hala cok seviyorum kizlar
haklisinizSonuçta istememiş bitmiş. Ara vermeyi istemek zaten biteceğini göze almak sıkılmak demek. Zaten bitirecekti kendini boşa yıpratma. Ara verelim denen hiç bir ilişkim devam etmedi.
oyle yapicam zamanla unuturum ins .Buradakilerin demesiyle olmaz bazi seyler sizin kafanizda biter zaten bir tarafin sevgisi bitmisse itelemeyle falan olmaz O yuzden birakin gitsin belki arar diye de kendinizi umitlendirmeyin
Konunuzu hatırlıyorum. Umarım sonu böyle olmaz demiştim hatta. Ama olmuş.hepiniz biliyosunuz ara gibi bisey vermiştik. 1 senedir beraberdik.
Bi sure konuşmak istemiyodu . dun dayanamadim artik sana tek bi soru sorcam yazdim . sor dedi . benimle bu yolda yürümek istiyomusun istemiyomusun . oda duzelmiyecek hicbisey yazmis . duygulari kaybolmus tekrar dan gelmiyomus . bende tamam defol o zaman yazdim engelledi beni .
Ben nasil unutucam onu surekli beraberdik bana hep destk oldu ailem oldu nasil unutucam . icim yaniyor . gozlerimden yaslar süzülüyor surekli . butun enerjim kayboldu kalkamiyorum yerimden . Hala cok seviyorum kizlar