Otuz yıllık evliliklerin bile beş dakikada bittigi bu dünyada kimse zannetiginiz kadar kalıcı değildir. Bugün çok sevdiğiniz sevgilinizi üniversiteden mezun olunca beğenmeyebilirsiniz ki bunlar hep olağan durumlar.
Bize kadınlar olarak yuva kurmanın en önemli şey olduğu öğretildiği için hayattaki onceligimizi hep ask olarak belirliyoruz. Erkekler öyle değil. Hayatlarında her alana yer var, dengeyi iyi sağlıyorlar. Bu anlamda özeniyorum gerçekten. Daha bugüne kadar kız arkadaşı istiyor diye işini-okulunu bırakan erkek hiç görmedim. Aksini ise kaç defa gördüğümü sayamadım.
Kadınlar olarak oturup düşünmemiz gerek nerede hata yapıyoruz diye.
Konu sahibi, bir büyük tavsiyesi istemişsin o yüzden yazdıklarımı bir abla gözüyle yazdığımı düşün. Bir ilişki içerisinde olurken tıpkı evlilik gibi düşünme. Elbette sevdiğin kişiye sadık olmak bir ilişkide olması gereken şeydir ama arayışını bitirme. Özel hayatın olsun, iş-okul hayatın olsun, günlük rutinin olsun bir erkeğin çevresinde dönmesin. Sevgilin kendisi için iyi olanı istiyor haklı olarak sende iste. İkimizde çok gençsiniz, yeniliklere ve fırsatlara açık olun.