• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkim hakkında büyüklerimden tavsiye almak istiyorum ilişkide ilgisizlik

Erkek arkadaşınızı hayatınızın merkezine koymayı bırakın.Ünv hayatının tadını çıkarın gezin kulüplere katılın, imkan dahilinde okulun sunduğu fırsatları araştırın.Bu günler geri gelmeyecek mezun olduktan sonra iş bulma ,hayatını kurma derken enerjiniz boş zamanınız kalmayacak....Adam zaten yoğun size vakit ayıramıyor zorlamayın eğer bitmesi gerekiyorsa bitsin, kimseye sevgi ilgi dilenmeyin....

Erkek arkadaşınızı hayatınızın merkezine koymayı bırakın.Ünv hayatının tadını çıkarın gezin kulüplere katılın, imkan dahilinde okulun sunduğu fırsatları araştırın.Bu günler geri gelmeyecek mezun olduktan sonra iş bulma ,hayatını kurma derken enerjiniz boş zamanınız kalmayacak....Adam zaten yoğun size vakit ayıramıyor zorlamayın eğer bitmesi gerekiyorsa bitsin, kimseye sevgi ilgi dilenmeyin....
Onu hayatımın merkezine koymuyorum dilenmiyorum da bu ilgisizlik beni rahatsız etti ve kafamı karıştırdı o yüzden size sormak istedim

Bana normal geldi ya görüşme sıklığınız. Ayrıca hem zor bir bölümde okuyup hem çalışmasını da takdir ettim. Kolay bir şey değil çünkü.

Ya olaydan biraz bağımsız ama ilerde oğluşum büyüyüp üniversite okuyup aynı anda çalışırken elin kızı gelse,ver bana ilgi diye tutturup çocumu darlasa çok kötü hissederdim :/ ne zorluklarla büyütüyorum daha oldu 2 yıl🥲

Onu hayatımın merkezine koymuyorum dilenmiyorum da bu ilgisizlik beni rahatsız etti ve kafamı karıştırdı o yüzden size sormak istedim
Seviyorsa iki saniye yeter mesaj atmak için buluşmak zor olabilir .Sürekli neden buluşmuyoruz demek yerine başka işaretleri takip edin gerçekten seviyor mu?
Ondan sürekli adım beklemek onun davranışına göre ilişkiye yön vermek bana dilenmek ona odaklanmak gibi geliyor ,üzgünüm....Olmuyorsa olmuyordur zorlamayın .

Merhaba öncelikle herkese 2 yılı geçen bir ilişkim var ikimizde daha öğrenciyiz üniversite okuyoruz aynı şehirde benim ilişkimde yaşadığım problem şu erkek arkadaşımla çok az zaman geçiriyoruz ve onun bana ilgisi az geliyor. O hem çalışıyor hem de zor bir bölüm okuyor o yüzden çok boş zamanı olmuyor sınav zamanları günlerce bulunmadığımız oluyor sınavlar var diye onları anlıyorum zaten benim de sınavlarım oluyor ama sınavlar var yokkende sadece haftada 1 defa buluşuyoruz zaman geçiriyor diğer günler de görüyorum onu ama okulda o da aynı bölümde olduğumuz için ve bu bana çok yetersiz geliyor yazın desen ikimizinde ailesi farklı şehirlerde yazında buluşup zaman geçiremiyoruz acaba benle ilgilenmiyor sevmiyor mu diye düşünmeye başladım bi ara tribe girmiştim ayrılsam mı acaba diye sonrasında biz kavga edince hemen geliyor konuşmak için diye düşündüm ve aynı zamanda bulunduğum yerde ben yalnızım tek yaşıyorum ve yakın arkadaşım da yok tek yakın olduğum erkek arkadaşım var burada bu konuları onla konuştuk ama bu konuda bana destek olduğunu hissetmiyorum mesela benle daha fazla zaman geçirebilirdi veya birlikte ders çalışmaya gitmemiz bile zaman geçirmek bence bu cümleyi demiştim ona bir de hemen savunmaya geçti ben yetersiz miyim diye kafam bu konuda karışıyor bazen çocuk gerçekten seviyor hayat şartlarından dolayı mı böyle yoksa ilişki bitmeli mi BÖyke devam etmez mi diye büyüklerimden tavsiye almak istiyorum
Bence sen de önceliğini okuluna ve derslerine ver. Odak noktan sevgilin değil derslerin olsun böylelikle hem biraz zamana bırakmış olursun hem de kafana bu kadar takmazsın bu konuyu.

Üniversitede okuyup arkadaş edinemeyen insanlar da ne bileyim bana garip geliyor. Üniversite insanın hayatının en güzel dönemi… gerçek anlamda birey olmayı öğrendiğin, maddi manevi ayakta kalmayı öğrendiğin bir süreç. Bu dönemde ilişkilere bu kadar kafa yoracağına hayatına odaklan. Mezun olunca CV’ne yazabileceğin deneyimler edin. Çeşit çeşit insanla tanış, farklı şeyler dene. Ufkunu genişlet.

Üniversitede okuyup arkadaş edinemeyen insanlar da ne bileyim bana garip geliyor. Üniversite insanın hayatının en güzel dönemi… gerçek anlamda birey olmayı öğrendiğin, maddi manevi ayakta kalmayı öğrendiğin bir süreç. Bu dönemde ilişkilere bu kadar kafa yoracağına hayatına odaklan. Mezun olunca CV’ne yazabileceğin deneyimler edin. Çeşit çeşit insanla tanış, farklı şeyler dene. Ufkunu genişlet.
Şöyle sizin düşündüğünüz gibi değil üniversite benim bölümündeki insanlar kafa dengi değil ben de dışarıdan arkadaşlar edinmeye çalışıyorum çalıştım da ama böyle kafama uyan birini bulamadım erkek arkadaşım da olunca kendisi erkeklerle arkadaş olmamı istemiyor o sınır daralıyor ve benim yazdığım bu yazıda bazıları farklı yerlere çekmiş konuyu benim hayatım erkek arkadaşım üzerine kurulu değil hobilerim var dil öğreniyorum kursa gidiyorum bilgisayar öğreniyorum bazıları benim ne demek istediğimi anlamamış ve Şuan benim yaşıtlarım bana çok lay lay lom geliyor gerçekten üniversite okuyanlardan Şuan kendini geliştirmek isteyen çok az insan var

Yakın olduğum da 2 tane arkadaşım vardı biriyle konuşmayı kestim kendisi kötü yollara girdiği için diğeri de başka bir şehire taşındı gitti

Merhaba öncelikle herkese 2 yılı geçen bir ilişkim var ikimizde daha öğrenciyiz üniversite okuyoruz aynı şehirde benim ilişkimde yaşadığım problem şu erkek arkadaşımla çok az zaman geçiriyoruz ve onun bana ilgisi az geliyor. O hem çalışıyor hem de zor bir bölüm okuyor o yüzden çok boş zamanı olmuyor sınav zamanları günlerce bulunmadığımız oluyor sınavlar var diye onları anlıyorum zaten benim de sınavlarım oluyor ama sınavlar var yokkende sadece haftada 1 defa buluşuyoruz zaman geçiriyor diğer günler de görüyorum onu ama okulda o da aynı bölümde olduğumuz için ve bu bana çok yetersiz geliyor yazın desen ikimizinde ailesi farklı şehirlerde yazında buluşup zaman geçiremiyoruz acaba benle ilgilenmiyor sevmiyor mu diye düşünmeye başladım bi ara tribe girmiştim ayrılsam mı acaba diye sonrasında biz kavga edince hemen geliyor konuşmak için diye düşündüm ve aynı zamanda bulunduğum yerde ben yalnızım tek yaşıyorum ve yakın arkadaşım da yok tek yakın olduğum erkek arkadaşım var burada bu konuları onla konuştuk ama bu konuda bana destek olduğunu hissetmiyorum mesela benle daha fazla zaman geçirebilirdi veya birlikte ders çalışmaya gitmemiz bile zaman geçirmek bence bu cümleyi demiştim ona bir de hemen savunmaya geçti ben yetersiz miyim diye kafam bu konuda karışıyor bazen çocuk gerçekten seviyor hayat şartlarından dolayı mı böyle yoksa ilişki bitmeli mi BÖyke devam etmez mi diye büyüklerimden tavsiye almak istiyorum
Çalışıyor olması ve zor bir bölüm okuması gerçekten insanı çok yorabiliyor.O da haklı.En baştan beri böyle ilgisiz mi hissediyorsun yoksa zamanla mı azaldı?İlişki içinde kendini yalnız hissediyorsun ayrılmayı bile düşünüyorsun.Gerçekten sevildiğine inanıyorsan ayrılma derim.O çok yoğun sen ise çok boş zamanın var sanırım.Kendine yeni hobiler bul.Birlikte ders çalışmak istemene neden sıcak bakmadı?

oku okulunu bitir ne ilişkisi yaa. ilişki ne bu yaşta. flört eder geçersin. hayat çok zor. çalış para kazan. ev kur. sonrası ilişki. bu yaşta birine bu kadar saplanmak iyi değil.

"Hem çalışıyor, hemde zor bir bölüm okuyor" Bu cümle senin. Ben mi yanlış okudum ?! Güzelim işte kendin söylemişsin yaaa.. Bak hem okuyor, hemde çalışıyor. Ülkenin zaten içinden geçilmiş, çocuk da gelecek kaygısı da var hepimiz de olduğu gibi. Tamam biz kadınlar ilgi alaka bekleriz ama bir de yaşanmakta olan gerçekler var. Ha şöyle olsaydı öylesine okuyor, sağda solda takılıyor zaten işsiz güçsüz deseydin ulan çocuk kendini sallamaya gidiyor, kızla ilgilenmiyor ki derdik. Lütfen dert etme, kafana takma, ortada dağ yapılacak bir durum yok. Biraz anlayışlı ol. Sarılacak başka şeyler bul, derslerine bak, sosyalleşmeye çalış, kız arkadaş edin. yapayalnız olmuyor çünkü. İlk üniversitemde bende yalnızdım cok zorlanmıştım. İkinci de arkadaş edinmiştim. Bir iki tane saglam arkadas insana cok iyi geliyor. Cocugu cok darlama, yok yere kavga cikarma. Erkekler zaten soğumaya yer arıyor, eline koz verme.

Otuz yıllık evliliklerin bile beş dakikada bittigi bu dünyada kimse zannetiginiz kadar kalıcı değildir. Bugün çok sevdiğiniz sevgilinizi üniversiteden mezun olunca beğenmeyebilirsiniz ki bunlar hep olağan durumlar.

Bize kadınlar olarak yuva kurmanın en önemli şey olduğu öğretildiği için hayattaki onceligimizi hep ask olarak belirliyoruz. Erkekler öyle değil. Hayatlarında her alana yer var, dengeyi iyi sağlıyorlar. Bu anlamda özeniyorum gerçekten. Daha bugüne kadar kız arkadaşı istiyor diye işini-okulunu bırakan erkek hiç görmedim. Aksini ise kaç defa gördüğümü sayamadım.
Kadınlar olarak oturup düşünmemiz gerek nerede hata yapıyoruz diye.

Konu sahibi, bir büyük tavsiyesi istemişsin o yüzden yazdıklarımı bir abla gözüyle yazdığımı düşün. Bir ilişki içerisinde olurken tıpkı evlilik gibi düşünme. Elbette sevdiğin kişiye sadık olmak bir ilişkide olması gereken şeydir ama arayışını bitirme. Özel hayatın olsun, iş-okul hayatın olsun, günlük rutinin olsun bir erkeğin çevresinde dönmesin. Sevgilin kendisi için iyi olanı istiyor haklı olarak sende iste. İkimizde çok gençsiniz, yeniliklere ve fırsatlara açık olun.

Otuz yıllık evliliklerin bile beş dakikada bittigi bu dünyada kimse zannetiginiz kadar kalıcı değildir. Bugün çok sevdiğiniz sevgilinizi üniversiteden mezun olunca beğenmeyebilirsiniz ki bunlar hep olağan durumlar.

Bize kadınlar olarak yuva kurmanın en önemli şey olduğu öğretildiği için hayattaki onceligimizi hep ask olarak belirliyoruz. Erkekler öyle değil. Hayatlarında her alana yer var, dengeyi iyi sağlıyorlar. Bu anlamda özeniyorum gerçekten. Daha bugüne kadar kız arkadaşı istiyor diye işini-okulunu bırakan erkek hiç görmedim. Aksini ise kaç defa gördüğümü sayamadım.
Kadınlar olarak oturup düşünmemiz gerek nerede hata yapıyoruz diye.

Konu sahibi, bir büyük tavsiyesi istemişsin o yüzden yazdıklarımı bir abla gözüyle yazdığımı düşün. Bir ilişki içerisinde olurken tıpkı evlilik gibi düşünme. Elbette sevdiğin kişiye sadık olmak bir ilişkide olması gereken şeydir ama arayışını bitirme. Özel hayatın olsun, iş-okul hayatın olsun, günlük rutinin olsun bir erkeğin çevresinde dönmesin. Sevgilin kendisi için iyi olanı istiyor haklı olarak sende iste. İkimizde çok gençsiniz, yeniliklere ve fırsatlara açık olun.
Evet doğru diyorsun bende senin dediklerine katılıyorum zaten burada ailem yanımda değil her şeyi tek başıma yapıyorum böyle olunca zaman zaman zorlanıyorum akışını bırakıcam benim hobilerim var dil öğreniyorum bilgisayar öğreniyorum spora da başlayacağım kulüplere etkinliklere katılacağım belki oralarda arkadaş da bulabilirim bulamazsam da kafamı meşgul ederim aynı zamanda

Ben yine çoğu kisiye katılmıyorum. Denizde balik çok, üniversite dönemini böyle biriyle geçirmeye değmez. Ben olsam çoktan ayrılıp gerçek bir üniversite aski, üniversite hayatı yaşayacağım birini bulurdum. Sevgili dediğimiz kavram boynumuza bu kadar pranga degil yani. Ben de okudum, çalıştım ki okudugum okul Türkiyede 1.olmasina rağmen bu kadar yük gelmedi sevgilime vakit ayırmak. Ama tam böyle bir sevgilim de olmuştu ve bu huyudur ya. Benden sonrakine de eşine de böyleymiş, ayrılmışlar.

Ben de sana daha çok zaman ayırması gerektiğini düşünüyorum.Haftasonu ne yapıyosunuz mesela?Yakın yerlere şehir dışına gidebilirsiniz.Ya da haftaiçi iş çıkışı bir yemek yiyebilirsiniz.Atıyorum okuldan çıkıp işe giderken öğlen arası varsa birlikte geçirebilirsiniz.Benim eşim sabah 7 buçukta kapıda biterdi hadi okula beraber yürüyelim diye 10 dk.lık yürüme yolu için sabahın köründe kalkardı .(ünv.de tanıştık 5 yılın sonunda evlendik)Yani şimdi teknoloji ilerledi vakit geçirecek çok şey var.Ama birbirinize vakit ayırmadan birbirinizi tanıyamazsınız.Sınav zamanı bile kütüphanede birlikte çalışabilirsiniz bence...

Ben de sana daha çok zaman ayırması gerektiğini düşünüyorum.Haftasonu ne yapıyosunuz mesela?Yakın yerlere şehir dışına gidebilirsiniz.Ya da haftaiçi iş çıkışı bir yemek yiyebilirsiniz.Atıyorum okuldan çıkıp işe giderken öğlen arası varsa birlikte geçirebilirsiniz.Benim eşim sabah 7 buçukta kapıda biterdi hadi okula beraber yürüyelim diye 10 dk.lık yürüme yolu için sabahın köründe kalkardı .(ünv.de tanıştık 5 yılın sonunda evlendik)Yani şimdi teknoloji ilerledi vakit geçirecek çok şey var.Ama birbirinize vakit ayırmadan birbirinizi tanıyamazsınız.Sınav zamanı bile kütüphanede birlikte çalışabilirsiniz bence...
Şehir dışına çıkma planımız vardı ama maddiyattan dolayı olamadı haftasonları gezmeye gidiyoruz 24 saat birlikte oluyoruz ertesi gün gidiyor o haftaiçi de öğle arası oluyor okulda 1 saat falan onlarda bazen birlikte oluyoruz ortak arkadaşlarımız da var onlar varsa onlarla oturuyoruz

Back
X