- 3 Şubat 2009
- 10.077
- 17.592
- 823
- 44
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
Adam baya bahane etmiş onu uzak durmak icin gibi duruo. Bence yakininda baska sevgilisi olabilir. Bunun icin 3 hafta konusmamak sacma çünkü onceki konunu hatirliorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam baya bahane etmiş onu uzak durmak icin gibi duruo. Bence yakininda baska sevgilisi olabilir. Bunun icin 3 hafta konusmamak sacma çünkü onceki konunu hatirliorum.
Sevgilin gereksiz ego ve kaprisi olan biri
Sende burda konu açtın yazma ulaşma diye sebepler sunduk ama yine mesaj atıp barışmışsın
Senin itelemenle sürem bir ilişki ne kadar şirin görünebilir
Artık en ufak kelime yanlışında sana tripten dağlar örecek bir sevgiliye sahipsin
Soğuk diyorsun tabi soğuk olur senin zorlamanla senin çabanla oldu o yüzden kıymet bilmeyecek yine
Yaşa ve gör.
O nasıl davranıyorsa sende öyle davranYa gercekten uzuluyorum bunlari okuyunca gercekten artik normal guzel bi sey yasiyim istemistim. bu da mi gol degil biktim.
Bunun caresi nedir? ayrilmali miyim...
istedigim ceket de pahali bi seydi iki kelime ettirmeden gidip almis bana. belki biraz dusunuyodur beni diye heveslenmistim...
Merhaba ilişkinin başlarında huylarınızı bilmediğiniz için bir birinizin alışma sürecinde olabilir böyle şeyler ama 1 ay uzun bir süre küs durmak için. barışmış olabilir çünkü bir şans daha vermek istemiştir yada cinsel bir hayatınızda varsa onu da göz ardı etmek istememiş te olabilir.Merhaba kk
Bundan 3 ay once biriyle tanistim her seyiyle cok guzel gidiyordu. Bulustuk ve her seferi guzeldi... Fakat 2.ayin sonunda 1 telefon konusmasinda kendisi avukat, hukuki bi sureci danisirken "benim alacagim az olur bin lira avukat tutar mi" dedigim icin yanlis anladi gururuma dokundu dedi ve beni blokladi. son mesaji askim arayacagim iken.
Evet 2.5 hafta belki 3 biz konusmadik daha sonra evet ben yazdimve baristik. bir aydir devam ediyoruz bu surecte hic gorusmedik( baska sehirlerdeyiz ) ama sanki tavirlari daha soguk gibi... gecen gun bi ceket begendim gidip onu aldi bana. diyorum ki sevmese umursamaz almaya ugrasmazdi heralde. kendimi mi kandiriyorum. dun beni seviyor musun yazdim evet seviyorum dedi ama...
yine bi anda terkedilmekten korkuyorum. kuruntu mu yapiyorum. artik guzel bi iliskim olsun istiyorum disardan nasil gozukuyor anlayamiyorum fikirlerinize ihtiyacim var![]()
O showun sebebi senin ona bağlı kalmanı istemesi. Hicbi erkek cok sevdigi kadina 3 hafta sudan bi sebeple küsmez. Git dersin kapinda yatar gerekirse sevse. Erkekler köpek gibidir itilmekten kakilmaktan hoşlanır biraz :) sen itilen kakilan olursan iliskide, bu sefer gelir halina sıçar korkusuzlugundan. O hali sen oluosun örnekteki, sen derken yani ben de olabilirim.istedigim ceket de pahali bi seydi iki kelime ettirmeden gidip almis bana. belki biraz dusunuyodur beni diye heveslenmistim...
Arkadaşın sevgilisi avukat galiba.Hala anlamadim
Ben insanın kendisinin doğruyu hissedeceğini düşünüyorum.Merhaba kk
Bundan 3 ay once biriyle tanistim her seyiyle cok guzel gidiyordu. Bulustuk ve her seferi guzeldi... Fakat 2.ayin sonunda 1 telefon konusmasinda kendisi avukat, hukuki bi sureci danisirken "benim alacagim az olur bin lira avukat tutar mi" dedigim icin yanlis anladi gururuma dokundu dedi ve beni blokladi. son mesaji askim arayacagim iken.
Evet 2.5 hafta belki 3 biz konusmadik daha sonra evet ben yazdimve baristik. bir aydir devam ediyoruz bu surecte hic gorusmedik( baska sehirlerdeyiz ) ama sanki tavirlari daha soguk gibi... gecen gun bi ceket begendim gidip onu aldi bana. diyorum ki sevmese umursamaz almaya ugrasmazdi heralde. kendimi mi kandiriyorum. dun beni seviyor musun yazdim evet seviyorum dedi ama...
yine bi anda terkedilmekten korkuyorum. kuruntu mu yapiyorum. artik guzel bi iliskim olsun istiyorum disardan nasil gozukuyor anlayamiyorum fikirlerinize ihtiyacim var![]()
Gercekten bu o kadar dogru ki... malesefErkeklere sevgi verince bi tarafları kalkıyor.. İt muamelesi yapanlar değer görüyor gözlerimle şahit oldum...
Aklima cok geldin cok istedim yazmayi ama hep kavga ediyorduk surekli bi kavga vardi korktum uzuldum falan dedi... peslik bi durum yok ki.3 h afta boyunca seni zerre onemsememesine icerleyecegine ceket aldı belli ki önemsiyor diyorsun pes! Umurunda değilsin seven adam 3 hafta habersiz kalmaz.
Allahaskina sen de inandın mi? Ne korkması ya. Üç haftada ortadan yok olurken korkmuyor yazarken mi korkacak. Yakında aynısını yapar bekle ve gör!Aklima cok geldin cok istedim yazmayi ama hep kavga ediyorduk surekli bi kavga vardi korktum uzuldum falan dedi... peslik bi durum yok ki.
Ya iyi dusunelim iyi olsun... aynisini yasamak istemiyorum ki... ayrilayim mi simdiAllahaskina sen de inandın mi? Ne korkması ya. Üç haftada ortadan yok olurken korkmuyor yazarken mi korkacak. Yakında aynısını yapar bekle ve gör!