ilişkim ve ailem konusunda kararsızım :( :(

burcumustafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
49
2
28
Çorum
merhaba kızlar

ben 26 yaşında istanbulda memurum. 3 yıldır inişlerle çıkışlarla devam eden bir ilişkim var. ben öğrenciyken sevgilim aynı fakültede çalışan taşeron bir işçi (Memur) ben okulu bitirdim atandım. O da aynı zamanda üniversite okuyordu bitirebilseydi eğer aynı dönem mezun olacaktık ama bitiremedi. ben atanalı 1 yıl oldu onun hala okul bitmedi. aynı zamanda aramızda maaş farkı oluştu ben ondan fazla almaya başladım. 1 hafta önce ailesi ailemle tanıştı fakat onun ailesi emri vaki birr şekilde beni ben onunla nasılsa evlenmek zorundaymışım da mecburmuşum gibi istediler benim ailem bu durumdan hiç hoşlanmadı. Okulu bitsin kadroya geçsin öyle olur ancak dediler. sevgilim bu sefer bunu sorun etti beni insan olduğum için değil işimle gücümle yargılıyolar dedi.anlatamadım ikna edemedim Ailemin haklı olduğunu düşünüyorum fakat sevgilim beni aileme karşı onu savunamadığım için arayıp sormuyor ya aileni ikna edeceksin hemen olacak veya bu ilişki bitecek deyip 2 gün müddet verdi ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Ailemi üzmek istemiyorum. Duygularım karmakarışık Pişman olmaktan çok korkuyorum.

Bence aciklama yapmalisin ailenin para pul mal mulk duskunu olmadigini sadece bu tarz skntilarin ilerde daha buyuk sorunlara yol acabilecegini onlarin yasca daha buyuk olduklari icin olaylara daha farkli bakabildigini uygun bir dille ifade edersen anlayamacak insan yoktur saniyorum, ama illa hemen olacak diyorsa aileni karsina alma derim ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Koca bin tane anne baba bir tane...
bu ne daha simdiden ailene ters gidio...
olumsuz biresey demek istemiyorum amma sewen adam sewdiginin pesinden kosar ailesini ikna etmeye calisir sen niye aileni ikna edeceksin ki o eger gercekten seviyorsa o ailenin her istedigini yapmaya kalksin
asil o iki gun icinde gelsinde ailenin gønlunu alsin
istemede problem cikartan dugune kadar ne sikintilar yasatir.....
Annesi ølmus ve 13 yillik evliligi iyi giden biri olarak sana søyleyebilecegim : Hala kocamin bu yastan sonra bana iyi yada kotu hayat yasatacaginin garantisi yokken annemi bir kez gore bilmek icin dunyalari veririm

Hakkinda hayirlisi olsun

Bence aciklama yapmalisin ailenin para pul mal mulk duskunu olmadigini sadece bu tarz skntilarin ilerde daha buyuk sorunlara yol acabilecegini onlarin yasca daha buyuk olduklari icin olaylara daha farkli bakabildigini uygun bir dille ifade edersen anlayamacak insan yoktur saniyorum, ama illa hemen olacak diyorsa aileni karsina alma derim ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O kadar çok açıkladım ki ben bunu ona ailesi de hiç ikna olma taraftarı değil bilmiyorum ne olacak

Koca bin tane anne baba bir tane...
bu ne daha simdiden ailene ters gidio...
olumsuz biresey demek istemiyorum amma sewen adam sewdiginin pesinden kosar ailesini ikna etmeye calisir sen niye aileni ikna edeceksin ki o eger gercekten seviyorsa o ailenin her istedigini yapmaya kalksin
asil o iki gun icinde gelsinde ailenin gønlunu alsin
istemede problem cikartan dugune kadar ne sikintilar yasatir.....
Annesi ølmus ve 13 yillik evliligi iyi giden biri olarak sana søyleyebilecegim : Hala kocamin bu yastan sonra bana iyi yada kotu hayat yasatacaginin garantisi yokken annemi bir kez gore bilmek icin dunyalari veririm

Hakkinda hayirlisi olsun

Çoookk teşekkür ederim haklısınız anne baba rızası herşeyden önemli bunu o kadar iyi biliyorum. ama çok iyi yönleri de var bilmiyorum hata mı ediyorum

Çoookk teşekkür ederim haklısınız anne baba rızası herşeyden önemli bunu o kadar iyi biliyorum. ama çok iyi yönleri de var bilmiyorum hata mı ediyorum

eger iyi yønu varsa o seni kaybetmesin .....
senin gibi seven onu kaybetmemek icin buralarda bu saatlerde cøzum uretmeye calisan kac kiz bulur bu hayatta ...
merak etme duzelir hersey
sen yine de aradiginda konus onunla sakince sevdigini soyle
onun da sevdigini duymak istedigini søyle
bunlari beraber asariz de
belki oda birinin gazina gelmistir
hatasini anlar
ama ønce CAN sonra CANAN

Back
X