• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkim yolunda gitmiyor kendimi değiştirmem lazım :/

Kizlar bence kiskanclik biraz ozguven eksiliginden kaynaklanan birsey.biraz dusunurseniz kendinizde ozguveninizi sarsan konuyu bulup onu degistirirseniz kiskancliginiz da kaybolur.bazen guzellik cirkinlik bazen sosyo kulturel yapilar yuzunden duyulan eksiklik,egitim farki bunu tetikler.birde cinsellik tabii.biz yasadigimiz toplumda kadinlar olarak bunu rahat yasayamadigimiz icin rahat yasayanlari da tehlike olarak goruyoruz ve herkesin alninda yazmiyor yapip yapmadigi ister istemez bunu da yorumluyoruz bilinc altinda.ozdegerinizi yukseltmeye bakin biran once.o zaman hersey yoluna girer.

Ben de özgüven eksikliinden olabileceğini düşünüyorum canım fikirlerin için teşekkür ederim.evet başlangıçta sorunun ne olduğunu anlamam gerekiyor :31:

Canım somut bir şey olmadan şüphe duymak sağlıksız kıskançlıkmkş.ortada somut bir şey olmadığında bunu düşün.ayy bende çok normalmişim gibi :17:bu teyzekızı olayını bencce kapat şimdilik o askerden gelince konuşursun yüzyüze ama sakin bir şekilde.erkek arkadaşın doğruyu söylüyor da olabilir yalan söylemesi için sebep var mı ki.yok :34:

Bu gün baya konuştuk aklıma geldiğini üzüldügumu ama askerden gelince inşallah her seyin güzel olacağına inanarak atlattığımı söyledim. inşallah bakalım. İkimizin ortak bir yakın arkadaşımız var o sen güven yanlış bir şey varsa muhakkak çıkar. O zaman ben sana guvendim sen hak etmedin der yoluna bakarsın dedi. Öyle yapacağım inşallah. Kendimi frenlemeye çalışacağım. Bir de ben hep ya bana yalan söylerse, aldatirsa ayrılmak zorunda kalırım diye böyle paranoya oldum. Diyorum ki zaten aldatacak karakteri varsa onu kisitlamak yerine rahat birakayim ki ortaya çıksın. Yanlış bir sey yaparsa o kaybeder. Ben her şeyi yaptım. Güvenip sıkmayacagim da. Belki böyle daha güzel şeyler olur. Hem dediğin gibi ben eşi değilim. Benim yanimdaysa askerde bile her şartını zorlayip beni cekiyorsa zaten ben kazanmisim :))

Bu gün baya konuştuk aklıma geldiğini üzüldügumu ama askerden gelince inşallah her seyin güzel olacağına inanarak atlattığımı söyledim. inşallah bakalım. İkimizin ortak bir yakın arkadaşımız var o sen güven yanlış bir şey varsa muhakkak çıkar. O zaman ben sana guvendim sen hak etmedin der yoluna bakarsın dedi. Öyle yapacağım inşallah. Kendimi frenlemeye çalışacağım. Bir de ben hep ya bana yalan söylerse, aldatirsa ayrılmak zorunda kalırım diye böyle paranoya oldum. Diyorum ki zaten aldatacak karakteri varsa onu kisitlamak yerine rahat birakayim ki ortaya çıksın. Yanlış bir sey yaparsa o kaybeder. Ben her şeyi yaptım. Güvenip sıkmayacagim da. Belki böyle daha güzel şeyler olur. Hem dediğin gibi ben eşi değilim. Benim yanimdaysa askerde bile her şartını zorlayip beni cekiyorsa zaten ben kazanmisim :))

Kesinlikle canım öyle sen kazanmışsın zaten onun gönlünü fazlasıyla :34:bence de rahat bırakmak en iyisi yapacağı varsa içinde varsa yapar sende görürsün :31:

Kesinlikle canım öyle sen kazanmışsın zaten onun gönlünü fazlasıyla :34:bence de rahat bırakmak en iyisi yapacağı varsa içinde varsa yapar sende görürsün :31:

En azından yapacak karakterdeyse de rahat birakayim ki evlenmeden göreyim gerçek yüzünü. Kendime yazık düşün düşün. Geçmişi irdelemeyecegim sadece askerden sonra nasıl olacak ona bakacağım.

madem sadece selamlaştığı bi kızmış facete ekli olmasını geçtim ne diye faceden resmini beğeniyo çok saçma

sen ne kdar güveniyorum desende güvenmmiyorsun kendini kandırma canım güven böyle olmaz

ya koşulsuz şartsız güven ya da güvenmeme nedenini güzelce oturup düşün

orda bi yanlışlık var anlamadım
yani sevgilin sana o kız için yakın arkadaş diyoda mı sen öyle sanıyorsun, aslında yakın arkadaş değilmiş kız

peki o zaman neden tanıştırayım diyo yakın arkadaş değilse,yakın değiliz desin

sonra da zaten tanıştırmıyo

En azından yapacak karakterdeyse de rahat birakayim ki evlenmeden göreyim gerçek yüzünü. Kendime yazık düşün düşün. Geçmişi irdelemeyecegim sadece askerden sonra nasıl olacak ona bakacağım.

orda bi yanlışlık var anlamadım
yani sevgilin sana o kız için yakın arkadaş diyoda mı sen öyle sanıyorsun, aslında yakın arkadaş değilmiş kız

peki o zaman neden tanıştırayım diyo yakın arkadaş değilse,yakın değiliz desin

sonra da zaten tanıştırmıyo
Şöyle canım erkek arkadaşımın yakın bir arkadaşıydı o kız.onlar üç erkek bir kız arkadaş grubu oluşturmuşlardı.bu kızın da yakın başka bir kız arkadaşı var aynı okuldalar.ve arkadaşının arkadaşı diyeyim artık, onunla erkek arkadaşımın arası açık.çünkü kız erkek arkadaşmdan hoşlanıyormuş benle arkadaş gibi ilişki kurdu önce sonrada erkek arkadaşım için bizi herkes sevgili sanıyo vs gibi laflar etmeye başladı aramızı bozmaya çalıştı yani.ben bunu erkek arkadaşıma söyleynce tartıştılar o kızla.bu facede resmni beğendiği arkadaşı da o kızla samimi arkadaşlık kurunca şimdi ondan da uzak duruyormuş.resmini aylar önce araları iyiyken beğenmiş şuan selamlaştıgı bir arkadaşı konumunda yani.mişli muşlu işte canım o olaylar çok karışık.aramızı bozmaya çalışan kız olayı hele,ben o ara akla karayı seçene kadar çatladım.anlatmaya çalıştım kısaca umarım anlatabilmişimdir :31:

Aynen canım bir şeyi ne kadar deşersen kokusu çıkıyor boşver.ben de düşünüyorum da önemsiz bir şeye takılıp onu deştikçe ufacık şey gözümde dağ kadar oluyo.senin içinde öyledir muhtemelen.sanırım biraz güvenmek gerekiyor bugünlerde öyle düşünüyorum da umarım ileriki günlerde de böyle düşünürüm :1:

Şöyle canım erkek arkadaşımın yakın bir arkadaşıydı o kız.onlar üç erkek bir kız arkadaş grubu oluşturmuşlardı.bu kızın da yakın başka bir kız arkadaşı var aynı okuldalar.ve arkadaşının arkadaşı diyeyim artık, onunla erkek arkadaşımın arası açık.çünkü kız erkek arkadaşmdan hoşlanıyormuş benle arkadaş gibi ilişki kurdu önce sonrada erkek arkadaşım için bizi herkes sevgili sanıyo vs gibi laflar etmeye başladı aramızı bozmaya çalıştı yani.ben bunu erkek arkadaşıma söyleynce tartıştılar o kızla.bu facede resmni beğendiği arkadaşı da o kızla samimi arkadaşlık kurunca şimdi ondan da uzak duruyormuş.resmini aylar önce araları iyiyken beğenmiş şuan selamlaştıgı bir arkadaşı konumunda yani.mişli muşlu işte canım o olaylar çok karışık.aramızı bozmaya çalışan kız olayı hele,ben o ara akla karayı seçene kadar çatladım.anlatmaya çalıştım kısaca umarım anlatabilmişimdir :31:

hım anladım canım peki hoşlanan kız hangisi
erkek arkadaşının kendi arkadaşı mı yoksa kızın arkadaşı mı?
bir de resmini beğendiği hangi kız

hım anladım canım peki hoşlanan kız hangisi
erkek arkadaşının kendi arkadaşı mı yoksa kızın arkadaşı mı?
bir de resmini beğendiği hangi kız

Erkek rakadaşımın arkadaşı resmini beğendiği kız.hoşlanan kız da bu kızın arkadaşı canım.çorba gibi :1:

Back
X