• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimde dönüm noktası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu şu anlamda söyledi sen varsın zaten beğenmem öyle bir şey sen olmasan bile yapmam o tarz beğenen biri anlamında değilim diyor
Aynen aynen hiç bi erkek beğenmez zaten bazı kadınlar o kadar güzel ki bende beğeniyorum bi kadın olarak

Merhaba arkadaşlar herkese benim 2 buçuk senelik çok güzel bir ilişkim vardı herkesin imrendiği bana hediyeler alan ilgi verem beni görmek için günübirlik 6 saat yol çeken prenses muamelesi yapan bir erkek vardı karşımda bu 2 buçuk sene de öyleydi hep son zamanlar dönüm noktası yaşıyoruz ilişkide ilk olarak olay şu şekilde oldu ben bunun instagramda bir kadının bikinili reels beğendiğini gördüm yapay zekayla yapılmış bir kadın bikini fotoğrafı da 2-3 saniye gözüküyor başta farklı bir fotoğraf var ben bunu görünce tabi direkt kavga ettik engelledim bunu bı da bana ulaşmaya çalıştı sonrasında yanıma geldi birkaç gün sonra açıklaması da ben senden önce de öyle şeyler beğenmiyordum sen olmasan bile beğenmem ailem problem yapar görürse ve Şuan herkes herkesin ne beğendiğini görüyor dedi ailesi muhafazakar görse problem ederler geröekten daha önce bu çocuktan hiç bu tarz şeyler görmemiştim şaşırdım böyle olay olmasına ve de ilişkinin ilk başlarında ben bunun benden önce bile beğendiği kaydettiği şeylere bakmıştım ve yoktı o tarz şeyler sonra ikna etti beni yine biz dün falan konuşmuştuk bunla bugün ben kötü oldum sebebi de bu benim kırmızı çizgilerimden biridir ve böyle bildiğin ağlamaya başladım sonrasında yanıma geldi sakinleştirdi beni yine yine konuştuk aynı konuları o da bu tarz şeyler kaydırırken çıkıyordu bende ilgilenmiyorma basıyordum çıkmasın diye dedi açık konuşmak gerekirse o tarz kwdonlar veya açık giyinen kadınlar benimde karşıma çıkıyordu kaydırırken sonra bende bakmak istedim baktım gerçekten de o tarz şeylere ilgilenmiyoruma basmış sonrasında bunun reels izlenme geçmişine girdim genel olarak baktığımda o tarz şeyler yoktu normal şeyler vardı sadece bir tane açık giyinen bir kadın vardı art arda 4-5 tane reelsı izlenmişti bunu görünce tabi kavga ettik yine kendisi öyle birisi olmadığını söylüyor bu son olayı arkadaşıma anlatmadım ama diğer olayı bi arkadaşıma anlatmıştım o da kendisinin bile bazen yanlışlıkla beğendiğini o kadar salak olamayacağını söylemişti Şuan şöyle bir karar verdik 2 gün konuşmayacağız ve sonrasında ilişki psikoloğuna gideceğiz kendisi benden ayrılmak istemediğini gelecek de gördüğünü her şeyi çözebileceğimizi söylüyor ben mi abartıyorum sizce
İkiniz de saçmalıyorsunuz yani ya da ben olayı algılayamadım reels beğendi diye mi oluyo tüm bunlar

Karşısına çıkmıştır kaydırınca oda izlemiştir. Allah aşkına kadın halimizle biz izliyoruz ya. Yarı çıplak dans eden kadın çıkacak oda aaaa olmaz sevgilim var izleyemem deyip reel videosunu mu geçecek🤣 böyle bir erkek arıyorsan eğer yok öyle bir erkek. Benim eşim reel videosu izlerken beraber bakıyoruz bazen çıplak kadın videoları geliyor saniyesinde bakmadan geçiyor ama ben varım beraber izliyoruz diye geçiyor eminim o an ben olmasam yanında izler🤣🤣

Benimde ingstramda waffle reklamı çıkıyor ne yapimm izliyorumm😁

Hani çok az zaman geçiriyorsunuz. İlgisizdi sevgilin. Ailesi baskıcıydı. Dışarı çıkmak icin bile izin almak zorundaydı. Sürekli sen idare ediyordun. Ne ara bu kadar mükemmel ilişki oldu. Ya bu konuda abarttığın gibi abartıyorsun her şeyi. Ya da kendini kandırıyorsun.

İnstagramda izlenme geçmişi mi saklanıyor? :ruh:

Evet, saklanıyormuş 😐

Son düzenleme:
Kendisi zaten ailesi tarafından baskılanmış, eğer beğendiğimi ailem görürse kızarlar diye düşünüyor bir de siz baskılıyorsunuz "yasaklar cezbeder" denir bakmayacağı varsa da öyle gönderilere bakar. Ben bu konuda sevgiliyle yüz göz olmayı doğru bulmuyorum yani gidip de herhangi bir kadının gönderilerini beğenirse tabi sıkıntı ama dünyaca ünlü manken fotomodellerin fotoğraflarına bakıyor olabilir. Bakmayan erkek de çok nadirdir biz kadınların bile karşısına keşfette öyle gönderiler çıkıyor erkeklerin daha da çok çıkar. Bunun terapi durumu da olmaz yani ilgilenmiyorum olarak bile işaretlese yine öyle gönderiler görür ve dediğim gibi bu kadar üzerine giderseniz bakmayacağı varsa bile bakar. Siz dünyaca ünlü oyuncu erkeklerin gönderilerine baksanız beğenseniz bunun ilişkinize bir zararı olabilir mi. Onun açısından da o şekilde düşünün. Bu konuda üzerine gitmekle yanlış yaparsınız. Ama dediğim gibi kendi halinde kadınların gönderilerini beğeniyor etkileşime giriyorsa o apayrı bir konu ona tabiki karşıyım

Merhaba arkadaşlar herkese benim 2 buçuk senelik çok güzel bir ilişkim vardı herkesin imrendiği
ilişkinin ilk başlarında ben bunun benden önce bile beğendiği kaydettiği şeylere bakmıştım
cidden sevgilisinin telefonunu alip begendigi seylere, kaydettigi seylere kadar bakilan sacma sapan bir iliskiye mi insanlar imreniyordu?
bin sene bekar kalayim, erkeksizlikten duvarlara sürteyim şöyle bir ilişkim olmasin. igrenc
inan kimse imrenmiyordur , sen hevesle anlattin diye "ayy masallah" diyorlardir. yoksa sacma bir ikiski oldugu belli.
zaten o kadar saglam baglar olsa aranizda bir video görüp engellemezdin. gercek iliskiler bu sekilde bitmez - iletisim kurulur
Şuan şöyle bir karar verdik 2 gün konuşmayacağız ve sonrasında ilişki psikoloğuna gideceğiz
insallah psikolog gulmesini tutabilir

Benim exler boy boy keşfetimde hepsi masallah kalcalar, memeler, çıtır kızlar havada ucusuyor icimden “vayyyy picler ne zevkli adamlarmıs ne güzel secimler yapmısım” diyorum djsjsjsksksks
Benim ex de koca memeli bir dansciyi begenmis, dusmustu onume. "Pff benim boyle memem yok ki" deyip gecmistim. Hayir güzeldi de simdi kadinin memeleri, ne diyeyim :D

neden 2 gün peki? zamana yayın bence konuşmamayı:D o iki günde gelsin bikinili kızlar gitsin mayokinili mankenler.

Merhaba arkadaşlar herkese benim 2 buçuk senelik çok güzel bir ilişkim vardı herkesin imrendiği bana hediyeler alan ilgi verem beni görmek için günübirlik 6 saat yol çeken prenses muamelesi yapan bir erkek vardı karşımda bu 2 buçuk sene de öyleydi hep son zamanlar dönüm noktası yaşıyoruz ilişkide ilk olarak olay şu şekilde oldu ben bunun instagramda bir kadının bikinili reels beğendiğini gördüm yapay zekayla yapılmış bir kadın bikini fotoğrafı da 2-3 saniye gözüküyor başta farklı bir fotoğraf var ben bunu görünce tabi direkt kavga ettik engelledim bunu bı da bana ulaşmaya çalıştı sonrasında yanıma geldi birkaç gün sonra açıklaması da ben senden önce de öyle şeyler beğenmiyordum sen olmasan bile beğenmem ailem problem yapar görürse ve Şuan herkes herkesin ne beğendiğini görüyor dedi ailesi muhafazakar görse problem ederler geröekten daha önce bu çocuktan hiç bu tarz şeyler görmemiştim şaşırdım böyle olay olmasına ve de ilişkinin ilk başlarında ben bunun benden önce bile beğendiği kaydettiği şeylere bakmıştım ve yoktı o tarz şeyler sonra ikna etti beni yine biz dün falan konuşmuştuk bunla bugün ben kötü oldum sebebi de bu benim kırmızı çizgilerimden biridir ve böyle bildiğin ağlamaya başladım sonrasında yanıma geldi sakinleştirdi beni yine yine konuştuk aynı konuları o da bu tarz şeyler kaydırırken çıkıyordu bende ilgilenmiyorma basıyordum çıkmasın diye dedi açık konuşmak gerekirse o tarz kwdonlar veya açık giyinen kadınlar benimde karşıma çıkıyordu kaydırırken sonra bende bakmak istedim baktım gerçekten de o tarz şeylere ilgilenmiyoruma basmış sonrasında bunun reels izlenme geçmişine girdim genel olarak baktığımda o tarz şeyler yoktu normal şeyler vardı sadece bir tane açık giyinen bir kadın vardı art arda 4-5 tane reelsı izlenmişti bunu görünce tabi kavga ettik yine kendisi öyle birisi olmadığını söylüyor bu son olayı arkadaşıma anlatmadım ama diğer olayı bi arkadaşıma anlatmıştım o da kendisinin bile bazen yanlışlıkla beğendiğini o kadar salak olamayacağını söylemişti Şuan şöyle bir karar verdik 2 gün konuşmayacağız ve sonrasında ilişki psikoloğuna gideceğiz kendisi benden ayrılmak istemediğini gelecek de gördüğünü her şeyi çözebileceğimizi söylüyor ben mi abartıyorum sizce
İlişki için değil de bireysel tedavi görün bunda bu kadar kendini öldürüp uzatacak ne var adam sizi nazlayıp alttan aldıkça coşmuşsunuz da dikkat edin fazla naz aşık usandırır

diğer konun da aynıydı insanlar sana bir sürü yorum yazdı her gün aynı şeylerle kafamızı mı şişireceksin
Tam yaptığım yorumun üstüne gördüm az daha böyle davranırsa herif de buna aynen bu cümleyi kurcak az kaldı

Tam yaptığım yorumun üstüne gördüm az daha böyle davranırsa herif de buna aynen bu cümleyi kurcak az kaldı
kırmızı çizginse ayrıl git kardeşim herkesin daha önce pire için yorgan yaktığı olmuştur. madem adamı affediyosun sus artık ya da affetmiyosun ayrıl haklıyken haksız konuma gelmeyi nasıl başarıyorlar şaşırıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X