Iliskimde eski sevgili sorunu

kabaktatlisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
54
38
3
28
Kizlar herkese selam...
Hep forumu takip ediyordum bu sorunum icin sizlere danismaya karar verdim...
Direk problemime geciyorum.
Guzel bi iliskim var, 6 aydir mutluyuz...Fakat soyle bir durum var. Erkek arkadasimin eski kiz arkadasi onu aldatmis ve biz tanistigimiz donemde kiz hala ona barismak icin mesajlar cekiyormus. Ben bunu biz bi iliskiye baslamamiza ragmen devam etmesiyle ogrendim, cunku o donem de mesajlar cekti... Benim kedi merakim yuzunden alip okudum cocuk hic umit vermemis.. En son da kiz arkadasim rahatsiz olur yazma demis.. Ben yine de nolursa olsun bizim tanistigimiz donemde eski sevgilisinin mesajlarina olumsuz da olsa donuyor olmasina takildim. Gecen gun de telefonunda sosyal medyasina baktigini gordum, adi cikti kizin. Kzin o hesabi da yeni acilmis yani bakmasa bulamaz bence.. Ortak tanidiklarimiz yuzunden ckti sen problem etme diye girip sessize aldim onu dedi. Cidden de sessizdeydi.. Ama iste nedense cok takildim 6 aydir asmaya calisiyorum..
Kendime dert mi ariyorum yoksa icgudumu mu dinlemeliyim?...

Tetikte kalın bence cevap vermesi bence de yanlış ama sessize almak için profile girmesi mantıklı ve söylediğiyle uyuşuyor.
Tetikteyim.. Sevdigim birine supheyle yaklasmak cok uzucu. Sey de dusunuyorum, twitterda bi insanin profiline girip sessize alinca direk arama yerinde cikmaz ki.. Bi kac kez arayarak girmis olmasi lazim..

Ya şu aldatanların arsızlığıda beni benden alıyor :/
Ne yüzle affet diyorsun ne yüzle halen peşindesin. Git Allah'tan af dile.
Gerçi aldatmak bir erkeğin/kadının düşebileceği en dip en leş çukurlardan biridir. Bu çukura kendini layık gören herşeyi yapar şaşırmamak lazım.
Sevgiliniz konusunda ise yani güveniyorsanız diğer şahıs sorun olmamalı. Ama güveniyorsanız bu geçerli.

Tetikteyim.. Sevdigim birine supheyle yaklasmak cok uzucu. Sey de dusunuyorum, twitterda bi insanin profiline girip sessize alinca direk arama yerinde cikmaz ki.. Bi kac kez arayarak girmis olmasi lazim..

Twitter de bilmiyorum ama diğer sosyal medya mecrasinda aramadan da profil çıkıyor benim arama çubuğunda. Yani illa aramak gerekiyor mu bilmiyorum twitterda

O kadar istiyorum ki guvenmeyi. Su kediyi olduren merakim yuzunden ipine sapina kadar baktigim icin zedeledim guvenimi. Eski konusmalarini bulup okudum deli gibi. O arama cubugunu gormeden once cok daha iyiydi.. Ben de takinti yaptim artik..

Tamamen kendine dert arıyorsun

Hayır arayarak girmesine gerek yok.. Ortak aradaşı varsa mutlaka cıkar veya telefon numarası varsa... hiç tanımadığın insanlar bile çıkabiliyor sosyalmedyada.. Bence sevgilin sana güven verebilmek için herşeyi yapmış sen güvenmiyorsan orası senin sorunun gibi.. Sosyal medya şifresi sende varsa zaten neyin güvensizliği içindesih anlamadım

Canim bende esimle tanistigimda eski kiz arkadasindan mesaj arama vs birsuru sey oluyordu. Ki esim aklimda soru isareti olmasin diye sesi hep acikti ve bana gosterirdi. Neyse bu boyle 6 yil devam etti birakmadi kiz. Beb sarisin renkli gozluyum beni rusa benzetmis. Ne hakaretler neler neler.6 yil sonra biz evlendik dugun fotolarimizi gormus. Yazmis yine gelecegim karina naail bir yanlis yaptigini nasil biriyle evlendigini soyleyecegim diye ve kufurler. Biz 5,5 yildir beraber yasiyorduk zaten onun nasil bir insan oldugunu biliyorum. Birdahada yazmadi o mesajdan sonra esim benimle hep acikti ve ben ondan hic suphe duymadim.10 yildirda bir yanlisini gormedim esimin. Sevgilin sana karsi aciksa bosuna kuruntu yapma derim.

Kendini erkek arkadaşının yerine koy sen ne yapardın partnerin ne güzel sen kırılma üzülme diye bir şekilde onu uzak tutmaya çalışıyor
Ben hic konusunu acmazdim.. Keske acmasaydi hic. Gecmisini bilmeseydim. Sinek kucuk ama mide bulandiriyor.. Benim tavsiyemdir yeni insanlarla tanistiginiz an sakin gecmisinizi acmayin...

Ben hic konusunu acmazdim.. Keske acmasaydi hic. Gecmisini bilmeseydim. Sinek kucuk ama mide bulandiriyor.. Benim tavsiyemdir yeni insanlarla tanistiginiz an sakin gecmisinizi acmayin...
Öyle ama yalan üzerine de asla bir hayat kurmam ilişki düşünmem

Dogru soyluyosunuz. Burda yazilanlar aklimi toplamama yardim etti. Tesekkur ederim
Rica ederim hayatta ne yasarsan yaşa belki o senin evlenicegin adamdır anlat herşeyini seven adam seni öyle sevsin sende onu öyle sev bak ben herşeyimi anlattım beni cokkk seviyor anlat ki yarın birgün önüne çıkmasın o anlatmadıkların sıkıntı büyük olur

Arama yerinde bir kez bile arasa çıkar. Muhtemelen karşısına çıkmıştır profil o da oradan tıklayarak değil ismini yazarak girip sessize almıştır. Gayet olası bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…