ilişkimde güven sorunu

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
arkadaşlar merhaba benım 4 senedır suren bır ılıskım vardı. Ama sonradan ne kadar pislik olduğunu öğrendım fakat bende takıntı hastalığı var bu nedenle tam anlamıyla kafamdan atamıyorum.gecen gece benı aradı ve şuan şeyimle oynuyorum benim cok s..ktiğim kız var şeklınde konuşmaları oldu gittim hattımı değiştirdim. Fakat gene de bu kişiyi unutmakta cok zorlanıyorum.o_O

şuanda bir ilişkim var ve cocuk benı cok sevıyo çok düzgün efendi fakat tam odaklanamıyorum artı guvenemıyorum hergün telefonuna bakıyorum hergün aramalarına bakıyorum bu da onu cok rahatsız edıyor guvenmıyorsun bana diye çok üzülüyo.oncekı ılıskımde cok fazla yakaladıgım ıcın böyle sorun yasıyorum
ne yapmam gerekıyor?

bu iki konuda bana yardımcı olabılecek arkadaşlara çok ihtiyacım var :cry::KK1:

O konuşmaları yapan birini bende unutamazdım. Karşımıza böyle pislik çıkmıyor sürekli.
Zamanla alışır birşey yapmadığını görünce bırakırsın kurcalamayı

O pisligi insan yerine koyup o kadar yazmissin.degmezz dusunme bile.onu dusununce aklina yaptigi pisliklerden baska bisey gelmez zamanla tiskinirsin bile

O kadar beraber olduğu kız varsa, neden kendi kendini mıncıklıyormuş sorsaydın, neredeymiş o kızlar ben göremiyorum deseydin.Unutmak bu kadar zor değil gözünüzde büyütmeyin. Ana baba evlat kaybının yanında aşk acısı da neymiş canım. Hemde haketmeyen biri için unut gitsin, şimdiki sevgilinede haksızlık etme bence.

4 yıllık adam kalkıp bunu demiş gerçekten şaşırıyorum ..

Diğeri de artık öbürü yüzünden gülü sevecek dikenine katlanacak yapacak birsey yok.. Zaten ya yakalarsın yakarsın adamı yada baktın birsey yok beraatini veririsin rahat bıraka bıraka seversin ..

4 yıl o adamı çektiğin için şimdi karşına seven bi adam çıkmış şanslısin daha ne adamı sayıkliyorsun şansına sarıl sevdiğin sevildiğin adamla ol onuda bırak ne yapıyorsa yapsın edepsiz

Mide bulandırıcı birinden kurtulmuşsun şükret.
Ama aklın başkasındayken illa biriyle olmak zorunda değilsin.

Biz kadınlarda manyakları unutamama sendromu var canım.
Ne diym bilemedim.
İlişkine konsantre ol

FORUMLARIMI OKUYABILIRISNIZ feyk değilim bu birincisi.
ama dedikleriniz iyi geldi zaten psikoterapi gördum uzun bir süre fakat geçen gece aramasıyla gene aynı sorunlarım nüks etti.şimdi daha iyiyim canlar ya iyiki varsınız:KK15:

X