- Konu Sahibi NurDahan24
çok dardayım . içim daralıyor yanıyorum . bu öyle bir acı ki nerden başlayacağımı bile bilmiyorum
benim 1 yıllık bir ilişkim var. herşey o kadar güzeldi ki . o kadar muhteşemdi ki. ilk zamanlarda ne olduysa su 1 bucuk 2 ayda oldu bizim ilişkimize hep hayranlıkla bakarlardır birbirimize çok yakışıtırırlardı . ben ne çok emek verdim bugün lere gelmek için neler çektim. çok zor biriydi çok şu son 2 aydır ne oldu bilmiyorum kızlar bazı şeylerin tükenmeye başladığını hissettim
insan hissediyor doğuyor içine günden güne . üstelik bende bu duygulara kapıldım hani insanın elinden hiç birşey gelmez öylece izler ya .. ?öyleyiz sanki. ilk zamanlarımızı bu duygular olmadan ki zamanlarımızı o kadar çok özlüyorum ki. ne oldu bize anlamıyorum ben ilişkimiz göz göre göre gözlerimin önünde eriyor yok oluyor bir sıkılmış lık bıkkınlık hali eskisi gibi degil hissediyorum işte ama hiç birşey yapamıyorum sona gidiyor sanki boğuluyorum nefes alamıyorum . bizi bu duruma getiren ne oldu onun beni sevdiğine eminim bende onu çok seviyorum kızlar çok ama günden güne tükeniyor birşeyler hani insan bir yere girer de çıkamaz ya öyleyiz sanki anlıyorum hissediyorum çaresizim. ne yapabilirim ilişkimi bu durumdan kurtarmak için ne yapabilirim o zamanlarımızı çok özlüyoruz geçen konuşuyorduk laf arasında hep aynı muhabbetler hep aynı konular gibi bir konuşma oldu haklı gercekten öyle ama önceleri böyle değildik biz değildik ilişkim tükeniyor çok çaresizim bana bir kapı gösterin ne olur bir çıkış kapısı ölümünü bekleyen hasta gibiyim sanki canım çekiliyor .. en kötüsüde hiç birşey yapamamak . bu durumuza ..

benim 1 yıllık bir ilişkim var. herşey o kadar güzeldi ki . o kadar muhteşemdi ki. ilk zamanlarda ne olduysa su 1 bucuk 2 ayda oldu bizim ilişkimize hep hayranlıkla bakarlardır birbirimize çok yakışıtırırlardı . ben ne çok emek verdim bugün lere gelmek için neler çektim. çok zor biriydi çok şu son 2 aydır ne oldu bilmiyorum kızlar bazı şeylerin tükenmeye başladığını hissettim