İlişkimi kesemiyorum ama onunla da olamıyorum

Yeni bir ilişkiden çıkanlara biraz temkinli yaklaşmak gerek.Unutmak için sizle ilgileniyor olabilir(ki bu kendisi için de sağlıklı bir davranış olmaz).Üstelik ona dönmeyeceği ve sizi de yarı yolda bırakmayacağı ne malum..Biraz zaman verin ona;hemen de bağlanmayın.Yani'' sen bir dinlen'' deyin.Arkadaş kalın'' derim şimdilik ve alışmamak için sık görüşmeyin''derim.

Son düzenleme:
bana hhiç inandırıcı gelemedi aşk acısı çekip sonra sizinle birden biri ilgili olması bence sizi unutmak için yada o kıza karşı göstermek inat için olabilir.siz bence bu işe girmeyin bi şekilde kendinizden onu uczaklaştırın yoksa sonunda üzülen si olursunuz

Sevgili olmayı kabul etmiyorum diyorsun.. olma o zaman. kimse seni bir şeyler için zorlamıyor.

Hayatta karar verir ilerlersin. Böyle ikilem içinde nereye kadar gideceksin ki?

Ayrıca, eski sevgilisini unutmak için sele ilgilendiği fikrindeyim..

Bir karar ver artık ve ilerle ardına bakmadan.

Çok haklısınız ama bilmiyorum ilgiye bu kadar açlık niye kimseyle olma cesaretim yokken ilgiye istek niye.. :/

Kızlar bugün cok ısrar etti akşam görüştük bi kahva ısmarladı içtik gelirken bana bişeyler almıs jelibon filan cocuklktan dğl sanırım fethetmek istedi gönlümü. Eve geldm msj attım hata yaptığımı söledm gercektn hata yaptm böyle görüşerek uzaklasılmaz. Herneyse seviorm diip duran insan sevgi has demekle olmaz demiş. yanımdaykn mutlymus onu bunu bırakta benimlemisin dedi. çok sinirlendim kendime kızdm ama yapcak bişe yokk. ' bn sennle olsam snn nekadar değişiceğini anladım ' dedim cvp vermedi daha. gercekten aptalım ama tek yol var kendime hakim olup yavasca ilişkimi kesmek. oooff offfff

Ne kadar çok konu var bu şekilde:26: valla şöyle söyliyim madem girdim konuya yorum yapmadan geçemicem;
Asla ilişkisi yeni bitmiş biriyle birlikte olma, o kişi yaralıdır yara bandı olarakda seni kullanır.
sen şuan ilgiden hoşlanmışsın ama emin ol 2 hafta sonra yazarsın buraya benle olmamış ona gitti diye..seçim senin. bi erkeğin ilgisi olmadan da yaşabilirsin.

Son düzenleme:
Kızlar en son küsmüştük konuşmuyorduk. Aslında ondan hoşlanıyodum ama biriyle sevgili olmaktan daha doğrusu acı cekmekten korktuğum için bir ilişkiye baslamak istemiyodum. Dün bana bir mesaj yolladı sırf konusmak için olduğunu da biliyorum ama beni sinir edicek sekil fotoğrafıma yorumda bulunmus bu mesajda. Neyse bende tersledim derken yine kavga cıkıyodu o sustu. Ben facebook umdan filan sildim o anlık sinirle onu. Sonrada msjlastık . Dedimki sana karsı boş değildim sadece bil istiyorum dedim. Çünkü onu kullandığımı düşünmesini istemiyordum. Derken böylece tamamen silmiş oldum onu. Bugün okulda yine aynı ortamdaydık malesef ikimisde birbirimize bakmıyorduk yokmuşuz gibi davrandık. Ama suan kötüyüm artık face ten takip de edemiyorum evet sildim hayatımdan cıkmalıydı mantıklı olan buydu ama sanırım ben bu 1 ayda alıstım ona. Artık ne yapmalıyım hiç bilmiyorum canım sıkılıyor

Çivi çiviyi söker fikri doğrudur.Ben de yaptım zamanında.Evet işe yarıyor. Bu durumda karşıdaki kullanılmış mı oluyor acaba diye düşünüyorum.Evet öyle oluyor.Kendini kullandırtma! Böyle bir durumda ya kıza geri dönecek ya da kendine başka bir distraction bulacak.Soru şu: Sen nerede durmak istiyorsun?

Canım biliyorum yara bandı görevi görücem diye düşündüm bende hep. Çünkü bende yaptım unutmak için sevmeden baskasıyla oldum zamanında çok iyi anlıyorum bu durumu. Ama o cok inandırıcı konuşuyo kendini bile kandırmıs adam onu unuttum seni seviyorum diye. Keşke böyle tanımasaydım onu Ben onunla olamam ilerde acı cekmemden iyidir şimdi unutmaya calısmam gibi geliyo ama başarırım umarım. Yanlızlık boğmaya başladı beni

Bu olayın iki kişi arasında kalmaktan farkı yok. başkasını bul. kalbi boş birini!

2 ay henüz az bir süre, üstelik nefret ediyor olması hala içinde birşeylerin tam manasıyla bitmediğinin göstergesi.Bu tecrübeyle sabittir. Nefret ya da sevgi hiçbirşey hissetmeseydi olabilirdi.

O şu an ruhen boşlukta,sevilmeyi istiyor. Hem anlaşılan kızın yaptığı kırıcı birşeyden dolayı bitmiş,dolayısıyla içindeki yarayı seninle sarmak istiyor.
İç dünyasını toparlamayan biriyle ilişkiye başlamayın derim. Yara bandı olarak kalırsınız.

Çok haklısınız arkadaslarım benide kalbi boş olan bulmaz ki Bulsada güvenemiyorm korkuorm o da ayrı bir sorunum . Şimdi 1 ay daha okulda olucaz aynı ortamda en yakın kız arkadasımla sohbet edio filan sinir oluyorum. Onun için kız arkadasımla kötü olmak istemiorm kız her ne kadar cıvık olsada bu konuda. Nasıl davranim bundan sonra bana akıl verin lütfen..

Hiçbir şey olmamış gibi.Hatta onunla aynı ortamda onun arkadaşı olan bir çocukla da sen sohbet et.

İyi hoş da bu fikri pek tutmadım arkadasım çünkü diğer insanlar hakkımda farklı düşünebilir. Önceden onunla konusuyorduk hep millet hakkımda konusur bukez yanlıs anlasılırım :/

İyi hoş da bu fikri pek tutmadım arkadasım çünkü diğer insanlar hakkımda farklı düşünebilir. Önceden onunla konusuyorduk hep millet hakkımda konusur bukez yanlıs anlasılırım :/

Şu Ne Der Bu Ne Der Diye Hareket Edersen Daha Sen Çookk Üzülürsün !! Sen Kendini Bil Yeter !!

İlişkiden yeni çıkmış birinden uzak dur.
Ben böyle bir hata yaptım iki ay yanlız durdu durdu da benle bir hafta çıktıktan (!) sonra aklına geldi eski sevgilisini unutamadığı.

Ya arkadaşım bu çocuk senin arkadaşına asılıyor mu yani senin yanında? yani bir ortamda iki kız erkek konuşunca sohbet edince neyin nesi yanlış anlaşılacak anlayamadım? yani sen onun kıza asıldığını düşündüğün için herhangi başka biriyle de konuşamaz hatta görüşemez misin ne bu evli misin? İlişkin,iz de yok.Ne diyorsun anlamıyorum ben.

Ben onun yanınd aolmakla hata yaptım ona destek olmakla sonucta benim kalbim boş bilemedim ondan hoşlanıcağımı.. Aslında tam anlamda hoşlanmak mı bu bilmiorm ilk zamanlarda hiç beğenmiodum onu sonra alıstım 1 ay konusa konusa aptallık yapttım

Arkadaşım şimdi şöyle oluyor .. Bu kız bnm yakın arkadasım bahsettiğim erkek onunla arkadas gibi konusuyor ama kız arkadasım da olsa biliyor kendini yani her önüne gelen erkekle konusur kur yaparcasına bende sinir oluyorum bu duruma.
Başka bi erkekle benim konusmam konusuna gelince benim sınıf arkadaslarım hoş karsılamaz ben kimsenin lafını takan biri dğeilim ama hakkımda bi onunla bi onunla konusuyo izlenimi vermek de istemem anladınmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…