- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Bu olayın iki kişi arasında kalmaktan farkı yok. başkasını bul. kalbi boş birini!Canım biliyorum yara bandı görevi görücem diye düşündüm bende hep. Çünkü bende yaptım unutmak için sevmeden baskasıyla oldum zamanında çok iyi anlıyorum bu durumu. Ama o cok inandırıcı konuşuyo kendini bile kandırmıs adam onu unuttum seni seviyorum diye. Keşke böyle tanımasaydım onuBen onunla olamam ilerde acı cekmemden iyidir şimdi unutmaya calısmam gibi geliyo ama başarırım umarım. Yanlızlık boğmaya başladı beni
İyi hoş da bu fikri pek tutmadım arkadasım çünkü diğer insanlar hakkımda farklı düşünebilir. Önceden onunla konusuyorduk hep millet hakkımda konusur bukez yanlıs anlasılırım :/
İyi hoş da bu fikri pek tutmadım arkadasım çünkü diğer insanlar hakkımda farklı düşünebilir. Önceden onunla konusuyorduk hep millet hakkımda konusur bukez yanlıs anlasılırım :/
Ya arkadaşım bu çocuk senin arkadaşına asılıyor mu yani senin yanında? yani bir ortamda iki kız erkek konuşunca sohbet edince neyin nesi yanlış anlaşılacak anlayamadım? yani sen onun kıza asıldığını düşündüğün için herhangi başka biriyle de konuşamaz hatta görüşemez misin ne bu evli misin? İlişkin,iz de yok.Ne diyorsun anlamıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?