ilişkimi nasıl evlilik yoluna sokabilirim

Bu zamanda bu yaşlarda yapılan evlilikler erkeklere değil kadınlara çok büyük zarar veriyor.
Daha geçen gün hastaneye gelen biri 22 yaşında bir kadınla tanıştım. iki çocuk doğurmuş. O kadar güzel olmasına rağmen çocuk doğurmaktan vücudu deforme olmuş diye kocası onu beğenmiyormuş. Kızı cahil diye aşağlıyormuş.
Kesin kendi az sulanmış yamrı yumru patlıcanlara benziyordur g.t lalesi.

Maalesef 3 aylık bir ilişkide 30 yaşlarındaki bir adamı bile zor ikna edersiniz erkekler acele etmez acele eden kadınlardan da çekinir 🥲
Belli olmuyor bence eğer karşısındaki kızdan eminse daha ilk görüşmede evlilik diye tutturabiliyorlar tecrübe ile sabit, beni eşim ikna etti evliliğe hemde ikimizde 19 yaşındaydık

Belli olmuyor bence eğer karşısındaki kızdan eminse daha ilk görüşmede evlilik diye tutturabiliyorlar tecrübe ile sabit, beni eşim ikna etti evliliğe hemde ikimizde 19 yaşındaydık
Ne güzel ama sizin durumunuzda eşiniz sizi ikna etmiş benim gördüğüm kadarıyla kadın evlilik diye tutturunca erkek bir ağırdan almaya başlıyor

7 yılda flörtleşip evlenen bana şok 🥲

Biz senelerce sevgili olmadik, bir kac ayda evlendik ama herkese böyle yapın diye yazmam. 😃 Bizimki istisnalardan olabilir.
Biz o kisa sürede birlikte tatillere ciktik, birlikte kaldık, uzun yol yaptık. Buluşunca da eve gece yarısı dönüyordum vakit çok cabuk geciyordu. Yani en az 1 yıllık buluşmuşuzdur.😄

Ayda 2 kere gizli saklı birkaç saat görüşmeyle 3 ay değil 1 sene de olsa taniyamayacak adamı zaten o da ayrı bir şey.

Back
X