• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimi nasıl kurtarabilirim

tacsizprensess

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
101
1
11
İzmir
Kızlar benim iki buçuk yıllık bir ilişkim var bu süreçte çok ayrılıp barıştık hep herşey yolundayken ailevi sebeplerle ayrıldı benden birbirimizi çok seviyoruz son olaydan sonra bende panik başladı sürekli haber almak istiyorum takıntı oldu resmen onu çok sıkıyorum elimde olmadan watsap saatlerine bakıyorum ona da soruyorum o da bunalıyo en son tartışmamızda ilk defa yanına gittim özür diledim artık rahat olucam dedim ama herşeyi sorguluyorum düzeltebilir miyim ilişkimi ben huzurlu rahat ve eskisi gibi olmak istiyorum bu tavırlarımla onu boğmak istemiyorum nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bi akıl verin ben rahat olursam eskisi gibi düzelebilir miyiz aslında çok mutluyduk biz benimle rahat ve mutlu olsun istiyorum tabi ben de onunla 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım anladığım kadarıyla sürekli ayrılıp barışmaktan dolayı kaybedeceğim korkusuyla hareket ediyorsun ve içini rahatlatmak için karşı tarafı sıkıyorsun ama unutma kaybedeceğim korkusuyla hareket edersen kaybedersin o yüzden sen biraz kendini tutmaya çalış ne çok üstüne düş ne de çok umursamaz davran orta yolu bulmaya çalış ama kendine kurallar koyma yani şu saatlerde ararım vs gibi sakın böyle bi kısıtlama yapma kendine ayrıca bu ilişki mutlaka yürüsün diye kendinden gereğinden fazla ödün verme çünkü evlendikten sonra daha da fazla ödün vermen beklenecektir.kısacası takıntı yapma olursa olur olmazsa da kendi bilir diye düşünmeye çalış.

Canım anladığım kadarıyla sürekli ayrılıp barışmaktan dolayı kaybedeceğim korkusuyla hareket ediyorsun ve içini rahatlatmak için karşı tarafı sıkıyorsun ama unutma kaybedeceğim korkusuyla hareket edersen kaybedersin o yüzden sen biraz kendini tutmaya çalış ne çok üstüne düş ne de çok umursamaz davran orta yolu bulmaya çalış ama kendine kurallar koyma yani şu saatlerde ararım vs gibi sakın böyle bi kısıtlama yapma kendine ayrıca bu ilişki mutlaka yürüsün diye kendinden gereğinden fazla ödün verme çünkü evlendikten sonra daha da fazla ödün vermen beklenecektir.kısacası takıntı yapma olursa olur olmazsa da kendi bilir diye düşünmeye çalış.

tam da tarif ettiğin gibi korkulaımı aşmak istiyorum ilişkimin yeşermesini istiyorum hem de çokk peki şansım var mıdır halen ısınır mı kalbi bana seviyo biliyorum ama dediğin gibi uzaklaştı içimde yine o kötü ses yaptın yapacağın kadar fevrilik nasıl düzelteceksin diyor içimdeki pozitif yanımı söküp almışlar sanki ben sakin olursam düzelir dimi sizlerinde oluyor mu ilişkinizde zaman zaman böyle süreçler :5:

tam da tarif ettiğin gibi korkulaımı aşmak istiyorum ilişkimin yeşermesini istiyorum hem de çokk peki şansım var mıdır halen ısınır mı kalbi bana seviyo biliyorum ama dediğin gibi uzaklaştı içimde yine o kötü ses yaptın yapacağın kadar fevrilik nasıl düzelteceksin diyor içimdeki pozitif yanımı söküp almışlar sanki ben sakin olursam düzelir dimi sizlerinde oluyor mu ilişkinizde zaman zaman böyle süreçler :5:

Her ilişkide zaman zaman olur böyle süreçler ama kısa sürelidir. Sen 2.5 yılda düzene girmemiş bir ilişkiden bahsediyorsun. Bu saatten sonra düzelir mi emin olamadım açıkçası. Belki yaşlarınız küçüktü başladığınızda, olgunlaştıkça düzelir dicem ama yaşanan her şeyin üstünü örtüp yeni bir sayfa açmak bu kadar kolay olabilir mi bilmiyorum.

biz çok mutluyduk aileler araya girdi ilişkimizdeki bu durum yeni başladı bizim tek bir tartışmamız bile olmazdı ama tabi sebepsiz değil yine de onu seviyorsam bu takıntılarımdan kurtulmam gerektiğini düşünüyorum psikoloğa gitsem faydası olur mu ki psikiyatrist ilaç yazıyor sersem gibi oluyorum :5:

canım herkes kaybeme korkusu yaşarmı diorsan hayır bence yaşamaz bunun sebebi insanın ya karşısındaki kişiye güvenmemesi ya karşı tarafın kendisini gerçekten sevip sevmediğinden emin olamaması gibi durumlardır ama önemli olan senin yaşayıp yaşamadığın ve bu durum seni çok yıpratır zaman iççerisinde de takıntıya dönüşür bu yüzden senin daha relax olmaya çalışman lazım eğer bu ilişki düzelecekse bu korkuyu yaşamakla değil daha rahat olduğun zaman düzelir çünkü bu korku senin karşındaki kişiyi fazlasıyla bunaltmana sebep olur

biz çok mutluyduk aileler araya girdi ilişkimizdeki bu durum yeni başladı bizim tek bir tartışmamız bile olmazdı ama tabi sebepsiz değil yine de onu seviyorsam bu takıntılarımdan kurtulmam gerektiğini düşünüyorum psikoloğa gitsem faydası olur mu ki psikiyatrist ilaç yazıyor sersem gibi oluyorum :5:[ bence git ama kendine bi takım uğraşlar bul bence spora git kitap oku kitap okumak eminim çok iyi gelecektir ama rahat görüneyim diye kendini çok fazla kısıtlarsan araya da mesafe girer ve uzaklaşırsınız dediğin gibi bence psikolağa git o seni yönlendirir hemde çok daha detaylı konuşabilirsin

leila nin yazisina katiliyorum ayrica herseyi oluruna birak ,kendini hasta edersin bu sekilde hem ruhun hem beynin yorulur ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

leila nin yazisina katiliyorum ayrica herseyi oluruna birak ,kendini hasta edersin bu sekilde hem ruhun hem beynin yorulur ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben şimdi daha sakin olmaya çalışıyorum kafam senaryo üretmeye başlayınca hemen başka şey düşünüyorum kurup kurup üstüne gitmemeyi başarabilirim umarım da herşey yoluna girer inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bence bir danışmandan destek alabilirsiniz çok faydası oluyor ama önce kendi kendine buna inanmalısın kaybetme korkusu sadece ilişkinizi yıpratır ve karşındakine kendini özgüvensiz biri gibi tavır sergilemene sebep olur umarım herşey dilediğin gibi olur.

Canım bence bir danışmandan destek alabilirsiniz çok faydası oluyor ama önce kendi kendine buna inanmalısın kaybetme korkusu sadece ilişkinizi yıpratır ve karşındakine kendini özgüvensiz biri gibi tavır sergilemene sebep olur umarım herşey dilediğin gibi olur.
teşekkürler bu hafta sonu gidicem psikoloğa inşallah bana ve ilişkime faydası olur özgüven eksikliği var galiba farkındayım ben de:43:

Back
X