kızlar nerden başlıyım bilmiyorum pek çoğunuz konularımı biliyordur.isterseniz bakabilirsiniz.geçmişi kısa özet geçeyim.nolur yardımlarınızı esirgemeyin.benim 6yıldır bir beraberliğim var.bunca zaman resmen üzerime titriyordu ona neler ettim neler çektirdim hep çekerdi falan benimle çok mutluydu aileside beni aşırı derecede seviyor.neolursa olsun.sonra son 2yıldır aramız açıldı bi küs bi barışıktık.sonra yine küs olupta barışacağımız bir zaman bunun faturasında bi no yakaladım 10gündür msjlaşıyorlardı.kıyameti kopardım.aramızda bişe yok ben çok mutsuz be boşluktaydım sadece içimi döktüm öle msjlar attım gibi saçmalıklar zırvaladı.ama kıyamet koptu sonuçolarak bitaraftan ben bitaraftan ailesi bunun için ona çok kzıdık.sonra ben saçmalamaya başladım.o bana bunu yapa yapa üzerine düştüm aradım sordum ağladım sızladım.budaa 6 yıldır yapmadığı şeyleri yaparak resmen şımardı hatta çıldırdı beni reddetmeler kötü laflar falan bisürü ama ben hala yalvar yakarım düşünnn.sonra bu face.açtı ben bunu sahte face.ile ekledim bide ne göreyim kız bunun face.sinde bu ne paylaşsa beğenmiş falan ama yorum yapmammış.halbuki bana onla alakam yok hiç demişti.ona inanmak istiyordumve ben bir yıkım yaşadım.günlerce kustum falan üzüntüden.sonra kız bunun face.sinde topu topu 3gün kaldı ve bir anda yokoldu.bende buna msj attım senin temiz olduğuna inandığım için seni arıyordum herşeyi öğrendim bundan sonra yokum tarzında.sonra attıktan sonra alakayı tamamen kestim.bu benim face.mi takip ediyormuş.herkese açık gönderilerimden bi arkadaşımın samimi yazlıarını görünce kıskançlık krizine girdi.o arkadaşıma msjlar attı.uzak dur onu çok seviyorum o boşta bir kız değil ona göre tarzında.beni face.sinde ekledi.bisürü msjlar attı ben hiç ama hiç cvp vermedim.bu böle 2.5 ay sürdü ailesine defalarca ararttı.onlarla konuşuyordum tabi çünkü bendeki yerleri başka.bu konuda bana çok destek oldular.sonra 2.5 ay sonra açtım tl.ini beni çok sevdiğini herşeyi yanlış anladığımı yüzüyüze görüşmemiz gerektiini(ayrı şehirlerdeyiz)bu süreçtede tel.de görüşmemiz gerektiği anlattı.kapattı kapatış o kapatışşş şaka gibi 2haftadır çıt yok..yılbaşında sıradan msj attı.bir iki msjlaştık sanki tel.deki o değilmiş gibi elinden gelse utanmasa tel.de ki konuşmalarını inkar edecek tarzda msjlar attı.niye aradın o gün dedim sesini duymak istedim dedi.seni çok seviyorum ama beni okadar bunaltmışsınki zamanında kendimi toplayamıyorum dedi.düşünn bana yeniden bunları söylemeye cesaret edebildi bi tel.ini açtım diye.arkadaşlık isteğini 2aydır kabul etmiyordu bugün silmiş isteğini anlamadım face.uzun süre sonra iptalmi ediyor bumu siliyor bilemedim.ve ben çıldırıyorummmmmm.napayım ben kızlar yine sessizliğe gömülsem işe yaramı ilki gibi bilmiyorum uzun oldu ama ben hasta olcam artık aylardır bu bölr sürüyo yardım edin lütfen