Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya sıkmışsınız çocuğu.
erkekler bu kadar sıkılmaya gelemez.
biraz geri çekin kendinizi.
çocuk gibi hep trip atılmaz ki.
benim eskiden çok aşık olduğum biri vardı terketti beni evlendi...karşıma şimdiki sevgilim çıktı uğraştı onla çıkmam için aşık olmam için... aşık oldum diye kandırdım sanırım kendimide onuda.. aşk bu değil biliyorum ben![]()
sıkma adamı be güzelim...
bak ne güzel alttan almaya çalışıyo sen hala üstüne gidiyosun...
bırak açıklasın söylesin mazeretini sonra sende unut gitsin mail işte nevar kötü bişey yakalamaışsın ki...
zaten bildiğin bişeyi görmüşsün...
hadi hadi azcık sakin ol güzel bi mesaj at sevgiline yada ara konuş düzelt durumu...
böyle olmaz bu işler yürümez ilişkin..
bi soğur senden yalvarsan tutamazsın sonra elinde...
bişey yaptığı yok çocuğun..
keskin sirke küpüne zarar...
Bence önce sevginden emin olmalısın. Eğer sevmiyorsan, aşık değilsen dediğin gibi, yürütmek sana yarardan çok zarar getirecektir.
En ufak şeylerden de tartışma çıkabiliyor bizzat kendim yaşıyorum canım :44: Ama alttan almak önemli bu hususta, sen eklersin o ekler, başka konular girer küçük olay büyür iş çığırdan çıkar. En iyisi uzatmadan halletmek işi. İnatçı bir insan olduğumdan durumu izah etmek için uğraştıkça konu derinlere inerdi bir bakardık tartıştığımız konudan çok farklı şeyler tartışıyoruz.O yüzden küçük şeyleri sorun etmemelisin anladığım kadarıyla çocuk seni seviyor.
bence sinirli oldugun için aşık olmadıgını düşünüyorsun. bizde eşimle çok sık kavga ederdik. benim eşimde bıkmıştı artık kavgalardann hep beni kendi halime bırakırdı biraz bekler arkadaşları ile gezer ortam sakinleştikten sonra gelirdi arardı. falanca ile dışarı çıktım deridi geçtimi sinirin diye buda yeni bir kavga boyutuhayda bir kavga bittmeden yenisine geçerdik. halada öyledir sinirim geçmeden asla gönlümü almaya çalışmaz. bende her kavgamızda acaba sevmiyorum mu diye düşünürdüm ama her kavga ettikten sonra daha çok baglanırdım eşime her gün kavga edilirmi evet biz ediyorduk..
çeyiz almaya eşim gelmemişti düşün işi yüzünden tabiki bunun içinde trip attım ona bence erkekler böyle sıkıyagelemezler. hemen sıkılır benim eşim yanlışlarını söyledinmi hemen tamam ne halin varsa gör der ama sonra gönlümü alır. kavga edince bogazıma birşey düğümlenir işte bence bu düğüm sende de oluyrsa seviyyorsundur
biraz sakinleş onlar üstüne gidince kendilerini bi şey sanıyolar hepben de vize haftamdayım ben de çok kötüyüm ama çalışmalıyız:2:
konuna baktım cnm yorum yaptım oraya burdanda şunu diyim ki vizelerimiz bu adamlardan çok daha önemliii... ya varya insanı deli ediyolar hariden alttan alıp ilgi gösterincede olmuyo egoları tavan yapıoyr..olmuyo ya ne yapsam olmuyo![]()
gerçekten öyle canım biz olsak vize haftası geçsin sonra konuşalım sonra halledeilim sorunu kafası dağılmasın deriz onlar vizeden önceki gün hayattan bezdirir ben de hem çok yorgun hem de o kadar kararsızım ki![]()
bende canm ona aşkım yzarken barışcaz diye çok hevesliydim mutluydum ama olmadı o bi yana moralim çok bozuldu...salı günne kadar 3 sayfa çeviri yappı onları ezberlemem lazım ama beynim resmen almıyo![]()
canım ben son sınıfım bi de alttan bırakma şansım da yokbenim de yapmam gerekn çeviriler var yurtta kalıyorum inan ağlayamıyorum bile az önce yine tartıştık olmuyosa hiç görüşmeyelim dedim istediğin bu zaten dedi bu erkeklerde IQ sorunu var sanırım :18: