tamam bende onu diyorum.8 ay olmuş.sürünmüş ki.evlenecek vs dendiğinde kötü olmuş.bana ne diyememiş.istemediği ciddiye almadığı birisiyle ilgilenmezdi bile.göremediğinden kaynaklanıyor bu durum bence.bana ne bestenin evlenmesinden.ister evlensin ister çoçuğu olsun bana ne derdi.demiş mi diyememiş.vicdan azabı ve hata yapmanın bilinci onu yiyip bitiriyor bu apacık ortada..yetmiyordur ama sana .çok üzüldüğüm ve içerlediğim konularda bende hani aldırmıyorlar üzülmüyorlar derim.ama seninki üzülüyor.8 ay.biraz daha sıksan 1sene olacak.8 ayda böyle endişelenecek konuma geldiğine göre bu düştüğü durumdan kurtulana kadar bir sene olur.o da en azından bir sene üzülmüş olur.zaten kendi kendini yiyip bitiriyordur.7 senelik ilişkime bunu yaptım diye.okula giderken hep aynı yoldan giderdim.değişiklik yapağım diye başka bir yola gittiğimde ilk yoldaki her şeyi özlediğimi fark ettim.düşüün.ki o sevgilisini kaybetti.sen istiyorsun ki kapıma gelsin,ağlasın.emin ol bu gididşle o da olur.yalnız buna bile gerek yok .bariz bunun canı yanıyor.cayır cayır.ayrıca gelemesi bence canının daha çok yandığını gösteriyor.kapına gelmeye bile cesareti kalmamış
canım o okadar zamandır cayır cayır yanıyor ama bende bukadar zamandır cayır cayır yanıyorum.içimdeki acı 1 an ya 1sn bir saniye ne azalıyor ne geçiyor.buaralarda şuna takmış durumdayım:güya bu bukızla msjlaşmaktan başka bişe yapmamışya ama bana göre yalannn.ya kıza bakıyorumda kızlar o kız tam o.....yani yanlış anlamayın kötülemek için demiyorum ama olurya öğrenci ama o....işte buda onlardankız okadar aşmışki o....da yani vallahi size anlatamam.hep sarhoş hep çıplak fotoları heryerde çokda çirkin çokk.şimdi diyorumki acaba bu bu kızla bişe yaşamışmısır.çünkü kız tam oyollu.inanın bu düşünce dahada ağırmış meğer onun başkasına dokunma fikri benim kalbimi sıkıştırıyo.bide bu çok vijdan azaba duyuyo çok üzülüyoya valla şüpheleniyom..ya benim için artık onun geri dönüşü yok ama nasıl bana bunu yapar diye kendimi yiyip duruyorum.bazende kendimi rahatlatıyorum yok öle bir amacı olsa kızla alakasını kesmezdi tepe tepe kullanırdı tam kız bunun şehrine gelince niye alaksını kessinki falan diyorum ama bilmiyorummm zerre güven yok herşey yaparr herşeyyy