• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkimiz bitmek üzeri yardım

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
ben 21 o 22 yaşında
1 senedir berabaeriz ve kendisi 3 haftadır şehir dışında iş için .
çok yogun oldugunu söylüyor ve bana ilgi göstermiyo arıyo msj atıyo ama ben her dk msjlaşmak konuşmak istiyorum .
aynı şehirdeyken hep konusurdun ama suan bi sogukluk girdi gibime geliyor .
onun dedigi şu x şehirde rahattım ama burda koşullar öyle degil o yüzden böyle olacak bi süre .
ve ben cok arayıp surekli msj atan biriyim beni sıkıyosun dedi napıcam .
nasıl arama msj huyumdan vazgecerım .

İnanın evladım olsa her dakika mesaj atsa dur bune derim
Ya sıkmayın şu adamları ne kadar ilgisiz büyüdünüz ki bu kadar ilgi bekliyorsunuz
Kendi hayatınız idealleriniz uğraşlarınız yok mu?

Erkek arkadaşım iş için sürekli yurtdışına gidiyo ve ordayken iletişimimiz daha az oluyo en azından gündüzleri.hep yoğunum diyodu bende hiç mi vaktin Yok diyodum.son yurtdışı işinde bende ona eşlik ettim ve ne kadar yoğun oldugunu ve yoruldugunu bizzat gördüm.belki bu örnek işine yarar.çok sıkmamak gerek gercekten

Erkek arkadaşım iş için sürekli yurtdışına gidiyo ve ordayken iletişimimiz daha az oluyo en azından gündüzleri.hep yoğunum diyodu bende hiç mi vaktin Yok diyodum.son yurtdışı işinde bende ona eşlik ettim ve ne kadar yoğun oldugunu ve yoruldugunu bizzat gördüm.belki bu örnek işine yarar.çok sıkmamak gerek gercekten
insan yoğun olabilir ama sevdiğinide ihmal etmemeli.ben asla sevdiklerimi ihmal etmiyorum ne kadar yoğun olsamda üzgün olsamda onlarla ilgilenirim.bnce bu sevmeyen erkeğin bahanesi gibi

benide cagırmıştı gelmek istersen gel diye acaba bendemi gidi,p denesem

insan yoğun olabilir ama sevdiğinide ihmal etmemeli.ben asla sevdiklerimi ihmal etmiyorum ne kadar yoğun olsamda üzgün olsamda onlarla ilgilenirim.bnce bu sevmeyen erkeğin bahanesi gibi
Bende ihmal edilmekten bahsetmiyorum akşamları iletişim güçlü ama gündüz iş vakti yapıyorsa anlayış göstermeli herkes rahat bi işte çalışmıyor dimi ?

İnsan çalışırken pıtpıtpıt sürekli mesajlaşamaz ki zaten. Ve bence de yapılan işin verimli olabilmesi için gerekli özeni göstermek gerek. Özel hayatla ilgili keyfi sebeplerle işi askıya almayı doğru bulmuyorum. Tamamen aramalar kesilmemiş anladığım kadarıyla. Çalışan birinin yoğun olmasını doğal karşılayın. Sıkboğaz etmeyin. Bir süre sonra alışırsınız.

İnsan çalışırken pıtpıtpıt sürekli mesajlaşamaz ki zaten. Ve bence de yapılan işin verimli olabilmesi için gerekli özeni göstermek gerek. Özel hayatla ilgili keyfi sebeplerle işi askıya almayı doğru bulmuyorum. Tamamen aramalar kesilmemiş anladığım kadarıyla. Çalışan birinin yoğun olmasını doğal karşılayın. Sıkboğaz etmeyin. Bir süre sonra alışırsınız.
arama msjlaşma var ama az

Back
X