• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkimiz bitmek üzeri yardım

he şöyle gül ya... niye hep biz gerilioz erkekler için .. gülüp geçelim

Bu kadar sık mesaj atman onu daraltmıs olabilir canım bu kadar sık boğaz etmenin anlamı yok

Senin kendine ait bi hayatın yok mu niye yapıştın çocuğa bu kadar.Böyle yaparsan terkedilmen yakındır,kimse senin gibi biriyle hayatını paylaşmak istemez.Ona göre denk al ayağını

bak ben sigarayı çok seven biriyim. Bırakmak zorunda kaldım.
Çok çok zorlandım bunu yaparken. Sigarayı bıraktım hiçbir zaman demedim kendime.
Hep birazdan içerim, yarım saat sonra içerim, yok dur şu işim bitsin o zaman içerim diye diye çocuk gibi kandırdım kendimi.
Çünkü bıraktım! içmicem! desem , içecek olmayacak olsam bile canım ister.
Sende kendi kendine hayır atmıcam mesaj dedikçe atasın gelecek .
Ertele benim gibi. Belki işe yarar.
Eğer başarabilirsen emin ol olumlu yansıyacak ilişkine. ;)

bak ben sigarayı çok seven biriyim. Bırakmak zorunda kaldım.
Çok çok zorlandım bunu yaparken. Sigarayı bıraktım hiçbir zaman demedim kendime.
Hep birazdan içerim, yarım saat sonra içerim, yok dur şu işim bitsin o zaman içerim diye diye çocuk gibi kandırdım kendimi.
Çünkü bıraktım! içmicem! desem , içecek olmayacak olsam bile canım ister.
Sende kendi kendine hayır atmıcam mesaj dedikçe atasın gelecek .
Ertele benim gibi. Belki işe yarar.
Eğer başarabilirsen emin ol olumlu yansıyacak ilişkine. :KK66:
çok mantıklı çok tesekkur edeim <3

ben 21 o 22 yaşında
1 senedir berabaeriz ve kendisi 3 haftadır şehir dışında iş için .
çok yogun oldugunu söylüyor ve bana ilgi göstermiyo arıyo msj atıyo ama ben her dk msjlaşmak konuşmak istiyorum .
aynı şehirdeyken hep konusurdun ama suan bi sogukluk girdi gibime geliyor .
onun dedigi şu x şehirde rahattım ama burda koşullar öyle degil o yüzden böyle olacak bi süre .
ve ben cok arayıp surekli msj atan biriyim beni sıkıyosun dedi napıcam .
nasıl arama msj huyumdan vazgecerım .

Rahat bırakmalısın olgunlukla karşılamalı onuda onure etmelisin güveninle

Zaten aldatmaz diosun...

Süt kuzusu mu bu... bende hiç sevmem her dk mesajlaşmayı... kendimden de Emin'im aldatmam... sevgilim Helenistiği çalışırken böyle her dk mesajlaşmak istiyorum dese büyük olay çıkartırım....:kusmuk:

Birden olmaz ama yavaş yavaş alışırsın. Boş kaldın mı film aç, kitap oku ve kendini şartla. Bu iş bitene kadar mesaj yok de. Biri bitince diğerine başla. Zamanla zaten azalacak yazmaların. Hem gün sonunda sevgilinle paylaşacak şeylerinde artmış olur :)

Birden olmaz ama yavaş yavaş alışırsın. Boş kaldın mı film aç, kitap oku ve kendini şartla. Bu iş bitene kadar mesaj yok de. Biri bitince diğerine başla. Zamanla zaten azalacak yazmaların. Hem gün sonunda sevgilinle paylaşacak şeylerinde artmış olur :)
çok tesekkur edeim yardımcı oldugun için

ben 21 o 22 yaşında
1 senedir berabaeriz ve kendisi 3 haftadır şehir dışında iş için .
çok yogun oldugunu söylüyor ve bana ilgi göstermiyo arıyo msj atıyo ama ben her dk msjlaşmak konuşmak istiyorum .
aynı şehirdeyken hep konusurdun ama suan bi sogukluk girdi gibime geliyor .
onun dedigi şu x şehirde rahattım ama burda koşullar öyle degil o yüzden böyle olacak bi süre .
ve ben cok arayıp surekli msj atan biriyim beni sıkıyosun dedi napıcam .
nasıl arama msj huyumdan vazgecerım .
sıkma cocugu

arama msjlaşma var ama az

Hiç olmamasından iyi bence devamlı mıç mıç insan sıkılıyor şahsen bende senin gibiydin 7/24 msjlaşıp konuşalım derdim ama şu an o kadar sıkılıyorum kii 2 tane yazıp saatlerce yazmıyorum hem araya özlem giriyorr daha iyi

Back
X