ilişkimiz bitti ama bitmeyen bişeyler var (kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var)

asena87

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.699
6.605
683
mrb kızlar.1 senelik ciddi ve keyifli bir ilişkim vardı.son dönemde işimizde vs yaşadığımız sıkıntılar falan derken tartışmalarımız arttı ve sinirimizi birbirimizden cıkarmaya basladık.erkek arkadasımda ayrılmak istedi üzüldüm ama yapacak bişey yoktu.sonra baktım benden gitmiyo yani cay kahve yemek vs...umutlandım ama olmayacagını söyledi yine.bende bu kez hiç görüşmemeye başladım.bu süreçte kendisi yeni ergenliğe girmiş gibi sosyal medyadan sözler paylaşmaya başladı özlem,ayrılık,barışmak istediği gibi.
öncelikl adam zaten gitmiş neyi düşünüyorsun ki demeyin çünkü ikimizde birbirimizi seviyoruz ama stresle ve tartısmalarla basa cıkamadık o dönemde.yani o seviyor olsada neticede tekrar barısma cabalarıma olumlu gibi yaklaşsada yine tarısma oldu ve yine istemediğini söyledi.
ve bu sürecte işten eve evden işe üzgün bir sekilde yasadığını biliyorum yani gezdi baskasını bulamadı yine bana ısık yakıyorda değil...

burada bu tarz uzun yazıları okurken bazen basit konular gelir ya milletin ne dertleri var deriz öyle olmuyor işte.seviyorsun ayrılmışsın barısmak istyorsun ve umudun var sıkıntı ediyorsun haliyle..

paylaştığı sözlere bakarsanız benim onu terkettiğimi falan sanarsınız.yani nasıl bir duygu dünyası var özledidemi saçmalıyor benimi sucluyor anlayamadım.

siz ne diyorsunuz kızlar???

Ne güzel hem bitirmiş hem de sizi meşgul etmeye devam ediyor.
Bitti demiş barışma çabalarınıza da olumsuz yanıt vermiş.
Hem kedini bağlamıyor ayrıldık özgürüm diyor hemde çay kahve muhabbet eski düzen sizi elde tutmaya devam ediyor
Bence biraz uzaklaşın bırakın face de ne yazarsa yazsın
Ya doğru düzgün gelsin yada çeksin gitsin,
Yarın bir gün başkasını bulur siz ama bana olumlu yaklaşıyordu derken o bitti demiştim zaten der çıkar işin içinden
Sıkıntı insan hayatında her zaman olur, çareyi birbirinizde aramayı değil beyefendi dışarda aramayı seçmiş
Çok bayık bir söz ama bırakın seviyorsa gelir

Ne güzel hem bitirmiş hem de sizi meşgul etmeye devam ediyor.
Bitti demiş barışma çabalarınıza da olumsuz yanıt vermiş.
Hem kedini bağlamıyor ayrıldık özgürüm diyor hemde çay kahve muhabbet eski düzen sizi elde tutmaya devam ediyor
Bence biraz uzaklaşın bırakın face de ne yazarsa yazsın
Ya doğru düzgün gelsin yada çeksin gitsin,
Yarın bir gün başkasını bulur siz ama bana olumlu yaklaşıyordu derken o bitti demiştim zaten der çıkar işin içinden
Sıkıntı insan hayatında her zaman olur, çareyi birbirinizde aramayı değil beyefendi dışarda aramayı seçmiş
Çok bayık bir söz ama bırakın seviyorsa gelir
haklısınız evet.tşk ederim.yani özgürlük olayı ya da careyi dısarda araması vs sanmıyorum pek ama oladabilir...aynen aslında benim onun hesabını takıp edip kendime dert etmemem gerekir aslında.
buarada ben son dönemler onu çok sıktım ve kavga dozajını artırdım ama o hep alttan aldı en son ayrılığı o yaptı.

yani sorum döner mi dönmez mi değil :)
o ayrıldı ama paylaştığı sözler ben ayrılmışım o da acı cekıyormuş gibi, mana veremiyorum e birde takip edince dert ediyorsun ister istemez.

Back
X