meraba kızlar.ben sizlere bişey danişmak istiyorum sevgilimle 1 bucuk yıldır birlikteyiz..Ama bu oralar okadar düşünceliyim ki deprsyondayım sanırım.artık ilişkimizde hiç eski heyecan kalmadi ben hala aynıyım ama o deil zaten sizlere anlatmıstım budurumu üstüne gitme böle kabullen dediniz hak verdim artık üstelemiyorumda benle ilgilenmiyosun diye.ama daha önce bikere bu konuyu söylemiştim sizlere bi arkadaş bence kendi kendine kuruntu yapıyosun demişti belki üzülmiyim diye dedi bimiyorum.ama üzüldüğüm konu şu;ben cok çekingen bi tipimdir ve bundan önce de bi erkek arkadasım oldu ama 1 yıl çıktığımız halde sadece elmi tutmştu.oda 5 10 dk fln.ama şuanki sevgilim cok farklıydı bütün erkekler bi yere sevgilim bi yere derdim gercekten onu okadar cok seviyorum ki arkadaslar.beni öpen tek erkek sarılan ilk erkek her derdimi anlatabildiğim tek erkek o oldu ve yakınlaştık epeyi buna izin verdim,niye verdim dersek uzun zaman olması gençlik atesi ona olan aşkım, istegim.gercekten çok iyi merhametli bi insandır.şuan bu satırları yazarken aglamamak için zor tutuyorum kendimi.ben onun hakkında neden bunları düşünüyorum diye. benimle yakınlasmak için beraber oldğunu düşünüyorum yoksa eski hali gibi olurdu diyorum ama simdi deişti.acaba ona yakınlaştıkca degerim mi azaldı.yakınlasmak derken cinsel ilşki deil tebiki ama epey yakınız.ve ben bazen istemiyorum istemiyorum dediğim zaman surat asıyo ve israr ediyo.şimdi size soruyorum seven erkek kendini tutmaz mı hiçç.yardım edermissiniz bana