- 17 Ocak 2023
- 130
- -31
- 26
1 yıldır ilişkim vardı,üniversitede arkadaştık ama yıllar sonra karşılaştık. Sevgili olduk.bursadaydi.ama çok iyi bir insandı.her ay beni görmeye gelirdi buluşurduk. Severdim onu hemde çok tatlı şekilde Severdim.hatta aileler bile tanisti ama söz falan yapılmadı. Çünkü ben evlilige söze bile hazir hissetmedim kendimi. Bikac ay sonra, bana bisiy oldu. bi ise başladım, orda farketmeden başka birinden etkilendiğimi anladım. Nasıl oldu anlamadım hiç.o çocuktan uzak durmaya çalıştım . çünkü onu baska kızlarla samimi görünce gözüm doluyo kıskanıyodum.Umursamamaya çalıştım. ama durum değişmedi .2 ay kendimle savaş vermiştim.kazanamadim bu savaşı. 28 yaşındayım hayatımda ilk defa birini severken, başkasından etkilendim.ve bunun utancı girdi içime.sevgilimle konuşup ayrılmak istedim.istanbula geldi konuştuk. Ayrildik. Onun üzülmesi beni kahretti. Ama onunlada yapamazdım bu durumda. Kafam çok karışık ona haksızlık yapmak istemedim. Kendimi anlamak istedim. İşten ayrıldım. Nefes almak ortamdan uzaklaşmak istedim.inanin çok kendimle mücadele verdim ama olmadı. Bikac gun gecti, o çocuk bana yazdı görüşmek için.benim aklımın ucunda yoktu böyle bisiy.onun ilgisini bile fark etmedim hiç.olur dedim.hem bana da iyi gelir biriyle sohbet etmek belki dedim.hoslaniyorum ama sallamıyorum o duyguyu güya.o düşünceyle gittim.bi de derdi ney diye.cunku cok umursamiyodu beni.gittim,bana hislerini açtı. dedim, ben yeni ayrıldım. Yeni biriyle yeni Bi ilişki için hazır değilim olmaz dedim. İçimden de, zaten hersey senin yüzünden oldu dedim. tamam dedi anlayış gösterdi. Beklerim dedi.dedim arkadaş olalım biz.tamam dedi.uzuldu ama ben daha çok üzüldüm. Ona bakarken zaman çok hızlı geçti.ben bunu eski sevgilimde hissetmedim. Onunla hep boşluk vardi. Onunla olsam bile heyecan nedir hiç bilmedim.oysa bu çocukla başkaydı. Hissedersiniz ya hani o hissi.simdi kendime,eski sevgilim icin,yeterince sevmiyormuşum belkide diyorum.çok sevsem başkasına kaymazdı, degilmi kalbim. Yaşadığım durumu anlatmak zor aslında.ve be yapacağımı bilmiyorum. Hoşlanan çocuk okadar masum ki.gep gülümsüyor. İnsan kıyamıyor. Ama ben onu üzerim çünkü kafam yerinde değil.hoslaniyorum ama ya gelip geçici Bi hisse bu? Ben be yapicam ? Hem annem çok baskı yaptı denizden ayrıldın bu yaştan sonra birini bulup yeniden evlilik yoluna girmek zor diyip durdu.onu çok takmıyorum ama ,yeni çocuğu çok düşünüyorum ya bana çok gec kaldı yada ben ona geç kaldım gibi geliyo. Ve benden 3 yaş küçük. Evlilik düşünmüyor.ileride düşünürse bilemem ama.arkadas kalalım dedim işte.napmam gerek sizce?