İlişkimizi herkesden saklıyor..

nzfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
44
0
36
Denizli
Sevgilimle iliskimizi sadece en yakin 2-3 arkadasi ve iki kuzeni biliyor ..
7 Aydir beraberiz ve Sevgili oldugumuzu herkesden sakliyor ..
Bu durum beni cok rahatsiz ediyor kizlar .. inat ediyorum diyormki herkes ögrenicek
etrafndaki kizlr özellikle.. iliski Durumunu Degstirceksin Facende .. Ap acik herkes
görsün.. bu seferde Sevgime inanmiyomusun yapanlarida görüyoruz ben böyle istiyorum
diyor.. bu konu herzaman beni rahatsiz etmisdir ve dün bir plan kurdum ve ugladim..

Sevgilimin Facene girip iliski durumunu "nazife ile iliskisi var olarak" degisdirdim.. Koduda degisdirdim..
bu arada msnde bu konu hakkinda tartisiyorduk.. Dedimki: "Degisdirdm.. Yorumlara sen cvp
yazarsn buda kodu deyip gönderdm". Cok sinirlendi .. Abarttida abartti .. tek bi cvp bile
yazmadim.. cikdim.. Snra msj atmaya basladi ltfn bitanem bk nlur istemiyorm olmasin ne farkeder dedi..
yani oda üzülüyor yalvariyor bana ama ben geri adim atmadim ..

Aksam yine yazisdik.. özlüyorum arkadaslar seviyorum.. tmm üzülme artik dedim ..
konuyu böylelikle kapattik.. ama ben o yaziyi orda Görmek istiyorum

Bu konu beni deli ediyor .. neden sakliyor niye hic anlamiyorum ! utaniyomusun benden
dedim.. gurur duyuyorum senin gibi bir sevgilim oldugu icin diyor .. ya neler dedim neler
of .. mantigim durdu ..

Buyrun bide sizin yorumlarinizi aliyim ..

Son düzenleme:
Niye bu kadar sorun yapıyosun.

Belki facesinde bilmemesi gereken kişiler var ailesinden falan.

Belki faceyi bu tip şeyler için kullanmak istemiyo.

Boşuna sorun çıkarcak yer arıyosun gibi geldi bana.

Bence ilişkinize bak canım

yaşlar kaç canım
bence face sine onun izni olmadan müdehale etmemeliydin
belkide kimseye daha okulun var askerliğin var falan filan tarzı eleştiriler almamak için söylemiyodur ailesinden eleştiri almamak için yani

yaşlar kaç canım
bence face sine onun izni olmadan müdehale etmemeliydin
belkide kimseye daha okulun var askerliğin var falan filan tarzı eleştiriler almamak için söylemiyodur ailesinden eleştiri almamak için yani

yaslar 18 & 19 cnm ..

Herkesin bilmesi gerekmez. Belki senin kendisi için özel olduğunu düşünüyordur. Vardır bir düşüncesi. 18 ve 19 bu durumu bu kadar abartacak kadar uygun bir zaman değil. Aceleye ne gerek var canım ayrıca şu sevgillerin bu face olayıını abartmalarına çok sinir oluyorum

tamamen sen haksızsın..
yaşın küçük olduğu için çocukluk yapmışsın..
ben olsam kıyamet koparırdın ne hakla faceme müdahele edersin diye..
daha birbirinizin hayatını parsellemek için çok erken bi yaştasınız..
onun önünde askerlik şu bu varken ilişki durumuyla facede oynaması hata olur..
sanada tavsiye,bu yaşta ilişkini çok gözler önünde yaşama,bırak gizli kalsın,
sonradan pişman olcağın şeyler belkide bunlar..

Katiliyorum.

Facete bir gün iliskisi var ertesi gün yok yazilarini görmekten biktim zaten.

Face üzerinden mi iliskimizin adini koyacagiz?? ..

derdın baya büyükmüş güzelim gözlerim yaşardı ALLAH başka dert vermesın de herneyse istemıyorsa yapacak bırşey yok ısrar ettıkçe sıkılır senden bence etme daha fazla ısrar ailesıyle sorun çıkarsa BOMBA elinde patlar ona göre...

Son düzenleme:
Nedir insanlardaki yaşantılarını herkese duyurma çabası anlamıyorum..Bana iş ciddiye binmeden ailesiyle tanıştırmak ya da daha birbirini tanımadan ilişkisini herkese duyurmak çok saçma gelmiştir.Nedir bu sevgilerini etrafa kabullendirme gösterme çabaları anlamıyorum.Anlayan varsa bir zahmet anlatıversin bana...

Son düzenleme:
ablacim 7 aydir cikiyoruz diyosun da cikmak o kadar basit bi sey degil. yaslariniz 20-25 falan olsa 7 ay ciddilesmek icin tamam derdim de siz daha 18-19 yasindasiniz ya. ayrica 'opdum, gecdim' gibi yazim hatalarina egilmek lazim. onlar 'optum ve gectim'dir. egitiminize onem verseniz biraz daha iyi olur sanki.

dipnot: benim klavyem ingilizce, Turkce karakter yok, 'siz de yanlis yaziyorsunuz' gibi bir laf etmeyin diye simdiden soyluyorum...

19 yaşında bir çocuğun babası der ki; "kızlarla gezeceğine lys ye çalış, üniversitedeysen vizelerini ver"....

Belki de böyle düşünüyor çocukcağız(!).

Ya bu face meselesini hayatımızın merkezinden çıkarmamız lazım bizim millet olarak. Ben eşimle relation ship yapmasam evli olmuyor muyum?

Yazsa noluurr yazmasa noluur.

Gecen burdan bi arkadaş kızkardeşini silmişti. Amaaan ne büyük olay. Kızgınlığının belirtisi olarak görüyormuş. Sizinki de o hesap. Yazmıyorsa sevmiyor mu?

Bu konu seni deli ediyor da ilişki durumunu değiştirmek senin işin değil.

Bende sevmem öle şeyleri...
bırak ilişki durumunu yazmayı, fotoğraf bile koymuyorum..
kimse görmesin bizi...
nazar değiyo sonra...

Sevgiliniz yine de size müsamahalı davranmış. Bu kadar özeline girip, söylediğinizde yapmam dediği şeyi zorla yapma saygısızlık ve nezaketsizliğni gösterdiiğniz için.
İsteklerinizde haklısınız belki ama yolunuz çok yanlış ve itici olmuş.
Bence gönlünü alın.. yanlış davrandığınızı kabul edin ve bunu da onun anlamasını sağlayın

ben eski sevgilimle çıkarken bunun tam aksi yaşanıyodu ben yapmıyodum ilşkisi var diye çünkü istemyodum herkesin bilmesini herkesden bi yorum ne gerek var ki yani orda yazsa nolur yazmasa nolur herkesden bi yorum tanıma isteme istekleri falan aileden görenler banada saçma geliyo herkesin baktığı bi yere yazmak okadar göz önünde yaşamak ilişkiyi... bence sen çok abartmışsın

Şu sitede nerden çıktı anlamadımki.
Herkez orda birşey bulup kavga ediyor.

Canım benim boşver sen sanalı reelde nasılsıznız?
Mutlumusunuz ilişkinizi şimdilik bilmesi gerekenler biliyorsa gerisi boş.

Son düzenleme:
sevgilinin yerinde olsam çok sinirlenirdim.o sana güvenmiş şifresini vermiş sen bunu suiistimal etmişsin.adam faceine yazmak istemiyo demekki,bende istemem mesela ilişkimi ele güne duyurmayı facebooka da hiç bi zaman yazmadım çok saçma geliyo bana.belki akrabalarından annesinden babasından çekiniyodur.saygılı olman gerekirdi.hiç büyütülcek bu kadar inada bindirilcek bişey değil bence

Şu sitede nerden çıktı anlamadımki.
Herkez orda birşey bulup kavga ediyor.

Canım benim boşver sen sanalı reelde nasılsıznız?
Mutlumusunuz ilişkinizi şimdilik bilmesi gerekenler biliyorsa gerisi boş.

aynen keşke tümden kapasalar

Belki akrabaları, komuşuları, ailesi vardır facesinde ve onların görmesinden rahatsız oluyordur.

Bu kadar büyütme bence bu durumu..

Kapatın faceleri rahatlayın ya, nedir bu böyle..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…