Evet kızlar haklısınız dünyamın merkezi yaptım onu ama ondanda ilginç birşey var aramız iyiyken çok iyiyiz dünyanın en mutlu çiftiyiz çoğu hareketimiz çok benziyor zaten ama aramız kötüyken hep suskun kalan umursamaz olan o oluyor...Kızlar ben bu konuyu yazdıktan bi gün sonra yolda karsılastık dükkanının önünden geçmek zorunda kaldım eve gitmek için daha doğrusu dükkan dan çıkıp yanıma geldi ne o hiç selam vermeden geçiyorsun falan dedi eve kadar benimle yürüdü ertesi gün beni dükkana çağırdı ve gittim barıştık yani araya zaman falan girmedi..Ama barışmamız birdaha sorun olmayacak anlamına gelmiyor ne yazık ki..Örneğin barıştıktan sonra yaptığı şeyi size söyleyim sinirden çıldıracaksınız..Görüşmemi istemediği kötü huylu bi arkadaşım var onla dışarı çıkmama izin vermedi ablamla çıktım bende şort giymistim evin köşesinde bekliyomuş şortu görünce beni eve yolladı değiştirtti zorla.sonra gitti yanımızdan ablam söylenmeye başladı falan..bi cafeye gittik oda bi yere uğrayıp gelecekti geldiğinde dediği şey şu oldu..(Görüşmemi istemediği arkadaşımın adı atıyorum fatma)''Yolda fatmayı gördüm o kadar UZUN bi şort giymişti ki..''Bende sinirlendim uzun derken kısa demek istediğini anladım ee ne yapalım gelip bana söyleyeceğine ona gidip muhabbet etseydin dedim.yok aşkım saçmalama kısacık şort giyinmiş berbat bide fiziği çok komikti falan dedi..Anlayacağınız benim görüşmemi istemediği arkadaşıma benim giymemi istemediği şortu varken bakmış yada farketmiş bilemeyeceğim..ablam uzatma dedi ama 10 saat trip attım.ayrılacağım bu gidişle..